banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Schlager je napisao:
Simpatizer je napisao:
Ova budala na BHT-u najavi da se BiH bodrila u BL i onda prikazu kafic, a u njemu sjede dvoje, momak (okrenut ledjima TV-u) bari neku curicu. :lol:

Nije mi jasno cemu potreba za sarenim lazama. :-?

i meni je ovo bilo stvarno smijesno...prikazuju prazan kafic,sa dvoje gostiju od kojih nijedno ne gleda u tv na kojem se vidi da ide prenos iz lisabona,i drze taj kadar 30 sekundi :(
stvarno ne znam sta je pisac htio da kaze

pokusavaju stvoriti sliku da se i u BL i Republici Srpskoj navija za tu kvazi selekciju...
i ne uspevaju...dovoljno je proci kaficima kada igra Srbija i svakom ce biti jasno...

meni je smesno sto se toliko trude da pikazu da je situacija drugacija...
kada svi znaju kakvo je stanje...sta misle ? da ce neko promeniti misljenje kada vidi da neko bari curu za vreme utakmice :lol:

Poslednji put menjao anoniman dana 16 Nov 2011, 00:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Citiraj:
Ne kazem da smo bolji, niti da smo zasluzili prolaz - ali pricati da je sudija pokrao Portugal..

Ko je igrao sa 10 igraca od 52. minute? Ko je bolji - to je evidentno, ali me takve notorne gluposti jednostavno raspizde

Пази , ти знаш као и ја знам , по новим правилима играч ако било шта каже судији , добија жути картон , али пошто код нас у фудбалу туку судије, тако да мисле да је иста пракса и у свијету , па дошла сељачина да се прави паметан пред судијом !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Источно Стајање je napisao:
Simpatizer je napisao:
Ova budala na BHT-u najavi da se BiH bodrila u BL i onda prikazu kafic, a u njemu sjede dvoje, momak (okrenut ledjima TV-u) bari neku curicu. :lol:

Ма они су болесници, они себе заваравају да ће Срби из РС да навиајју за Бих , као што ниједан босанац никад из шведске неће а навија за шведску(баналан примјер сам дао али реалан) тако никад ми из РС нећемо да навијамо за Бих него за нашу СРБИЈУ !!!

Od kud ti to, ja sam navijao, odnosno volio sam da prodju na EP. Jel ja to nisam onda dovoljno veliki Srbin kad mi je simpaticno da BIH prodje dalje?
Primarna reprezentacija mi je Srbija naravno, al simpaticno mi je kad BIH pobijedi.

skeva da napravimo eksperiment sa tobom da vidimo koliko oni tebe simaptisu?

sledecu utakmicu ti se zaputi u zenicu grad,ogrni trobojku ko sto oni ogrcu ljljane pa da vidimo kakve ces simpatije da dobijes

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
NFL fanatik je napisao:
skeva je napisao:
Portugal je odigrao daleko najbolju utakmicu u poslednjih nekoliko godina, kad su ronaldo i nani raspolozeni rijetko koja reprezentacija ih moze dobiti... I ako im nije sudjen penal i primili su gol iz dubokog ofsajda opet su stavili 6 komada solidnoj reprezentaciji BIH.
Dzeko dobar, nosi po dvojicu na ledjima, steta sto mi nemamo onakvu zivotinju.
Ronaldo dokazao da je zvijer i da je ove sezone vjerovatno bolji od mesija, tj u boljoj formi... Nani kao Nani, kako mu padne na pamet, veceras odlican.
Lulic nevidjena seljacina, onako glupo dobiti crveni, pa ono je za batina...

Sve gore navedeno. 100%

Pogotovo za Lulica, mamu mu debilnu :angry4:

Osim dijela da je Kristijano bolji od Mesija, čak ni ove sezone. To ćemo moći tvrditi kad dođu zaista bitne utakmice.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
blus je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Po meni REALAN sazetak utakmice (fudbalski, sve ostalo na stranu):

Portugal ZASLUZENO dalje, mada nasi momci nisu zasluzili tako visok poraz...iako je bilo 3:2 cim je onaj konj (Lulic) dobio crveni znao sam da ce nas rasturiti.

Usli smo u utakmicu kao pizde, isprepadano - pa odmah primili dva komada. Nije mi krivo sto smo izgubili, vec sto sam docekao da pojedinci koje smatram manekenima srcanije igraju i trude se vise od nasih. Nije sve u kvalitetu - ima nesto i u BORBI...

Dzeko = TITO - igracina svoje klase i to je opet veceras pokazao. 90-ti minut, 6:2 - a frajer okrece trojicu cigana koji pokusavaju da mu uzmu loptu. Igrac svjetske klase.

Pjanic = covjek nema ONO za velike utakmice...samo nestane.
Lulic = trkac, u sustini, i veoma GLUP igrac - sto mu se uostalom vidi i na faci.
Begovic = dobar golman, treba nauciti kako se postaviti kod slobodnih udaraca.
Rahimic = koliko dobar u razbijanju protivnickih napada - isto tako dobar u razbijanju NASIH napada obzirom da je prespor i ne zna sa loptom...njegove lopte na prvi kontakt unazad se citaju kao bukvar.
Susic = PASIVAN. Covjek koji se ne zna unijeti u facu igracima i jebati im mater kad igraju nonsalantno - vec uglavnom stoji pored klupe i SUTI KAO ZALIVEN. To se mora promjeniti.

Sve u svemu - tim je veoma mlad, ocekujem dobre stvari u buducnosti.

Onako nepristrasno,realno,jer zaista i BIH i Portugal ne dozivljavam kao nesto svoje,možda sam cak bio malo vise i naklonjen za BIH,samo cu reci ne da cu se sloziti s tobom,da rezultat zaista nije bio mjerodavan.Trebalo je biti 8-1.Dva 100% čista penala nisu svirana za Portugal,Spahić daje gol iz 100% ofsajda.Pa niste se sa loptom sastavili,prvi sut na go u 40. minutu,centra niste presli 2 puta u 1. poluvremenu.Da se igralo jos 10 minuta cener bi bio uvaljan,sigurno.A Velid u 80. minuti skontao da Portugal ide na evropsko...

Znas ti onu balkansku "kad kola krenu nizbrdo"?

Utakmica je efektivno bila gotova u 52 minuti (posle crvenog kartona). Bilo je samo pitanje koliko cemo potonuti, tj. koliko ce nam utrpati...malo me podsjetilo na United-City ove godine...ovi bi kao nesto pokusali sa 10 igraca, a ovi drugi samo koriste visak...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Simpatizer je napisao:

:lol: :lol: :lol: Slicna scena na federalnoj,njih dvojica za dva razlicita stola,nigdje nikog vise.Zamracena prostorija,crno-bijeli ekran i kao fol i u banjaluckim kaficima vatrena atmosfera :)

Poslednji put menjao Ravnogorac dana 16 Nov 2011, 00:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
Schlager je napisao:
Simpatizer je napisao:

i meni je ovo bilo stvarno smijesno...prikazuju prazan kafic,sa dvoje gostiju od kojih nijedno ne gleda u tv na kojem se vidi da ide prenos iz lisabona,i drze taj kadar 30 sekundi :(
stvarno ne znam sta je pisac htio da kaze

pokusavaju stvoriti sliku da se i u BL i Republici Srpskoj navija za tu kvazi selekciju...
i ne uspevaju...dovoljno je proci kaficima kada igra Srbija i svakom ce biti jasno...

meni je smesno sto se toliko trude da pikazu da je situacija drugacija...
kada svi znaju kakvo je stanje...sta misle ? da ce neko promeniti misljenje kada vidi da neko bari curu za vreme utakmice :lol:

Koliko sam skontao, to sa Banjalukom je trebalo da bude ironično, jer je bilo nešto u stilu "atmosfera koja je vladala u drugim gradovima BiH", mislim da nisu ni htjeli da pokažu kako u BL navijaju za BiH, već upravo suprotno.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nisam stigao gledati i utakmicu, sad vidjeh rezultat. :D
Steta, bili ste blizu :lol: :lol: :lol:

Obrigado! :D

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Gledao sam kombinovano Crnogorce i Hrvate (njih se ovdje niko ne dohvati). Hrvati su odigrali rutinski, bez mnogo truda, čuvali noge i živce, malo sam razočaran, očekivao sam više od njih na domaćem terenu, da pobijede, makar minimalno.
Crnogorci su izgorjeli od želje. Kad god sam okrenuo na taj prenos, oni su imali neku sto-postotnu šansu, ali nije im se dalo. Podsjetili su me na BiH od prije dvije godine. Nadam se da će nastaviti da igraju ovako srčano, moglo bi i od njih nešto da bude u narednim kvalifikacijama.

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ne kazem da smo bolji, niti da smo zasluzili prolaz - ali pricati da je sudija pokrao Portugal..

Ko je igrao sa 10 igraca od 52. minute? Ko je bolji - to je evidentno, ali me takve notorne gluposti jednostavno raspizde

Пази , ти знаш као и ја знам , по новим правилима играч ако било шта каже судији , добија жути картон , али пошто код нас у фудбалу туку судије, тако да мисле да је иста пракса и у свијету , па дошла сељачина да се прави паметан пред судијом !!!

Ma to 100%..to je nase klasicno.
MENI Lulic ne bi duuuuugo vremena zaigrao zbog ovoga...a mislim i da nije neki kvalitet, trkac jedan obicni ciji IQ nije veci od 80. Garantovano.

Tip igraca koji je idealan za ulazak sa klupe oko 70-80 minute - kad se odbrambeni umore, da koristi brzinu...jer je to sve sto ima.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Koliko sam skontao, to sa Banjalukom je trebalo da bude ironično, jer je bilo nešto u stilu "atmosfera koja je vladala u drugim gradovima BiH", mislim da nisu ni htjeli da pokažu kako u BL navijaju za BiH, već upravo suprotno

i meni je to jedino logicno objasnjenje,jer mogli su stvarno otici u dosta kafica gdje se gledala ta utakmica...doduse,prilicno ravnodusno,ali ipak gledala,a ono sto oni prikazuju mi bas lici na to sto kazes....

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Citiraj:
Ma to 100%..to je nase klasicno.
MENI Lulic ne bi duuuuugo vremena zaigrao zbog ovoga...a mislim i da nije neki kvalitet, trkac jedan obicni ciji IQ nije veci od 80. Garantovano.

Tip igraca koji je idealan za ulazak sa klupe oko 70-80 minute - kad se odbrambeni umore, da koristi brzinu...jer je to sve sto ima.

Е то то , класична она бекчина , глупан , исто ко кад коњ има зобницу па само у њу гледа тако и он , само равно гледа , нема код њега ни љево ни десно , а камоли размислити о нечему ... !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Popokatepetl je napisao:
Koliko sam skontao, to sa Banjalukom je trebalo da bude ironično, jer je bilo nešto u stilu "atmosfera koja je vladala u drugim gradovima BiH", mislim da nisu ni htjeli da pokažu kako u BL navijaju za BiH, već upravo suprotno.

Najava je pocela sa tim da se navijalo u vecini BH gradova, pa ih navede 7-8, medju njima i BL. Bio sam u nevjerici, a kad sam vidio dio priloga iz BL bio sam u jos vecoj nevjerici. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jel Behar bio u Lisabonu, ili je gledao na trgu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:57 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Najava je pocela sa tim da se navijalo u vecini BH gradova, pa ih navede 7-8, medju njima i BL. Bio sam u nevjerici, a kad sam vidio dio priloga iz BL bio sam u jos vecoj nevjerici. :D

mozda su mislili da ce samo pogledati potpis grada,a ne lika koji bari trebu :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad čitam kako su Hrvati razočarani što ne pobijediše, jer bi onda upali u drugu "jakosnu skupinu" za žrijebanje grupa na EP, ovako su u trećoj. U kojoj je, otprilike i najgore biti, jer su tu i najgore ekipe, a automatski ne možeš dobiti nikoga iz nje. Pa se pribojavaju kako ladno mogu dobiti Španiju, Njemačku i Portugal. Mada, kako vidim, izgleda da su pogriješili, Portugal je isto u trećem šeširu.

1. šešir: Ukrajina, Poljska, Španija, Holandija
2. šešir: Njemačka, Italija, Engleska, Rusija
3. šešir: Hrvatska, Grčka, Portugal, Švedska
4. šešir: Danska, Francuska, Češka, Irska.

Biće ovo najjače evropsko ikada, tri izrazita favorita, tri iz sjenke, i nekoliko potencijalnih "crnih konja".

Poslednji put menjao Popokatepetl dana 16 Nov 2011, 01:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 01:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
босна неће ићи наред још 5 година најмање у фудбалу , јер вам је савез голи рацКу , јебо вас онај Осим , мислите да ће вам он ишчупати фудбал , па гурнуће га дубље само , јер он први има лични интерес , боли њега она ствар уа босном !!!

Čuj Osim ima lični interes :lol: :lol:
Ustani kad pišeš to prezime.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 01:00 
Veteran
Veteran

Jancker je napisao:
босна неће ићи наред још 5 година најмање у фудбалу , јер вам је савез голи рацКу , јебо вас онај Осим , мислите да ће вам он ишчупати фудбал , па гурнуће га дубље само , јер он први има лични интерес , боли њега она ствар уа босном !!!

Čuj Osim ima lični interes :lol: :lol:
Ustani kad pišeš to prezime.

On stoji samo na istoku :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 01:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Za Behara, i ostale nase drugare:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uJgFi3qFRTA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 01:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Sad čitam kako su Hrvati razočarani što ne pobijediše, jer bi onda upali u drugu "jakosnu skupinu" za žrijebanje grupa na EP, ovako su u trećoj. U kojoj je, otprilike i najgore biti, jer su tu i najgore ekipe, a automatski ne možeš dobiti nikoga iz nje. Pa se pribojavaju kako ladno mogu dobiti Španiju, Njemačku i Portugal. Mada, kako vidim, izgleda da su pogriješili, Portugal je isto u trećem šeširu.

1. šešir: Ukrajina, Poljska, Španija, Holandija
2. šešir: Njemačka, Italija, Engleska, Rusija
3. šešir: Hrvatska, Grčka, Portugal, Švedska
4. šešir: Danska, Francuska, Češka, Irska.

Biće ovo najjače evropsko ikada, tri izrazita favorita, tri iz sjenke, i nekoliko potencijalnih "crnih konja".

Gledam ovu listu, i iskreno - bila koja drzava iz bivse Juge trebala bi biti ponosna na plasman medju OVAKVE gigante...bez obzira sto bi svaka eventualno bila kanta za nabijanje...

Bas prejako prvenstvo ce biti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]