banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
http://www.youtube.com/watch?v=lL5O0A_OjNg

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 01:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ko je ovaj mali gudelj sto je dao gol,jel igra negdje u holandiji?

negdje sam cuo da je to sin od onog nebojse sto je igrao u velezu ako me sjecanje sa slicica sluzi :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 01:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
ko je ovaj mali gudelj sto je dao gol,jel igra negdje u holandiji?

negdje sam cuo da je to sin od onog nebojse sto je igrao u velezu ako me sjecanje sa slicica sluzi :D

Mislim da je Nebojsa igrao u Leotaru pa u Partizanu...onda kad je Zvezda karala evropu, nekad pocetkom devedesetih cini mi se, al nisam siguran...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Fudbaleri Srbije u zadnje vrijeme se ponašaju kao pravi mazohisti. Idu da se obrukaju!
Koja je iduća destinacija za brukanje "orlova" (bolje reći štiglića)?
Mladi do 21 godine ne igraju loše. Prvi su u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ceka se da jebeni savez ode vec jednom, pa ce sve biti bolje :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 16:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Neće nikad.
Uvijek srbijanci nađu nešto da im smeta i razlog da ne podržavaju reprezentaciju. Prvo je bila problem himna "Hej Slaveni" i nemogućnost identifikovanja sa istom (kad se promjeni himna,biće ludilo na tribinama,al u kurcu),pa je problem bilo forsiranje Partizanovaca (Savoo,majmuneeee),pa su problem bili plavi dresovi,pa je problem Mustafa Stojković,pa je sad problem Tole....Uvijek će biti razlog za sranje i filozifiju,a nikad Srbin neće shvatiti da je njegovo da dođe i navija za nacionalni tim,a ne da vodi politiku saveza i sastavlja tim!!!
To će biti prekidano samo kad naiđe par dobrih rezultata (kao sa Antarom),ali sa prvim neuspjehom na polupraznoj Marakani će ponovo biti 10 000-15 000 filozofa.

Nemamo sportsku kulturu i spoznaju gdje nam je mjesto,a to je-obični navijač! Jako sličan problem je i ovdje u Banjaluci. Previše filozofije (Ringo kriminalac,Šipovac idol,Baja poliži nam jaja,mrtvi Sakan,šta će Grahovac igrati jebem ga u usta žuta,igrači pičke i plaćenici...) i želje za vođenjem klupske politike,biranjem trenera i jedanaestorice,a premalo onog što trebaš raditi,a to je samo navijati,navijati i navijati!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 16:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
I uz to vecinu na stadionu cine ljudi iz RS i unutrasnjosti...
Sami smo sebi najveci problem. Daj pruzi igracima podrsku tokom 90 minuta pa ga kasnije napusavaj...
Uvijek navedem primjer Tbilisija... Primis jedan , drugi gol ali pjesma je tad bila sve jaca, napalis ekipu koja preokrene. Najgore kad zvizde nakon prvog pogresnog pasa. Tako mora i na reprezentaciji ali nazalost to necu dozivjeti da Beograd bude vruc teren i da grmi sa svih strana . Nacionalni ponos u SRbiji je na niskim granama,
Mislim da je kljuc otici u neki manji grad koji izgradi stadion i da bi tu bila jaka podrska (kod nas bi ja mislim sve gorilo :) )

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 17:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Jedino da se utakmice igraju u Smederevu. Publika je malo žešća paljevina, a i stadion je relativno nov.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 18:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ne treba glumiti obicnog navijaca,kad vidis da ljudi koji su miljenici kriminalnog miljea vode reprezentaciju ili klub.Treba skandirati protiv istih ,koji nemaju veze za sportom a nas sport zavisi od njih.Naravno da to ne treba biti razlog,nepodrzavanja repke.Medjutim narodu u Srbiji nema nista sveto,sve se svelo na bruto i neto.Samo bolji zivot ih zanima,po svaku cenu,sa izuzetkom na jugu zemlje gdje ljudi jos znaju za dostojanstvo i ponos.Puno ce save proteci,dok se to stanje ne promeni.Splavovi,zurke,bijesna auta,kandidatura za clanstvo.Kakav grb,himna,reprezentacija :cry:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 20:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A ti mislis da ostale reprezentacije nemaju splavove izlaske. Nije to samo nas specijalitet :lol:
Problem je sto smo nekad nerealni i sto nemamo selektora koji ce napraviti igru. Svi strucnjaci se slazu da imamo paklenu odbranu, kao stvorenu da iz nje guramo kontranapade. IMamo igrace strasne u odbrani a pogledaj kakve smo golove primili.. Znaci do selektora je.
Sjetite se pocetka Anticevog mandata nekako se ponosno islo na meceve reprezentacije

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Brigate BL je napisao:
I uz to vecinu na stadionu cine ljudi iz RS i unutrasnjosti...
Sami smo sebi najveci problem. Daj pruzi igracima podrsku tokom 90 minuta pa ga kasnije napusavaj...
Uvijek navedem primjer Tbilisija... Primis jedan , drugi gol ali pjesma je tad bila sve jaca, napalis ekipu koja preokrene. Najgore kad zvizde nakon prvog pogresnog pasa. Tako mora i na reprezentaciji ali nazalost to necu dozivjeti da Beograd bude vruc teren i da grmi sa svih strana . Nacionalni ponos u SRbiji je na niskim granama,
Mislim da je kljuc otici u neki manji grad koji izgradi stadion i da bi tu bila jaka podrska (kod nas bi ja mislim sve gorilo :) )

složiio bih se sa postom

inace, utakmica sa meksikom i hondurasom potpuno ocekviane... da se pohvalim pogodio sam oba rezultata, što i nije bilo tesko
tako sam i najavio utakmice, govorio sam da ce biti sve gore i gore, i sada to ponavljam
ako ovako ostane, samo cemo sve vise tonuti

treba mjenjati sve, cijeli sistem... od a do š

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 17:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Поред свега већ одавно написаног и изговореног у вези промјена у тиму ,савезу ,клупи шта треба још . Треба наћи стручњаке типа спортски психолог комада 11 и доћи ће крај проблемима на терену.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 20:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ćiro Blažević da se dovede pa da krene cirkus Kolorado. To bi bila ludnica sa njim na klupi. Kad mu cijeli stadion krene skandirati "Ćiro Srbine, Ćiro Srbine".
:D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 22:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ciri daleko lijepa kuca ...Veceg prodavaca magle i zabavljaca nema..
Moj licni izbor bi bio Valter Zenga. Iz iskustva iz Zvezda znam da pravi ekipu prema onom sto ima, odlican je psiholog, zna dosta igraca iz lige..Ne dozvoljava mijesanje u ekipu , Italijan je obozava defazivu i transformaciju...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 23:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Valter Zenga? Teško. Ne trpi on neradnike, a takvih je pun racku kod nas. Bojim se da bi promjenio čitavu postavu od 22 igrača. :D
Možda bi čovjek ostavio 2-3 igrača, a sve ostalo marš napolje. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Pekmen je napisao:
Valter Zenga? Teško. Ne trpi on neradnike, a takvih je pun racku kod nas. Bojim se da bi promjenio čitavu postavu od 22 igrača. :D
Možda bi čovjek ostavio 2-3 igrača, a sve ostalo marš napolje. :D

moda to sa mijanjem 22 igraca i jeste rjesenje 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 23:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma, ne treba promjeniti bukvalno 22 igrača, ali jedno 15-16 njih sigurno!
Kolarov, Ivanović, Janković, Krasić, Sulejmani, Kačar i možda još 1-2 da ostanu i da budu kostur. Ostalo poslati u 3pm. Ili ne znaju igrati (a mnogi ne znaju) ili neće da igraju onako kako mogu (takvih je najviše).
Gledam Subotića, Bayern se otima za njega već 3 godina, a dečko u dresu Srbije lopte ne zna ispucati. Kad je ispucava padne mi mrak na oči. Da Bog sačuva...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Pekmen je napisao:
Ma, ne treba promjeniti bukvalno 22 igrača, ali jedno 15-16 njih sigurno!
Kolarov, Ivanović, Janković, Krasić, Sulejmani, Kačar i možda još 1-2 da ostanu i da budu kostur. Ostalo poslati u 3pm. Ili ne znaju igrati (a mnogi ne znaju) ili neće da igraju onako kako mogu (takvih je najviše).
Gledam Subotića, Bayern se otima za njega već 3 godina, a dečko u dresu Srbije lopte ne zna ispucati. Kad je ispucava padne mi mrak na oči. Da Bog sačuva...

Ono sto treba Srbiji se nece desiti a to je dovodjenje jakog imena za trenera, jer to neodgovara menadzersko-mafijaskom lobiju koji je davno usao u sve pore Srpskog fudbala. Doci ce trener koji ce cekati da mu pred pocetak utakmice doture cedulju sa sastavom ko je starter, koja je formacija itd,igraci ce praviti penale igrati rukoma i praviti pocetnicke greske dok god su azijske kladionice u funkciji, jer valja vracati dugove onima koji su te gurali u proslosti i tako u nedogled, a mi cemo se nervirati i nervirati, mada sam ja sto se tice njih vec odavno pomalo ravnodusan

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 00:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
vidim danas su nasi vrhunski novinari mateusa ubacili u igranku.

ja bi najvise volio da to bude miha ali cisto sumnjam da on zeli da se zajebava sa budalama.

sto rece jednom nitro ili ne znam ko,nama ne treba trener da njih sad uci igrati,sta ga ima uciti sa 30 godina,treba im psiholog i cvrsta ruka kod koga nece biti ni po babi ni po stricevima.onaj mali ljaijic cim je krenuo slabo igrati ovaj ga sutno na tribine,to ja volim.

da konacno neko uvede red u tu reprezentaciju

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Rikas je napisao:
Везни ред је био солидан у овој формацији јест да су Кузмановић и Качар могли мало боље покривати терен кад бекови направе излет ,а то се може уиграти и мислим да су њих двојица добар избор на тој позицији. Волков је тотално лош у дефанзиви и није ријешење на тој позицији с друге стране имамо три играча уједначеног квалитета и ту се може комбиновати.

Јанковићу свака част то нам треба конкретан играч зна да шутне кад има прилику има добар преглед кад треба центрирати ,а ако види да нема добру позицију за пролаз и дриблинг стане на лопту врати назад ,кружи улази у средину и тражи лопту. Углавном рационално размишља за разлику од Јовановића,Красића и Тошића којима није важно да ли имају једног или пет играча испред себе и што ће изгубити лопту важно је само да се дрибла. Сулејмани такође конкретан играч који је сличан Јанковићу и он мора да игра на десној страни или можда и у нападу .

Нинковићу одговара ова позиција иза нападача добар је технички не губи лопту и зна да се избори изнесе лопту кад је окружен ,пуно трчи и врши притисак једино му је недостатак шут али на позицији полу-шпица има више могућности да уђе у шансу и да шута с пар метара.
Нападач остаје проблем ,а одбрани само треба мало боља организација то се да поправити пошто су у питању квалитетни играчи.
Углавном мора боље јер нас чекају паклене квалификације.

Ovo je sjajna analiza...

Pogotovo bih se složio za krilne pozicije i Jankovića i Sulejmanija. Obojici je velika prednost što su polivalentni, pa mogu bez problema da mijenjaju pozicije i odlično koriste ulazak u sredinu. Za formaciju sa tri napadača, bili bi idelani, uz čovjeka koji bi u centralnom dijelu, znao da odigra poziciju pravog špica. Međutim Srbija uglavnom forsira 4-5-1 formaciju, gdje krilni igrači funkcionišu po principu da probiju stranu i centriraju na Žigića, pa šta Bog da. Sa Jankovićem i Sulejmanijem, dobili bi više gol igrača u napadu, a samog centarfora, mogao bi, po meni, da odigra i Milan Jovanović. Normalno da bi tada, moralo da se prestane sa bunarenjem i da se igra po zemlji, ali bi trio u vezi Kuzmanović, Kačar, Ninković, to mogao da iznese. To bi značilo i prelazak na klasičnu 4-3-3 formaciju, a krilne pozicije bi ubacivanjem iz drugog plana pokrili bekovi...

Što se tiče Jovanovića, on je ime i napravio kao klasični napadač, iako je u Anderlehtu igrao onog drugog u formaciji 4-4-2, ali je on tehnički dovoljno dobar da odigra u vrhu napada. Zna da zagrad i sačuva loptu, da se otvori i ima dobru realizaciju. Problem i kod njega je nekonstantnost i pad forme.
I da. Vidića treba zvati, razgovarati sa njim, vidjeti kolike su šanse da se predomisli i šta je problem. Nije Srbija Brazil, pa da se olako pomiri sa gubitkom jednog od najboljih štopera svijeta, koji na vrhunskom nivou sigurno može da igra još 3-4 godine.

No sve ovo pada u vodu, pred činjenicom da Srbija nema selektora. Hidink je slobodan, Lipi je slobodan, ali od toga jednostavno nema ništa, iako bi vjerovatno sredstva za njihovo angažovanje mogla da se nađu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]