banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Taško,to je Milanko,glupe izjave su njegov trade mark....

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Porediti Dodikovo docekivanje Biljane i Tonijevo aminovanje bombardovanja sijaseta zemalja, zarad "donosenja demokratije" zajedno sa zapadnim pajdasima, je jako glupo.

idi! a zasto?
to sto je dodik premijer jedne RS, pa nije imao priliku da aminuje globalna zla kao tony blair, to ne znaci da je on ista bolji. mogao je da pokaze na primjeru biljane plavsic, ostalih osumnjicenih za ratne zlocine, a bogami i srebrenice da je humanista. to nije uradio, cak naprotiv, otvoreno se izljubio sa biljom. prema tome, isti je kao i tony, samo, srecom, nije imao toliku moc kao tony...
il si humanista il si govno koje podrzava zlocine. il si trudan il nisi trudan. ne mozes biti 'malo trudan'.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:
pa vecina tih novopecenih prof dr akademika je i pocelo ko bravar, pa su onda zavrsili neke vecernje skole i fakultete, doktorirali na opskurnim univerzitetima za koje je pitanje dal uopste postoje ili ne. dakle, sto se tice intelekta, tu su negdje sa bravarom. samo je bravar imo srece da vodi zemlju kad je globalna situacija u svijetu bila malo drugacija.
doduse, njegovog vremena se ne sjecam bas najbolje (bio sam mlad, jelte), znam da su mi pricali da je bilo vise zakona nego sad, al da je i onda cistacica u energoinvestu imala vecu platu nego specijalista na drzavnoj klinici.

Kad nam je predsjednik bio bravar sva su nam vrata bila otvorena, a sad kad su nam vođe doktori ne zna se ko je veći pacijent... :-? A što se tiče čistačice, ima tog i sad samo ne radi u Energoinvestu nego u Vladi RS :roll:
Citiraj:
ako nisi primijetio, svi su izgubili sve kolonije, jer je vrijeme kolonijalizma proslo. ne znam dal si upucen.

Govorim o kraju 40tih i početkom 50tih, a ne o današnjem vremenu, tad je VB bila najjača kolonijalna i pomorska sila, imala je više nego svi zajedno. Francuzi i Belgijanci su pušu bacili 60tih...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...bih vam lici na balegu koju pregazi bicikl...opet je i tamo i ovamo isto...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Milanko Djeric je napisao:
Spoiler:
Citiraj:
Porediti Dodikovo docekivanje Biljane i Tonijevo aminovanje bombardovanja sijaseta zemalja, zarad "donosenja demokratije" zajedno sa zapadnim pajdasima, je jako glupo.

idi! a zasto?
to sto je dodik premijer jedne RS, pa nije imao priliku da aminuje globalna zla kao tony blair, to ne znaci da je on ista bolji. mogao je da pokaze na primjeru biljane plavsic, ostalih osumnjicenih za ratne zlocine, a bogami i srebrenice da je humanista. to nije uradio, cak naprotiv, otvoreno se izljubio sa biljom. prema tome, isti je kao i tony, samo, srecom, nije imao toliku moc kao tony...
il si humanista il si govno koje podrzava zlocine. il si trudan il nisi trudan. ne mozes biti 'malo trudan'.

A ti si izveo diferencijalne jednacine drugog reda, pa sve to integralio i dobio rezultat koji kaze:"Dodik da je na Tonijevom mjestu bi bio jos vece govno od doticnog"...

Jedno je sta je Dodik uradio, izljubio se sa osudjenim ratnim zlocincem. (Jest da meni Bilja nit smrdi nit mirise. Kao da se nasla u nekom filmu, a ni jadna sama ne zna gdje je). A Toni je direktno i indirektno kriv za smrt iljade i iljade civila i vojnika drugih zemalja, sve u cilju demokratije.
Pa kako mozes porediti to dvoje, majka mu stara?!

Ako ja sa svojom 21 godinom vidim da tu nesto nije u redu, a ti ne vidis... Ostani tamo citav zivot i ljubi Toniju tabane, jednom od najvecih hahara modernog doba. Neka je sa srecom!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Tasko, mislim da Milanko tezi ka tome da se Dodik uhapsi i osudi u Hagu za ono sto bi uradio da je RS nekad bila kolonijalna sila :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
ne znam kakvi slucajevi rade u skolama u federaciji, ali mi se cini tesko moguce da mogu biti gori od tebe...

I tu opet grijesis, u jednoj skoli u Mostaru mislim (ili je neki drugi grad gdje ima znatan broj i muslimana i hrvata), hodnik je podijeljen linijom razgranicenja, vjerovao ili ne.
Hrvatska djeca se krecu jednom stranom hodnika, muslimanska drugom. Muslimanske cistacice ciste tu jednu stranu, a hrvatske drugu.

I da, jos cu jednom ponoviti, nekad je simbol vazniji od svih para. Zgrada vlade je tu da sluzi svim politickim partijama (nece SNSD vjecno biti broj 1.), a zgrada ce ostati. Tako da da, trebalo je kupovati pepeljare po 100 eura, i jos se hvaliti njima.

U Mostaru definitivno takva škola ne postoji! Zvuči ludo da bi takvo nešto uopšte postojalo. U Bosni u SBK (Srednjo-bosanski kanton) postoje 2 škole pod istim krovom ali to je već nešto drugo.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 01:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
ne znam kakvi slucajevi rade u skolama u federaciji, ali mi se cini tesko moguce da mogu biti gori od tebe...

I tu opet grijesis, u jednoj skoli u Mostaru mislim (ili je neki drugi grad gdje ima znatan broj i muslimana i hrvata), hodnik je podijeljen linijom razgranicenja, vjerovao ili ne.
Hrvatska djeca se krecu jednom stranom hodnika, muslimanska drugom. Muslimanske cistacice ciste tu jednu stranu, a hrvatske drugu.

I da, jos cu jednom ponoviti, nekad je simbol vazniji od svih para. Zgrada vlade je tu da sluzi svim politickim partijama (nece SNSD vjecno biti broj 1.), a zgrada ce ostati. Tako da da, trebalo je kupovati pepeljare po 100 eura, i jos se hvaliti njima.

U Mostaru definitivno takva škola ne postoji! Zvuči ludo da bi takvo nešto uopšte postojalo. U Bosni u SBK (Srednjo-bosanski kanton) postoje 2 škole pod istim krovom ali to je već nešto drugo.

Ja definitivno nisam pogresno cuo da je hodnik podijeljen na dva dijela i da jednu polovinu cisti hrvatska cistacica i da tim dijelom prolaze hrvatska djeca... Zvuci nevjerovatno ali tako je. Ako sretnem osobu koja mi je to rekla pitacu jos jednom koja je skola u pitanju, tj. gdje u BiH.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 16:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ja definitivno nisam pogresno cuo da je hodnik podijeljen na dva dijela i da jednu polovinu cisti hrvatska cistacica i da tim dijelom prolaze hrvatska djeca... Zvuci nevjerovatno ali tako je

ti si to "cuo" ==> to je istina

zanimljivo rasudjivanje

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ja sam se jedno vrijeme furao na te priče kako je RS bolja polovina BiH ali sam brzo skontao da je to prodavanje magle i da ta priča može da se okači mačku o rep. Što žaoka reče, BiH je jedna obična balega. Svi ti političari su isti, papani jedan do drugoga samo što mi je ipak draži Dodik nego vladajuća garnitura SDS-a.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja definitivno nisam pogresno cuo da je hodnik podijeljen na dva dijela i da jednu polovinu cisti hrvatska cistacica i da tim dijelom prolaze hrvatska djeca... Zvuci nevjerovatno ali tako je

ti si to "cuo" ==> to je istina

zanimljivo rasudjivanje

Po tom rasudjivanju ti koji si u Engleskoj samo i jedino mozes da "cujes" sto se desava ovde i bas "zanimljivo rasudjujes"...
Sta sam trebao da uradim, da sjednem u auto i pravac negdje na razgranicenje federacije i herceg-bosne da nadjem tu skolu i vratim se ovde sa informacijom iz prve ruke?!?! A sve zarad 100%tne tacnosti iskaza na forumu??

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 08:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Možda ti nisi pogrešno čuo ali taj od koga si čuo te izgleda debelo slagao.....Ipak hercegovac27 živi u tom Mostaru,kontam da bolje zna nego ti...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
100% je istina za dvije škole pod jednim krovom, čak je i školsko dvorište razdvojeno ogradom da se djeca ne mješaju, proguglajte malo ima dosta informacija o tome.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 09:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Jesi li ti pročitao post "bolje polovine"? O čistačicama koje čiste samo pola hodnika?

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Meni tu ne bi bilo ništa čudno, pod jednim krovom egzistiraju u isto vrijeme dvije škole, npr za Hrvate se ta škola zove OŠ "Marko Marulić", a za muslimane OŠ "Alija Isaković", te škole su u istoj zgradi, a nastava se odvija u isto vrijeme, svaka od škola ima svoje osoblje pa time i čistačice, često se desi da su učionice za muslimane sa jedne strane hodnika, a za Hrvate sa druge strane istog hodnika tako da svaka čistačica čisti svoj dio hodnika. Čak je i na federalnim medijima bilo x emisija o tome.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...i ni u jednoj skoli deca nisu spremna za zivot kad je zavrse...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
_зока je napisao:
Jesi li ti pročitao post "bolje polovine"? O čistačicama koje čiste samo pola hodnika?

Zoka, neces vjerovati...to je ziva istina. Imam prijatelja iz Stoca (musliman-Bosnjak). Bio sam vec 2-3 puta tamo. Bukvalno sve je x2. Smjene razlicite, direktori, nastavnici...sve zivo se mnozi sa dva. I ne da se ne vole...malo je reci.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 10:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Контам ја то "2 школе под 1 кровом" али ми је мало несхватљиво то о чишћењу само пола ходника......

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 02:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Контам ја то "2 школе под 1 кровом" али ми је мало несхватљиво то о чишћењу само пола ходника......

neshvatljivo je tebi, jer ti imas kontove kakve imas... meni je sasvim jasno da se takva situacija desava ne u samo jednoj skoli nego bilo gdje gdje su hrvati i muslimani izmijesani. i sto je najbitnije, nece do pomirenja ni doci, kad svako vuce na svoju stranu, a svako, ruku na srce, i ima pravo na to.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...i deca se vaspitavaju na podelama " mi i oni"...nema tu srece i napretka...podeljeno stanovnistvo, podeljena drzava...tu je kraj, samo se igraci jos gurkaju na sredini terena, ali i njima ce dosaditi pa ce svako otici u svoju svlacionicu...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]