banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 22:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2011, 00:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
samo mi nije jasno kako ce npr. dolazim sa prnjavora u banja luku pa moracu naplacivati rampu sto sam vozio od klasnice do rampe...bas mi je to glupavo.

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 00:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E stvarno vise smarate sa tim necu ja ici necu ja ici. NE MORAS, nece te niko moliti. Ima ko hoce ici.

Enterprise slazem se s Tobom!

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Pekmen je napisao:
3.5 KM je kriminalno puno. Od hrvatske granice do Beograda se ne plaća toliko a ima otprilike 100 i kusur kilometara.
Drugo, šta će oni što putuju svaki dan u Gradišku na posao? Nema šanse da će plaćati toliko. Ja možda počnem raditi u Gradiškoj, nema teorije da im plaćam 3.5 KM do tamo i nazad. Dakle, laganini starom cestom.
Gospoda se fino nakrala tokom izgradnje pa ajd sad preko tuđih džepova da namirimo manjak. Evo vam ga! :fist:

ne pocinji i ovako su zaostali

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 08:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
solaris je napisao:
samo mi nije jasno kako ce npr. dolazim sa prnjavora u banja luku pa moracu naplacivati rampu sto sam vozio od klasnice do rampe...bas mi je to glupavo.

pa idi starom cestom pa kroz trn...
a i ovaj nek ide starom cestom pa laganica sa sleperima u autobusima...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 09:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
solaris je napisao:

pa idi starom cestom pa kroz trn...
a i ovaj nek ide starom cestom pa laganica sa sleperima u autobusima...

Tako ispada da treba ici starom cestom....

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 11:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jedna od opcija je i ta da će šleperi morati obavezno na autoput, nema tu hoću neću, svi će morati na autoput, čini mi se da je slično i u Hrvatskoj...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
hoce li se autoput sa gradiskom povezivati poslije onog nadvoznjaka kod stadiona ili negdje drugo? Ili prije gradiske?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
[Enterprise] je napisao:
hoce li se autoput sa gradiskom povezivati poslije onog nadvoznjaka kod stadiona ili negdje drugo? Ili prije gradiske?

viewtopic.php?p=1225160#p1225160

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 19:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

e vala i ovog kovacevica je dosta dva mjeseca je mitingovao sto ce mu nadvoznjak proci ispod zivice...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
sta bi? svekar mi rece da je nesto bilo na atv ali ni on nije uspjeo da cuje.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

lik koji mu je prodao tu zemlju ga izradio jer je drzava uradiča eksproprijaciju te zemlju jos 1977 godine...fakticki drzava sada njega moze da tuzi radi podizanje te zivice i ograde...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Bitno je da je sebi dozvolio scene sa policijom...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Od danas pocinju radovi i to je to :)

@rotore, poklopi se, svega ti!

Ne kontam te mangia.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 07:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Tako sam razumio da ce otvoriti autoput 30.novembra ove godine.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka

prasica je napisao:
Ne kontam te mangia.

Ne znam šta se tu treba kontati ?

Na dnevniku, jedan čovjek blokira izgradnju puta za (kakav takav) glavni grad koji će koristiti milioni ljudi i policija mu razvlači ograde ...

Imali ste pogrešan pristup od samog početka. Nikakav plan ili nacrt same situacije nije prikazan da se jasno i glasno vidi kako je bilo prije a kako će biti poslije nadvožnjaka, koliko zemlje je poklopljeno, kakva je situacija u komšiluku, ....

Takođe odakle sad priča da je to davno riješeno i prije nego ste kupili plac? Ima li kakva izjava na taj podatak, dokaz da nije tako itd.

Inače nemoj se ljutiti što nisam na tvojoj strani ali previše puta sam gledao slične situacije kada čitava ulica ispašta zbog kurčevitosti jednog stanara... Zato ja danas imam u dvorištu banderu dalekovoda i telefonsku banderu jer drugi nisu dali da se kopa preko njihove zemlje a moj ludi deda samo ga ne tuci po glavi... Mogao si mu kroz sred sobe protjerati auto put samo da blato ne gazi...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 13:58 
Bič božji
Bič božji

Zato su zaključali temu na Novosti Dešavanju da se ova ekipa više ne blamira, hahaha, jadno je to...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@mangia, na nekim od postova si rekao da postujes drugaciju odluku od onih koje je npr. tvoj deda donosio, a sad ipak nije tako. I ja sam uvijek kontala o liku koji je kocio gradnju zapadnog tranzita ili onih likova na Mejdanu blizu paba, ali ne mozes znati kako je sve to, dok ti se ne desi. Najvaznije od svega je to da sam cista sama sa sobom da smo mi u pravu. Izgleda mi previse postavljati npr. katastarski plan na net i mozda nam pristup nije bio bas najbolji, ali svakako ovdje narod ne zeli ni da saslusa neke cinjenice, vec jedva cekaju da komsiji crkne krava. A i ne zna se ko pije, ni ko placa. Ni sama se cesto ne snalazim u moru informacija. Sto se tice tog rjesenja o eksproprijaciji iz '77: juce kad su bili, ni sami ne znaju o kojih se 120m2 radi, a najvaznije je da ista geodetska uprava koja je to rjesenje dostavila je i nama izdala izvod iz zemljisnjih knjiga da je sve u redu sa papirima, a da ne pricam da je opet ta ista geodestka uprava dosla juce da od nas privremeno izuzme zemlju koja je nasa... a po rjesenju njihova :-? ;) Tako da ce se o tome tek pricati.

Inace, radnici su rekli da ce radovi na nadvoznjaku trajati oko mjesec i po, dva. Trenutno saluju preostali stub. I ja jedva cekam da se zavrsi. :) Samo se nadam da raja nece bjezati od lijeve strane na kojoj su blokovi, jer to masovno rade na ovom zavrsenom dijelu.x

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka

Vjeruj mi ja tvojoj kravi želim sve najbolje i status božanstva kao u Indiji... Ali isto tako želim da se vozim bezbijedno što nije bilo moguće preko starog nadvožnjaka niti sada kada su postavljene barikade. Znajući stručnjake koji se bave imovinsko pravnim odnosima vjerujem da ste jednim dijelom oštećeni baš kao i tvoje ostale komšije ali....

Kažem ali jer ni tvoja ni njihova priča nema nikakvih dokaza i jedino što ste postigli je da opasno ispizdite sve koji se namjeravaju voziti tim putem.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prva i posljednja recenica su ti kontradiktorne, indirektno. Ako ti nisi upoznat sa dokazima, ne znaci da ne postoje. ;)

Ne zelim uopste da se ova tema pretvori u onu zakljucanu, tako da, ako neko ima neko pitanje, neka ga slobodno uputi PP.
Radnici lupaju li, lupaju :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2011, 16:43 
Bič božji
Bič božji

Tema je zaključana iz razloga što su oni koji su se nalupali gluposti i nabrukali dovoljno svojim galaktičkim poznavanjem pravde, stanja u uređenim sistemima, te državom koja hoće na pravdi boga da ošteti porodicu i otme joj nešto što veći nije njihovo, odlučili da je bolje da poltronski zamole moderatore da se zaključa tema, nego da se i dalje brukaju... Zoka, Tns, Shakal i još neki... Luzeri... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]