Али реално БРИГАТЕ ви нешто серете, као ми овакви , ми онакви , ми ово ми оно урадили , али ко што рече овај момак , није вам сметално кад је био ишаран читав град , дс , јф итд. е сад кад смо га ми ишарали , урадили графите скоро по читавом граду вама то смета, онда ви причате како ми на силу проводимо, први су цигани дошли на ХУМАНИТАРНУ утакмицу , понављам ХУМАНИТАРНУ утакмицу , ишли по граду , и тукли наше клинце, и сваког ко има обиљежје Борца, и замисли ти тај менталитет, и мозак , да ли је то нормално , шта смо ми као група требали се отићи потући , не купити те улазнице за онох малог што му је оних 5 марака значило за живот , отићи се потући са једним глупанима , и онда направити још већу трагедију, а у другу руку , сами сте ви направили мржњу према вама , ето ти један инцидент , што се мрзе цигани(не мрзим ми БГ цигане , него ове домаће, који се курче, носе обижежја звезде, и партизана, а београда ни стадиона та два клуба нису видјели , а поготово ови сељаци , студенти из других мјеста,кад ми обуку обиљежја , па њих би удавио ), а и реално ти као Циган по београду у сваком насељу НЕСМИЈЕШ да носиш обиљежје звезде , а по бањалуци се шепуриш са њим , у другу руку има један примјер , момак са дуксом јужни фронт , иде по граду , и стаје испред круне, и говори јесам бањалучанин, али набијем бањалуку и лешинаре на курац , и нас 3-ца стојимо и гледамо у њега, реално требали смо му кичму поломити , али зашто то радити, хоћу да вам кажем да нисте навикли уназад 5 година да су ЛЕШИНАРИ нешто у граду , почела је наша здрава прича, људи су се уклопили , држимо град , а та пруча да је НАШ КЛУБ НАШ ГРАД дошла из Новог Сада , то окачи мачку о реп ,прије ће бити да ви делије и гробари се увлачите Грцима у шупак , и узимате њихове мелодије, него што ми копирамо Браћу нашу , нема ко шта да с увреди мојим постом , мсм да сам реално неке ствари сагледао , ако сам у криву , нека ме неко исправи !!!
_________________ Ана Карењина и друге жене све нека знају да си ти за мене једини !!! ФКБ 1926
У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!
|