banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 16:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 23:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Пекмен , ајд молим те , подјсети нас , из којег си ти оно села дошао у наш град, рођени бањалучанин ниси 100 % ?

По твојим постовима рекао би да си она класична балија, јалијаш , јер имаш размишљање ко они јалијаши из сарајева ?

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
skypostman je napisao:
Зна човјек и поред Борца шта је добро. :wink:

Pu, pu, pu! :P

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ташко je napisao:
skypostman je napisao:

Ево ти једно ово за цурице пошто рече да не волиш Нектар.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
soba 39 je napisao:
Нова Варош je napisao:
Ташко, партизан је једини Српски клуб који не могу очима смислити.

Partizan nije srpski klub,oni su JSD(Jugoslovensko sportsko društvo) :D

Собару ниш лично,ал ипак [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FnFYF3tF2WY[/youtube] :)

Људи мислим да или требамо ову тему преименоват у борац вс вјечити,или ипак повести дискусију у правцу локалпатриота,односно колико људи у РС заиста имају осјећај припадности према локалним клубовима.

Мени као Гробару је сасвим небитно колико је Гробара у Бањалуци, Добоју,Лопарама, нити сам икада ишао логиком како ће мој Партизан бит мањи клуб ако у поменутим срединама нема навијаче. Исто тако као неко ко зна шта значи бити навијач групе у РС (ма колико то у мом случају било контрадикторно и "лицемјерно") поштујем сваки навијачки покрет од Алкохола,Војвода,Лидерса,Лешинара,Инцидента,Џукела,Синдиката,Вукова,Соколова,Хавера и осталих. Први бих волио да ојачају навијачки покрети у РС, да имамо више репрезентативних група и да заједничким снагама бранимо интересе српских клубова. Али кажем ја као Гробар,онај други као циган, не можемо утицат на појединца који навијача локалног клуба сматра будалом,наркосом, дебилом,специјалцем.....
Треба дакако порадити на неким елементарним стварима организовања покрета,јасних програма, едуковање је мајка, да се не понављам, НАВИЈАЧ ЈЕ ТУ ЗБОГ КЛУБА,НЕ ЗБОГ ВОЂЕ!

И да (без дозе увлачења,немам за тим потребу,нити сматрам да ћу нешто ново рећи) Лешинари су својим радом изградили велики реноме,сасвим сигурно су поштована група у оквиру наше Матице,самим тиме имам огромну количину поштовања. Али исто тако сматрам да ниједан Лешинар не би требао човјеку у Господској који је у дресу Партизана излагати непријатностима,физичким или вербалним насртајима,јер тиме се не постиже никакав ефекат,већ се ствара контраефекат.

Као што рекох, ма шта ми причали,Лешинари имају висок реноме у српској навијачкој сцени и то нико не може побити. Соколови су са ових наших простора такође задобили поштовање,нарочито међу "циганима" на основу свог рада нарочито у период 2001-2005. А све више се чује и за остале групе од Синдиката,Војвода,Вукова. Надат се да ће за коју годину свијест локалних момака бити на већем нивоу и да ће РС имати поред поменуте двије још група које су стекле углед.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Вуче , мсм ти си један од реалнијх момака овде, ајде да ојачамо локал патриотизам , настрабну ове што бавијају за близанце, ајде јављајте се ви , који подржавате клуб из свог града, мени се срце ко русија кад видим људе са малом дјецом како сједе на западу.

И за овог пекмена једно питање , колико пута си задњу марку дао за госотвање, колико пута си пропутовао 500 километара у једном дану, да би гледао клуб свој , па макар и изгубио , колико пута си подјелио задњи комад хљеба са браћом , задњи гутљај сока, трпио тортуре, батине,смрзавао се, киснуо, добро и зло , ја то доживим сваке друге суботе и није ми жао због тога, и даље се на тој грбавици , кошеву , пецари , бјелом бријегу , врапчићима чује пјесма РЕПУБЛИКА СРПСКА , и чуће се хвала БОГУ још пуно пуно пуно година, али ти то никад нећеш да осјетиш , јер си један обични бескичмењак, који је шпицар обични и који партизана гледа само преко тв-а и радиа и јутуба, да не гријешим душе , свака част момцима тим који СВАКЕ седмице иду да гледају звезду и партизан , то је за мене навијач , а тип попут тебе је један обични ШПИЦАР ЛЕВАТ и ИНТЕРНЕТ ХУЛИГАН , који незна шта је права љубав према клубу !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sky, bices prijavljen moderatorima ovog pdf. zbog spama.

Mislim da je problem "slabog vezivanja" vecine ljudu koja dolazi na utakmice, to sto mi nemamo gradski derbi. Pod vecinom mislim na razliku izmedju 7-8 hiljada ljudi kad su dobri rezultati i jak protivnik i one 2-3 hiljade ljudi, koji su tu na svakoj tekmi.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 00:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Источно Стајање je napisao:
По твојим постовима рекао би да си она класична балија, јалијаш , јер имаш размишљање ко они јалијаши из сарајева ?

Обожавам постове овог момка! 8) :lol:

Пустићу неки коментар на све ово сутра,пошто сам сад сморен.
Углавном једино што сам примјетио је да би под хитно требали СПУСТИТИ ЛОПТУ,људи ово је само јебени форум и дискусија о локал патриотизму,тешко да ћу ја овде нечије размишљање промјенити.Опустите се и лагано размислите 2 пута шта пишете и немојте да стално качите за друге свако има своје мишљење,ако мислиш да имаш доказе да то мишљење НЕ ВАЉА изнеси их,па онда сами просудите ко је у праву! :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 01:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Banjalucani koji s podrugivanjem gledaju na Borac,su mi u najmanju ruku idioti.Naravno i ovi sa pricom sa komunistickim blizancima su jadni.Jebote oko njih same komunjare,glasaju za komunjare,njegove fraze izvlace i sad oni pricaju o komun.blizancima.Takodje moram reci ,da vecina lesinara u kopu ,nije shvatila sta znaci voljeti klub.Oni su tu da budu lesinari,iskenjaju teheranlijama u usta i sl.Mislim na mladje vecinom.Vecina sa kojim sa kontaktu ne zna par igraca ,da ne pricam o poznavanju istorije Borca i njegovih igraca.Nije to zdrava navijacka prica.Treba ih nauciti,da velicaju klub,da im je on na prvom mjestu.Ne veca mrznja prema drugom,ne baklja,dzoint,pivo.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 04:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
skypostman je napisao:
Ташко je napisao:
skypostman je napisao:

Ево ти једно ово за цурице пошто рече да не волиш Нектар.

Slika

ne kenjaj majstore :D , ja to pijem umjesto soka ponekad, ne moze se uvijek ni pivo piti :wink: :)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 06:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ravnogorac je napisao:
Takodje moram reci ,da vecina lesinara u kopu ,nije shvatila sta znaci voljeti klub.Oni su tu da budu lesinari,iskenjaju teheranlijama u usta i sl.Mislim na mladje vecinom.Vecina sa kojim sa kontaktu ne zna par igraca ,da ne pricam o poznavanju istorije Borca i njegovih igraca.

Ne znam da li je vecina mladjarije takva, ali ima istine u ovom sto Ravnogorac pise.
Nazalost, ne vjerujem da se tu moze nesto znacajno uraditi. Vremenom ce se to iskristalisati i nekim od tih mladjih momaka ce se "negativni" hormoni smiriti i ostace uz klub i kada ne budu vise u kopu. Znamo da su ovi prolazni tu zbog curica.
To je prirodna selekcija, najbolji ostaju. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 07:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
@Istočno stajanje: zadnja utakmica na koju sam išao bila je protiv efes-a u evroligi. Za svojih 25 godina sam otišao na više partizanovih utakmica nego što ti imaš dlaka na glavi! Na svaku sam išao autom i potrošio para za gorivo koliko ti nećeš potrošiti da se rodiš još 5 puta.
Od lešinara cijenim starije likove koji su uz borac unazad 15-ak godina i koji se drže samo Borca, a n kao ova balavurdija što visi po forumima i napada one koji ne navijaju za klub iz svog grada. Smješni ste za medalju!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 07:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pekmen je napisao:
@Istočno stajanje: zadnja utakmica na koju sam išao bila je protiv efes-a u evroligi. Za svojih 25 godina sam otišao na više partizanovih utakmica nego što ti imaš dlaka na glavi! Na svaku sam išao autom i potrošio para za gorivo koliko ti nećeš potrošiti da se rodiš još 5 puta.
Od lešinara cijenim starije likove koji su uz borac unazad 15-ak godina i koji se drže samo Borca, a n kao ova balavurdija što visi po forumima i napada one koji ne navijaju za klub iz svog grada. Smješni ste za medalju!
Eto ja ću ti reći da poznajem tog momka, tu ste negdje po godinama, a moram ti reći da zaista lupaš gluposti sa tim na koliko si utakmica bio u odnosu na njega, najiskrenije ti ovo kažem...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 08:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Bilo bi logično da je tako.
Ja treba da pičim 350 km do Beograda, a većina navijača Borca da 20-ak minuta prošeta do Gradskog stadiona.
Za gostovanja stvarno nemam vremena zbog obaveza na poslu. Nije isto otići na gostovanje onome ko radi svaki dan osim nedjelje i onome kome čitava sedmica stane u jednu borčevu utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 08:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pekmen je napisao:
Bilo bi logično da je tako.
Ja treba da pičim 350 km do Beograda, a većina navijača Borca da 20-ak minuta prošeta do Gradskog stadiona.
Za gostovanja stvarno nemam vremena zbog obaveza na poslu. Nije isto otići na gostovanje onome ko radi svaki dan osim nedjelje i onome kome čitava sedmica stane u jednu borčevu utakmicu.

Ne govorim ti o njegovim domaćim utakmicama, a isto tako momak radi, nemoj da misliš da je neko ko ima svo vrijeme ovoga svijeta...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Pekmen je napisao:

Cuj mi napadamo,nekog,vidis li ti kakve postove pises,postavljas kao slike sa utakmica Partizana,Grobara,kao dijete neko,"moj tata je jaci od tvog tate".Boze ti sacuvaj.Pa nije niko idiot da poredi Lesinare,sa navijacima velike cetvorke.Ali polako,navijaci Zvezde i Partizana su svoj maksimum vec dostigli,dok je navijacka grupa Lesinari sa samom pocetku,dakle jos ima ogroman prostor i predispozicije za napredak.Banjaluka,grad od 300 000,okolna mala mjesta,veliki broj mladjih,koji tek trebaju stasati,koji ce jednog dana imati svoju djecu,i koju ce od malena uciti da navijaju za Borac.Mnosto potencijala moj Pekman-e.

I te svoje hvalospjeve,oko toga koliko si utakmica otisao Partizana,ostavi za nekog drugog.Ja sam za svoju 21 godinu eto otisao na utakmica i gostovanja Borca,za kojih ti neces za citav zivot otici Partizana.Sta sad se trebamo udarati brojkama?

Cuti,poklopi se,navijaj za koga hoces,realno me zaboli ona stvar,kao vjerujem i vecinu ozbiljnih ljudi.Nas pusti na miru,ne pljuj.

A realnost je sljedeca,za 10 godina nece biti Banjalucanina koji ne simpatise ili ne navija za Borac.Pazi sta ti kazem.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 10:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
за 10 година ће градски бити пун на свакој утакмици а цијели град ће живјети само за Борац...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:
за 10 година ће градски бити пун на свакој утакмици а цијели град ће живјети само за Борац...

Ja cvrsto vjerujem u to.Najiskrenije.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:

Ja bih volio, ali kao sto rece neko na forumu:"Znam ja nas, jebo ti nas"... Uvijek cemo mi naci izgovor za polu-prazan stadion. Ja cu mahom uvijek biti tamo. Ko i na rukometu. Ali da bi ljude iz BL pogurao, treba ti bager. Ne samo u sportu, u svemu.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa nista nije lako,za sve treba volja i trud.Trebaju i dobri rezultati,i to privlaci masu,neka ih ostane mrvica od onih sto dodju zbog rezultata,super.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
ColTrane je napisao:

Није то реално очекивати,навешћу више параметара,које ви уосталом и сами знате, у главни град Српске миграције су довеле до тога да је структура становништва таква да сигурно трећину чине људи који су дошли из других мјеста Крајине,а све више има и оних који су из осталих дјелова РС дошли да живе,са собом су понијели углавном манире да навијају за вјечите. Што опет не значи да ико од њих има нешто против Борца.

Истовремено тешко да ће Градски бити пун,имајући у виду финансијску ситуацију грађана РС,али и квалитет самог фудбала,нек се нико не љути али такав смо менталитет кад иде и славе се титуле буде људи,кад не иде на стадиону су саом они прави,одани и из љубави.

И да оно главно, готово ниједан већи град у земљама бишве републике (Београд,Нови Сад,Ниш,Крагујевац,Загреб,Ријека,чак ни Сплит, Сарајево,Бањалука,Мостар,Љубљана,Скопље,Подгорица) није навијачки чист,управо због поменутих миграција. Тако да причати како ће за релативно кратак временски период се промјенити не може се ту чак ни причати о навијачкој,више симпатизерској свијести је илузорно.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]