banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 05:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2011, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
drinin vuk je napisao:
Видиш,наслов,аутора и извор, не мораш реченицу прочитат и сасвим ти је јасан сав садржај. Ал ништа ново.

To ti je jarane isto kao kad čovjek vidi da si ti napisao nešto na ovoj temi.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 14:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2007, 12:28
PROGNOZE Mijajlović misli da će Džeko odlučiti; Don Anto Ledić moli Boga za uspijeh; Dragan Marinković tvrdi da će Ronaldo plakati

Prva runda dvomeča između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Portugala završena je i bez pobjednika i bez golova.

Ipak, većina naših sagovornika, poznatih ličnosti iz bh. sportskog i javnog života, smatra da nam rezultat sa zeničkog Bilinog polja pred današnji revanš u Lisabonu daje dobre šanse da se možemo domoći plasmana na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Svi priželjkuju igru kao protiv Francuske u Parizu, pa i isti rezultat (1:1), koji bi nam otvorio vrata EP-a.

Sabahudin Delalić: Vrijeme za EP

- Normalno, želja svakog Bosanca i Hercegovca je prolaz. Imamo dobru ekipu i vrijeme je da se plasiramo na veliko takmičenje kao što je Evropsko prvenstvo. Nadam se rezultatu koji bi bio najpovoljniji, a i realan, a to je 1:1. Neka bude kao u Francuskoj, da zabijemo, oni da izjednače, a mi idemo dalje.

Dragan Vikić: Možemo do gola

- Ja sam, kao i mnogi, optimista, možda i više nego što je realno, ali nakon svih ovih godina vala smo zaslužili da prođemo. Valjda će nas i Bog pripaziti.

Ne bih prognozirao rezultat, može i neriješeno, samo da postignemo gol. To sigurno možemo, jer naši momci zaista sjajno igraju.

Samir Avdić: Očekujem prolaz

- Po prirodi sam optimista i mogu reći da ćemo pobijediti. S igrom kojom smo razbili Francuze sigurno možemo i Portugalce. Prognoziram rezultat od 1:1 i naš prolaz.

Mersad Berber: Bit će teško

- Po prirodi sam optimista i mogu reći da ćemo pobijediti. S igrom kojom smo razbili Francuze sigurno možemo i Portugalce. Prognoziram rezultat od 1:1 i naš prolaz.

Razija Mujanović: Bit će teško

- Nisam preveliki optimista. Mi imamo strašno dobru reprezentaciju, koja odlično igra, ali kad rezultat trebaš da napraviš na gostujućem terenu, to je već mnogo teže. Posebno što ni kao država nismo previše jaki, a što može imati utjecaja, i morat ćemo zaista na terenu biti mnogo bolji od njih da bismo prošli.

Don Anto Ledić: Molim Boga za uspjeh

- Očekivao sam, kao i svi, da ćemo pobijediti na Bilinom polju. Međutim, i dalje imamo pozitivan rezultat. Neka u Lisabonu bude 1:0 za nas. To, uostalom, žele i očekuju i svi naši navijači, ali ja ne samo da očekujem nego i Boga dragog molim da to bude tako.

Pa da i mi, konačno, odemo na tako veliko natjecanje, Evropsko prvenstvo. Da svima pokažemo da, iako jesmo mala zemlja, imamo odlične igrače. Nabrijani smo do bola i vjerujem da će "Zmajevi" pružiti dobru i kvalitetnu igru kao, recimo, protiv Francuske.

Marjan Mijajlović: Džeko će odlučiti

- Portugal nam ne može dati gol. Pobijedit ćemo 1:0, a strijelac će biti najbolji igrač s ovih prostora svih vremena Edin Džeko.

Dragan Marinković: Ronaldo će plakati

- Mislim da će ovo biti noć Ronalda, ali će na kraju plakati kao dijete. Dat će jedan nama i jedan gol Portugalcima, jer će mu teren biti idealan. Na kraju ćemo pobijediti golom našeg dijamanta Edina Džeke i to glavom u same rašlje.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
drinin vuk je napisao:
Видиш,наслов,аутора и извор, не мораш реченицу прочитат и сасвим ти је јасан сав садржај. Ал ништа ново.
Ma ona čimpanza iz Trebinja,samo mu platiš pivu i priča šta hoćeš. 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
soba 39 je napisao:
drinin vuk je napisao:

Цијеним ја оне који би за пиву написале, овај спада у ону категорију бесплатне жваке "чунга лунга". ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
soba 39 je napisao:
drinin vuk je napisao:

Цијеним ја оне који би за пиву написале, овај спада у ону категорију бесплатне жваке "чунга лунга". ;)

Samo da ga Kristijano noćas zaprdali :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Mišo je napisao:
drinin vuk je napisao:

To ti je jarane isto kao kad čovjek vidi da si ti napisao nešto na ovoj temi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wgHcVZ8jp7o[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Sultanović? :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Lepa pesma nema šta a da nije ukrao ZAŽMURI od Bajage :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2011, 12:09
http://www.youtube.com/watch?v=egkTQuqZ ... re=related

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Kecman28 je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=egkTQuqZo88&feature=related

Slušati glasno da mogu komšije čuti :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Nov 2011, 13:25
Veceras samo hrabro po pobjedu . Uz malo srece i fer sudjenje donosimo najveci uspjeh BiH fudbala pa da zajedno navijamo za Zmajeve na EP_u .

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vrijeme je i da Nani proradi a za Kristijana sam siguran da neće omanuti,uvaliće HIM bar jedan :P

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 15:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2011, 09:47
Jos 6 sati :( ljudi ja ne znam kako cu izdrzati, opasno me puca neka trema, sad isao i hodao ko` budala vani :D ne mogu u kuci da sjedim, samo da hoce poceti tekma, da nasi momci to odrade kako znaju. Susicu vjerujemo u tebe, znas sastaviti ekipu kako treba, nadamo se da ces i veceras to majstorski uraditi, a ako prodjemo :D jbt ne smijem to ni da pomislim, koji ce to dernek da bude :D

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Cuvari casti glavnog grada...Hz

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:02 
Početnik
Početnik

Meni sve mirise na nasu ubjedljivu pobjedu , kao onda 94 kada je Kolumbija deklasirala Argentinu na njihovom terenu sa visokih 0-5 . Jeste Portugal za nijansu bolja ekipa ali u fudbalu je sve moguce .

Poslednji put menjao Dajdza dana 15 Nov 2011, 16:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma malo je 0-4,pobjediće Bosna ubjedljivije :( :(

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:04 
Početnik
Početnik

Schlager je napisao:
Ma malo je 0-4,pobjediće Bosna ubjedljivije :( :(

http://youtu.be/XWm1zlYr7Oo

Uvijek optimisticni .

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E jbg dajdza, ma da ih bi na penali uzeti, super. Momci su jucer na treningu vjezbali izvodjenje penala, i super nam ide, Asmir je predobar :D
Ma ja mislim da bi mogli jednu kontru sastaviti, da im Dzeko zabije za 1:0, a onda odbrana i da zavrsi 1:1, a mozda cak i da im damo dva gola, ako se bas otvore, pa da bude 2:1, 2:2, jbg znamo mi suknuti iz kontre, a njihov golman je taraba, tako da samo pametno i hrabro odigrati, pritisak je na njima, oni moraju krenuti naprijed, mi samo cekamo svoju priliku ;)

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:10 
Početnik
Početnik

Hordaš je napisao:
E jbg dajdza, ma da ih bi na penali uzeti, super. Momci su jucer na treningu vjezbali izvodjenje penala, i super nam ide, Asmir je predobar :D
Ma ja mislim da bi mogli jednu kontru sastaviti, da im Dzeko zabije za 1:0, a onda odbrana i da zavrsi 1:1, a mozda cak i da im damo dva gola, ako se bas otvore, pa da bude 2:1, 2:2, jbg znamo mi suknuti iz kontre, a njihov golman je taraba, tako da samo pametno i hrabro odigrati, pritisak je na njima, oni moraju krenuti naprijed, mi samo cekamo svoju priliku ;)

Buraz , ako mi damo prvi go , oni se raspadaju i dajemo jos dva, tri . Isto tako ne vjerujem da se mozemo vratiti ako mi primimo prvi , jer veliki je pritisak prisutan kod obje reprezentacije . Ali budi veseo i ponosan , ipak je i ovo veliki uspjeh , sta god da se desi veceras !

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ide veceras iz 2 u 1....

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Brate u zadnjih 7 utakmica mi nismo pirmili gol iz igre, 10.000 nasih navijaca ce biti na Luzu, izgleda da ce nam Papac ipak zaigrati veceras, imamo motiv kao nikada do sada, sta nas moze zaustaviti? :D
Ako primimo gol, mi nemamo sta izgubiti, siguran sam da ce Sajo krenuti naprijed svom snagom, ubaciti dva napadaca, a znas buraz kakvi smo tada.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]