NFL fanatik je napisao:
Po meni REALAN sazetak utakmice (fudbalski, sve ostalo na stranu):
Portugal ZASLUZENO dalje, mada nasi momci nisu zasluzili tako visok poraz...iako je bilo 3:2 cim je onaj konj (Lulic) dobio crveni znao sam da ce nas rasturiti.
Usli smo u utakmicu kao pizde, isprepadano - pa odmah primili dva komada. Nije mi krivo sto smo izgubili, vec sto sam docekao da pojedinci koje smatram manekenima srcanije igraju i trude se vise od nasih. Nije sve u kvalitetu - ima nesto i u BORBI...
Dzeko = TITO - igracina svoje klase i to je opet veceras pokazao. 90-ti minut, 6:2 - a frajer okrece trojicu cigana koji pokusavaju da mu uzmu loptu. Igrac svjetske klase.
Pjanic = covjek nema ONO za velike utakmice...samo nestane.
Lulic = trkac, u sustini, i veoma GLUP igrac - sto mu se uostalom vidi i na faci.
Begovic = dobar golman, treba nauciti kako se postaviti kod slobodnih udaraca.
Rahimic = koliko dobar u razbijanju protivnickih napada - isto tako dobar u razbijanju NASIH napada obzirom da je prespor i ne zna sa loptom...njegove lopte na prvi kontakt unazad se citaju kao bukvar.
Susic = PASIVAN. Covjek koji se ne zna unijeti u facu igracima i jebati im mater kad igraju nonsalantno - vec uglavnom stoji pored klupe i SUTI KAO ZALIVEN. To se mora promjeniti.
Sve u svemu - tim je veoma mlad, ocekujem dobre stvari u buducnosti.
Onako nepristrasno,realno,jer zaista i BIH i Portugal ne dozivljavam kao nesto svoje,možda sam cak bio malo vise i naklonjen za BIH,samo cu reci ne da cu se sloziti s tobom,da rezultat zaista nije bio mjerodavan.Trebalo je biti 8-1.Dva 100% čista penala nisu svirana za Portugal,Spahić daje gol iz 100% ofsajda.Pa niste se sa loptom sastavili,prvi sut na go u 40. minutu,centra niste presli 2 puta u 1. poluvremenu.Da se igralo jos 10 minuta cener bi bio uvaljan,sigurno.A Velid u 80. minuti skontao da Portugal ide na evropsko...