banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Brate dzaba i murinjo ako ce menadzeri slagati tim, tako da nije bitno je li trener Delija ili grobar

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Nije bitno ako si neutralan posmatrač, ali vjeruj mi, mnogim igračima je bitno. Taj sindrom se non-stop vuče od 1995. pa na ovamo.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ne znam šta hoćeš da kažeš.

Da u reprezentaciji, pored problema što mafija sastavlja tim, imamo još 2 malo zajebanija:
- podjela na cigane i grobare i
- nezainteresovanost većine igrače koji dolaze iz jakih evropskih klubova (Vidić, Stanković, Pantelić, Subotić, Ivanović...)

Kad igraju za Srbiju nisu ni bleda senka u odnosu kad igraju za svoje klubove.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ivanovica si stavio tu cisto da popuni kvotu, ako iko igra ok za reprezentaciju onda su to on i Kolarov. Vidic i Stankovic su se povukli pa smo na prvoj turneji bez njih vidjeli koliko nam je procvjetalo. Nije ti palo na pamet da nije isto imati za saigrace Runija, Ferdinanda, Nanija ili nekog iz Intera i Petrovica, Fejsu i ostalu kompaniju.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bilo je kod nas i stranih selektora pa nije bilo pomaka

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Ivanovica si stavio tu cisto da popuni kvotu, ako iko igra ok za reprezentaciju onda su to on i Kolarov. Vidic i Stankovic su se povukli pa smo na prvoj turneji bez njih vidjeli koliko nam je procvjetalo. Nije ti palo na pamet da nije isto imati za saigrace Runija, Ferdinanda, Nanija ili nekog iz Intera i Petrovica, Fejsu i ostalu kompaniju.

Petrović i Fejsa su ništa i ostaće ništa. Ja prvi od njih ne očekujem da igraju nešto posebno. Ustvari, očekujem da ne igraju uopšte.
Stankovića sam naveo, jer za Srbiju nije odigrao pošteno ni 5 utakmica, al' bitno je da se izjednačio sa Savom Miloševićem po broju nastupa za reprezentaciju.
Vidić, većinu utakmica je odigrao korektno, ali one najbitnije je zasrao do bola: protiv Bosne dobije crveni karton bez ikakve potrebe i zato nije otišao na SP. Poslije, odigrao nekoliko loših utakmica protiv Kazahstana, Armenije, Azerbejdžana...sramota. Na kraju, blamaža na SP i igranje rukom, crveni karton itd itd itd. Vrhunac gluposti je izigravanje penaldžije protiv Slovenaca.
Slažem se da nije isto za saigrače imati Runija, Nanija, Čičarita i Fejsu, Petrovića, Subotića...ali, tvoje je da daš 100% na terenu, a ostali neka pojedu svoja govna koja seru na terenu.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 23:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pekmen je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ne znam šta hoćeš da kažeš.

Da u reprezentaciji, pored problema što mafija sastavlja tim, imamo još 2 malo zajebanija:
- podjela na cigane i grobare i
- nezainteresovanost većine igrače koji dolaze iz jakih evropskih klubova (Vidić, Stanković, Pantelić, Subotić, Ivanović...)

Kad igraju za Srbiju nisu ni bleda senka u odnosu kad igraju za svoje klubove.

Mislim da igrači nisu nezainteresovani, ali jednostavno ne pružaju najbolje od svojih mogućnosti, to stoji. Ne znam zbog čega, ali da ih ne interesuje ne bi dolazili blamirati se.
Mislim da je Vidić odigra uvijek korektno, sem one ruke koja je bez veze bila. Mi smo malo golova primili da osnovu grešaka odbrane. Veliki broj slučajeva je bio kada je golman usrao stvar.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 01:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
daj boze da dodje miha.po meni jedini koji ima muda za selektora i koji sigurno nece pasti pod uticaj jacih igraca i te podjele partizan-zvezda(iako mislim da te podjele i nema).jedino se bojim mafije dal ce pasti pod njihov uticaj.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 08:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Kakav retardiran narod smo mi srbi

Citiraj:
Тренер Телеоптика и дугогодишњи играч и тренер у стручном штабу Партизана Благоје Пауновић не слаже се да за селектора Србије буде изабран Синиша Михајловић.
- Пре свега Србији треба чврста и искусна селекторска рука, што Михајловић свакако није. Где је он то до сада радио и са каквим успехом. "Орловима" требају тренери победници, који ће одређене ствари довести у реду и покренути позитивну причу. Мислим да Михајловић у овом тренутку није добар избор за селектора. Он је губитник, ове сезоне је на 12 утакмица освојио само десет бодова. Немам ништа против човека, нити бих желео да се ова изјава посматра кроз призму Звезде или Партизана, само наводим чињенице - рекао је Пауновић.

Ko je uopste ova individua. Nikad niko nije cuo za njega i on se nasao da prozove sinisu mihajlovica i da kaze kako je on gubitnik. a mihajlovic od lov koju je zaradio kao gubitnik moze da kupi i njega i njegovu porodicu i da mu jos ostane da se gotivi. Boze kakvih idiota ima na ovom svijetu.

Где је он то до сада радио - upita covjek koji vodi teleoptik :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pekmen je napisao:
Vidić, većinu utakmica je odigrao korektno, ali one najbitnije je zasrao do bola: protiv Bosne dobije crveni karton bez ikakve potrebe i zato nije otišao na SP.

Kako nije otišao kad se povrijedio na treningu u Njemačkoj, na samom SP? Otišlo mu koljeno.

Citiraj:

Čuj Pantelić nezainteresovan, činjenica je da čovjek nema neki kvalitet ali je jedan od rijetkih koji izgara za reprezentaciju.

Miha može biti dobar selektor jer ima jak karakter. I Safet Sušić nije neki veliki stručnjak ali tad kad okupi reprezentaciju oni će igrati maksimalno.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Njima ne treba neka velika takticka genijalnost, to su vecinom vec izgradjeni igraci, a i malo toga mozes uigrati u kratkom periodu koliko su oni na okupu. Njima treba psiholog i neko ko ce im izbiti bunice iz glave i objasniti da su u dresu reprezentacije svi isti bez obzira za koji klub igrali i koliko individualno uspesni bili

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Hertzog je napisao:
Njima ne treba neka velika takticka genijalnost, to su vecinom vec izgradjeni igraci, a i malo toga mozes uigrati u kratkom periodu koliko su oni na okupu. Njima treba psiholog i neko ko ce im izbiti bunice iz glave i objasniti da su u dresu reprezentacije svi isti bez obzira za koji klub igrali i koliko individualno uspesni bili

Jednom rijeci treba im dobar SELEKTOR

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 13:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hertzog je napisao:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je u sredu, posle sastanka Izvršnog odbora u Staroj Pazovi, da neće žuriti sa imenovanjem novog selektora reprezentacije. Prvi čovek naše “kuće fudbala” je potvrdio da je razgovarao na tu temu sa Sinišom Mihajlovićem, ali nedugo posle završetka Mondijala, i dodao da će o selektoru odlučiti novo rukovodstvo koje će biti izabrano na predstojećim izborima.

- Nema potrebe da se žuri. Novo rukovodstvo će imati vremena da razmisli da li je on pravi čovek za selektora. Mihajlović mi je rekao da misli da bi mogao da obavlja taj posao - rekao je Karadžić.

O datumu raspisivanja izbora FSS će doneti odluku u februaru. Pre toga neće se raspljavati o novom selektoru. Karadžić je kazao da postoje uslovi i da izbori budu odmah raspisani, međutim, zbog težnje regiona da lobiraju, u interesu Saveza je da budu održani što kasnije.

Skupština FSS, koja po statutu organizacije ima pravo da raspiše izbore, sastaće se početkom februara 2012. godine.

Na Izvršnom odboru bilo je reči i o nasilju na stadionima koje se u najgorem obliku ponovilo na minulom derbiju.

- Stanje se pogoršava, a očigledno je da neko ne radi svoj posao - rekao je Karadžić, koji je ponovio da će u narednom periodu pokušati da nagovori Nemanju Vidića i Dejana Stankovića da promene odluku i vrate se u rprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nemoj da se Stanković vraća ko Boga te molim! I nemoj puno da se ciganima uvlačiš u dupe. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Za Pekmena :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rXh_zVDZ3kY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2011, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Slika

:D

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2011, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pekmen je napisao:
Nemoj da se Stanković vraća ko Boga te molim! I nemoj puno da se ciganima uvlačiš u dupe. :D

Nije ni tebi lako u zivotu :wink: :)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2011, 18:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Rivaldinho je napisao:
Slika

:D

iz tvoje tastiere u boziji monitor!
inace stankovic je (mozda po prvi put!) progovorio na racun fss-a dajuci pritom do znanja da su problemi veliki i da ce se vratiti ako se stvari promene...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 18:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ponavljam, nemoj da se vraća. Dosta mi je njegovih idiotskih poteza i besomučnog nabijanja lopte bez obzira gdje se ista nalazi. I koja mu budala dozvoli da nosi 10-ku na dresu? Šta je, kao novi Pele ili Piksi pa da zaslužuje cenera na leđima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]