banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Sledeća

S kakvim bi se momkom zabavljale:
1. ne mora biti ljepotan bitno je da je obezbijeđen 20%  20%  [ 4 ]
2. bitno je da mi se sviđa, nebitna je materijalna situacija 40%  40%  [ 8 ]
3. ne znam 40%  40%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 20
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2011, 21:44 
Ko ceka da mu padne sa neba... :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
ajkula je napisao:
Zato ne cekas da ti prilaze nego odmjeris zrtvu, izaberes strategiju i jurisas :D

Eeee ne mogu sve bitke da se dobijaju na juriš treba malo više strategije :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zipo je napisao:
Phoenix je napisao:
Nešto niste odgovorili na post. :evil3: A kad treba pljuvati po ženama zato što se udaju za bogatije momke od vas, onda su žene kurve i sponzoruše. A šta ste vi, kada pored dvije cure, uvijek birate onu kojoj ispadaju sise iz izreza od cure pored nje, koja nije napucana (pa da je i doktor nauka i domaćica par ekselans)? (Sem tensse. :-D)

Znate li vi koliko ja drugarica imam, koje nisu neke naročite ribe, recimo prosjek, ali koje su pametne, kućevne i samostalne i zaposlene (same sebi plaćaju i šminku i perje i ljetovanje), a da su bez dečka i to dugo vremena? I ne traže puno, ali kada izađu u grad, pored cura koje dođu polugole, naravno da ih ni ne pogledate. A onda ona nije žentvena i pravi je kramp jer ne hoda 24 sata na štiklama i nije joj uvijek svaka dlaka na glavi na mjestu. :-?

Zašto misliš da je tako? Odgovoreno bar desetak puta na raznim temama, čini mi se da smo prije petnaestak dana sa Nicole baš raspravljali na tu temu kako nijedan neće da priđe prosječnoj.
Uglavnom te cure drže neki gard da kad im priđeš bez obzira na način misle "ovaj samo oće da mu dam" i odjebu te u startu.

Misli svako da je nama lako... :roll:

Tako nekako...mene u principu i ne zanimaju nešto pretjerano te napuderisane (poljubiš u obraz dobiješ trovanje stomaka :confused3: ), nije da ih ne volim vidjeti, al ipak ove malo prosječne da ih nazovem "akademske" djevojke su najteže za smuvati. Ne gledaju te ko sponzoruše koliko imaš, al su teške brateee....nikad ne znaš u kom su fazonu :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
zipo je napisao:
Zašto misliš da je tako? Odgovoreno bar desetak puta na raznim temama, čini mi se da smo prije petnaestak dana sa Nicole baš raspravljali na tu temu kako nijedan neće da priđe prosječnoj.
Uglavnom te cure drže neki gard da kad im priđeš bez obzira na način misle "ovaj samo oće da mu dam" i odjebu te u startu.

Misli svako da je nama lako... :roll:

ZNAM da nije lako. :wink:

Ali u tome i jeste poenta. Svaka žena koja barem malo drži do sebe ima neki gard, jer to je jednim dijelom do samopoštovanja i vaspitanja, drugim dijelom i nesvjesna želja da pokažu da se ne daju svakome tako lako (kao pojedine) ali i strah od nenormalnih upada kakvih često bude, zapravo najčešće. Bože, čega sam se sve naslušala i nagledala tokom godina, tragikomedija. Ne može svako biti extra duhovit i šarmantan, ali može biti normalan i kulturan i fino prići i upoznati se sa curom. Nema potrebe da šalje piće, nema potrebe da je gleda ja Tarzan-ti Džejn jebačkim pogledom, a pogotovo ne da se obodri kakvom prepečenicom ali isto tako je neće ni smarati Šredingerovim jednačinama i KEplerovim formulama. Samo biti svoj, bez uljepšavanja. Neće uvijek upaliti, nekad ćete samo popričati i skontati da nema hemije, ali barem te neće odma' odhebati, dok pijano baljzganje, isforsirani mačizam, pretjerano samohvalljenje i glupe fore ne djeluju ni pogotovo. :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Neko veče sam sjedio sa jednom takvom curom akademskog kalibra, simpatična i lijepa ništa napadno i pretjerano....al me dva sata tušila pričom o nekoj studenskoj nevladinoj organizaciji i literarnoj sekciji u kombinaciji sa hevi me(n)tal muzikom da mi je došlo da se polijem beMzinom i spalim :violent3:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
A teškog čovjeka :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nisam ja težak ona je....nismo svi studirali književnost i flozofiju je8o ga ti :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
@Phoenix

Ma ok je to, ako pada na prvu nije više ni interesantno, ali nemam ja toliko prostora da složim sve korpice. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pravi strehu pred kućom :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sve te koje se neckaju i glume lafo nepristupacnost u stvari same sebi dizu cijenu i mole Boga da im neko sto prije pridje.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Nisam ja težak ona je....nismo svi studirali književnost i flozofiju je8o ga ti :-?

Pa kada te počela smarati pričom i kada si shvatio da nema ništa od toga, samo joj predloži seks. win-win situacija :)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Po tom tvom sistemu toljaga po šišku i za kosu u pećinu je8o priču 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Sve te koje se neckaju i glume lafo nepristupacnost u stvari same sebi dizu cijenu i mole Boga da im neko sto prije pridje.

I ja tako mislim....hoće mačo frajera sa bicepsima i six pack stomakom, da voli black metal, kosu do dupeta i svršava na Verlena :-? i ja bi da postanem britanski plemić al ne ide....

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Neko veče sam sjedio sa jednom takvom curom akademskog kalibra, simpatična i lijepa ništa napadno i pretjerano....al me dva sata tušila pričom o nekoj studenskoj nevladinoj organizaciji i literarnoj sekciji u kombinaciji sa hevi me(n)tal muzikom da mi je došlo da se polijem beMzinom i spalim :violent3:

:lol: :lol: :lol: Oplakah.

A ti nju davi pričom o BMW-u (kojem ne valja akumulator) i tako se davite međusobno dok nekome ne padne napamet da postoji način da se nekome začepe usta. :P

zipo je napisao:
@Phoenix

Ma ok je to, ako pada na prvu nije više ni interesantno, ali nemam ja toliko prostora da složim sve korpice. :lol:

Vala jesi ih i nabacao, ccc.

Spoiler:
Slika

Evo da pomognem malo, da ih središ:

Spoiler:
SlikaSlikaSlika

Zar sad nije bolje? :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ajkula je napisao:

Не,оне мисле да себи дижу цијену,а у ствари само одбијају нормалне мушкарце од себе. Осмјеx не кошта ништа,а много тога може да обезбједи.
Финикс,ова чичкова нема ништа чиме би на прву привукла некога,барем не овако како је он описао.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
ajkula je napisao:

Не,оне мисле да себи дижу цијену,а у ствари само одбијају нормалне мушкарце од себе. Осмјеx не кошта ништа,а много тога може да обезбједи.
Финикс,ова чичкова нема ништа чиме би на прву привукла некога,барем не овако како је он описао.

Po tebi ajkula, čim neko priđe curi, ona odma' treba da kaže da? U suprotnom se nećka i glumi nepristupačnost. :-?

Zorane, zašto shvataš stvari bukvalno? Čičak je karikirao situaciju, ali valjda je i tebi jasno da je mislio prosječnu djevojku u gradu koja je na prvu neupadljiva: farmerke, majica, bez napadne šminke i tip-top frizure, koja nema tijelo Miloske Venere ni erotizam Monike Beluči i koja nije tip-top svaki dan nego ima i loših dana. A sad se postavlja i ovo pitanje:šta mora da ima na prvu da bi privuklo muškarca?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja sad više nikako ne kontam kakve cure nepokoreni uopšte traži, jer ispada da mu praktično nijedan tip ne odgovara. Da probaš sa momcima, kažu da tu nema potrebe za prevelikom pričom :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mogu da pričaju o oružju, o autima, o avionima. Ne stavljaju puder, većinom :) Nemaju duge nokte...
Definitivno mu treba neka mušKarčina :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 08:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Phoenix je napisao:
Zorane, zašto shvataš stvari bukvalno? Čičak je karikirao situaciju, ali valjda je i tebi jasno da je mislio prosječnu djevojku u gradu koja je na prvu neupadljiva: farmerke, majica, bez napadne šminke i tip-top frizure, koja nema tijelo Miloske Venere ni erotizam Monike Beluči i koja nije tip-top svaki dan nego ima i loših dana. A sad se postavlja i ovo pitanje:šta mora da ima na prvu da bi privuklo muškarca?
Ne mogu ja da znam na šta je čičak mislio...Ni ti nisi iz prve skontala kakve je cure nepokoreni opisao :P
Elem,ako bi malo bolje pogledala vidjela bi da se većina forumaša zabavlja ili se zabavljala sa baš takvim curama. Prosječnim i normalnim,a ne sa namontiranim pozerkama koje su od ranog jutra našminkane i napirlitane kao da su krenule u večernji izlazak vikendom.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Mozda je problem u pitanju sto svi imamo svoje shvatanje prosjeka ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]