Eво вам текст са делије нет па сконтајте колико је ова управа боља од прошлих. Ово је писао сам врх трибине...Бригате,има шансу да прочисти клуб од Аџића,мајамија и осталог олоша. Ако то не уради,лети и Лукић. Уздравље
Ајде кад већ фан клуб Николе толико мисли даје у праву да се осврнемо на његово писање!Намера ми је да сви остали са стране виде како треба да се размишља. Прво,ако си ти то исконструисао сам себи у глави да је једино навијач онај који сецка папириће...немој овде нас(мене првог)да мрачиш са својом теоријом!Нигде нико то од озбиљних навијача није поменуо нити ће се то ћути од неког од њих!И зато би те замолио да више никада не користиш тај начин обраћања који није устаљен нмеђу нама...никада није био нити ће бити! Симпатизерима се етикетирају они који долазе овде тек после изгубљене утакмице да се региструју да кажу да треба да терамо управу!ДА,ТО СУ СИМПАТИЗЕРИ који нису уопште заинтересовани за рад наше трибине,већ дођу да искале бес овде само!Јако мали број њих има шта паметно да каже,и увек се на такве ствари одговарало са стрпљењем!Са толиким стрпљењем да је буквално по један човек МАЛТРЕТИРАО цео форум питањима које смо вртели у круг и изнова и изнова му објашњавали! Што се тиче управе и приче о Звездаштву.Сада ћу ти написати онако како јесте,пошто из прве руке могу да ти кажем ствари које нисам слушао од некога,него којима сам присуствовао!Пре 5 година онај пицопевац пикси је хтео да нам мења дресове резервне,зато што је сељачина видео то у лиги шампиона на барселони...па је хтео тако преко ноћи да поруши нешто што је било за сваког Звездаша малтене светиња!Знало се које су боје наших резервних дресова и једноставно то је био шок!Али проблем је ту још већи,јер у том тренутку и на нашој трибини си имао ЈАКО МАЛО оних којима је то искрено сметало!Могао си да чујеш од силних Звездаша...ајде не претерујте,шта вам је...лепа боја...итд!Дакле,тада ни ми нисмо били изграђени као трибина и као Звездаши...то је тада тек кренуло да се мрда са мртве тачке!Ово што сада пишем није добро јер могу многи да користе сутра против нас ако желе да нас придобију,али ослањам се на то да смо толико сазрели да то неће моћи нико да ради! Имао си управе које нису хтеле да укључе рефлекторе играли смо као енглези у 1 сат,док су са друге стране ти исти који немају за воду,имали плате по 4500 еура!Данашњи човек на тој позивији има 3 или 4 пута мњу плату!Имали смо ситуације где не знају људи колико смо узели купова,за мало да одузмемо сами себи један,имали смо ситуације где прво човек нашег клуба,не зна дал је председник кошаркашког или фудбалског клуба.Имали смо ситуацију где председник намерно гура латиницу као писмо на грбу,имали смо управе које су гласале,или су хтеле да гласају за караџића и да га подрже!Имао си људе који су поклањали дресове по Пазару... Шта је поента?Па поента је та да је ова управа имала далеко већег слуха за то шта је Звездаштво,него све управе заједно од 92. на овамо!Покренули су акцију отварања фан клубова по другим градовима,маркетинг су дигли на милион еура зараде годишње!Не знам дал треба да ти причам колико смо зарађивали за време других?Ни једну нашу акцију нису одбили,већ су сваку покушали да подрже на неки начин!За време њихово смо добили 15000 чланова,који су препознали да Звезди треба помоћ!Али су препознали тако што су многе акције које су наше идеје ишле преко њих!Много тога је урађено у договру и једноставно данас је Звездаштво на највећем могућем нивоу,јер бити оволико одан и предан у тренуцима када се све ово дешава...то могу само прави и то је доказ праве љубави и оданости!Мани ме оне љубави где сви седимо у кафани и пијемо,пуни пара...да видиш како та пријатељства пуцају чим крене нешто наопако,а опет да видиш како другари које је невоља спојила пролазе кроз живот!ЈЕдан до другога!!! Ми смо покренули мобилизацију наравно,и ми смо ти који су били толико чисти у целој причи да су људи то препознали...али да није било даљег подстицаја...ко зна дал би ми били данас оволико Звездашко свесни да кажемо...као што јесмо! Значи,схвати...није ово све било овако пре 5 година!Наши људи међу нама нису размишљали прво исправно... Та теза...ми смо навијачи и не треба да нас интересује ко даље долази...може да прође у барселони или челзију или манчестеру...где оде један милијардер а дође други,мада и тамо итекако воде рачуна о томе!А камоли ми овде које пас нема за шта да уједе,а сви би да дођу мало да згрну неку лову и да оду...па можда и неко хоће и да проба да направи успех неки!И зато итекако треба да нас интересује ко ће доћи!Још на све то ако се узме да имамо искуство од 4 председника смењена у пар година...и да нам је само било лошије и лошије...ми морамо да се интересујемо за то ко ће даље да дође!!!Неодговорни би били према клубу и према групи кад би то радили!Најгора варијанта би била да због Звездаша из кафана ми морамо нешто да мењамо,или Звездаша са фејсбука...онај малопре овде поставља питања по 1,2,3...онај други иде са причом "је смо певали ли нисмо","видећемо сутра"...не иде то тако,већ смо пробали 4 пута до сад!!!Разултат је изостао за сада и стварно није завидна позиција,али онда треба гледати кога мењати!Ако смо до сад трпели због поверења према Лукићу..више нећемо сигурно!Ако не буде двољан један идемо на друге...у главном то је тема око које треба да се прича и прича!Кажеш дошли су и нису успели да направе од гована питу...и сад треба да лете због тога!?Сам кажеш од чега шта треба да праве и опет остајеш код тога.."хоћу резултате"..хоћу да будемо први!А они ушли у рушевину да пробају да ураде нешто! Има ствари које су свакоме на процену...Пижон,омладинска школа..и тако још по неке ствари,али ту свако има своју причу.Они имају тероију да док је Пижон био ту као да им је онај ђорић састављао тим,као да нису имали никакав утицај и једноставно су га склонили.Испоставило се као лош потез,али то су ствари које су такве...то може да разуме само онај ко је у њиховој кожи. Омладински погон...диже се какав је био! Баш зато што нам деца потписују уговоре са неким сумњивим перачем кола...баш зато и он има да лети у пакету са његовим пајтосом!Ту се слажемо и ми смо трпели докле смо могли и преко тога!Сад је крај са тиме једноставно! Свако ће ти рећи да у овој управи има добрих људи ко мало боље познаје ситуацију.Има и способних али има и ових које треба одстранити!И онда се поставља дилема..дал сећи све или видети како ће они да се исчисте и дал су спосбни да одвоје добро од лошег и да то остане.
|