banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 03:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
shakal je napisao:

Sto je jos veci paradoks kad se uzme da 95% tih ljudi voli i neki BG klub.A mozemo se lagati do sutra, malo je onih pravih navijaca Borca koji navijaju samo za Borac.

I da, slozio bih se ovo za tatu.

Видовита Џемила из Дервенте све зна.

Јеси ти свјестан коју си глупост изрекао?
Еј он зна за кога навија 95 % трибине?!?! :o

Па не знаш ни једног момка са трибине, а ти знаш за кога навијају?
Да ли би ишли по свим вукојебинама "прелијепе" БиХ, трпили полицијску тортуру и сл., да не навијају искључиво за Борац.
Проблем је што ви по "дифолту" сврставате све навијачке групе осим близанаца, у неке Индијанце и напаљену дјечурлију.
За твоју инфо, Лешинари су изузетно цијењени као група у српском навијачком свијету. Информиши се мало, прије него лупиш глупости.

Тачно чланови форума требају проћи неки тест интелигенције.
Мало си се превише осилио, Дервента бој.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
drinin vuk je napisao:
Људи непотребно је правити компарације,јер се оне руку на срце не могу правити у виду компаративне анализе навијачке сцене Србије и РС. Потпуно је јасно да је велика разлика,па бих волио да се сви вратимо теми (чији назив по мени није довољно добар,јер локалпатриотизам се не односи искључиво на навијачку приклоност локалним клубовима).

Ma mi nemamo običaj da kupujemo domaće mlijeko, a kamoli da navijamo samo za svoje lokalne klubove, nije to toliko jednostavna tema... Poenta je da je moj Borac preživio teških pet godina i opstao je, svake godine je veći i jači, tako da, ja se ne bojim za našu budućnost...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Znas veliki broj momaka iz Banjaluke koji se slazu sa pjesmom "Pola Madjar,pola ustasa",i jos pritom Lesinara!? Izvini,ali bojim se da si nesto pobrkao...

I da ti odgovorim na to pitanje za "Mrzim Beograd"...Ne,to ne podrzavam jer mi je to najdrazi grad poslije Banjaluke, jako cesto sam tamo i poslovno (mnogi znaju cim se bavim) a i privatno,grad heroj najvise puta razaran na svijetu u dvadesetom vijeku,a taj moj stav ne moze promjeniti ni cinjenica da se u njemu naselilo i (previse) komunisticke gamadi i njihovih potomaka,na celu sa Cedom Jovanovicem,Borisom Tadicem,Borkom Pavicevic,Sonjom Biserko,Biljanom Srbljanovic,Natasom Kandic i jos hiljadama takvih....Beograd je jedini grad u kojem bih mogao zivjeti kada bih morao otici iz Banjaluke zbog bilo cega.
Zato su i svi moji postovi na fonu svesrpskog pomirenja i jedinstva,zato sam danas i postavljao one klipove,ne volim nikakve lazne diobe i nametnuta neprirodna rivalstva...a,jos mi je najgore vidjeti ovako dva korektna momka kao papucar i rba da se svadjaju i jos cak i vrijedjaju....kad vidim dva shupka da se svadjaju,drago mi je,ali ne volim prisustvovati svadji tako korektnih momaka,a pogotovo kad nema razloga.

Прво вјероватно најбољи пост који сам прочитао на овом форуму. Можда је оцјена превише субјективна због опредјељености,неће замјерити други.

Опет понављам парола "пола мађар пола усташа" се односи на неколицину,наравно да сам садржај је увриједљив за све људе који живе у Војводини (српској аутономној покрајини и Српској Атини),али моја констатација се односила на неке који желе сецесију. Што се тиче бањалучана и њихов став је по питању сецесиониста исти,на то сам мислио.

Надам се да си схватио да од отварања теме заступам тезу да је отишла у погрешном смјеру ;)

И да волио бих чути твоје размишљање о осталим навијачким покретима у РС,уколико си упућен наравно,да ли изузимајући Лешинаре се ради о локалпатриотизму, љубави или интересу? Колико је уопште навијачка сцена РС идеолошки једнака и програмски развијена?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Трпио неправду, устао јачи
Примао ударце, вратио свима
Доживљавао нокауте, остварио нам снове
ВЕЛИКАН ИЗ ПЛАТОНОВЕ !!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Jebiga, lešinari uglavnom krenu sa tom pričom oko BG blizanaca, Beograda, Grobara i Delija itd itd. Ako ih niko ništa ne pita ne vidim razloga da pokreću takve teme i da pri tome još vrijeđaju druge, koji za svoje klubove navijaju više od 20 godina. Ja za Partizan navijam od svoje 4. godine, sada imam skoro 26 pa ti računaj koliko je to, a oni počeli juče za Borac navijati i odmah usmislili da su naj naj naj. Žalosno je to.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
У БЛ нема ни једног графита ни поруке неке друге навијачке групе оим Борчеве.
Дакле, у БЛ навијача других клубова нема, односно бар немају јавне иступе.

То што има симпатизера других клубова, јбга, то је други пар опанака...
Свако у својој кући има право да навија за кога хоће.

Мени је то довољно. Град је наш, и ту се прича завршава.

А сад да исправљам криве Дрине, не пада ми на памет.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma kakva svađa, samo razmjena mišljenja, ja sam samo iznio svoje viđenje situacije, na Marakani smo bili zajedno, pa i sam znaš sve, samo me ovaj provincijalac atomski fizičar uspio nanervirati, a Papučar, ma i on će za tri ili četri godine na Tignju biti redovan skoro kao i ja i ti, samo toga još nije svjestan... 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Jebiga, lešinari uglavnom krenu sa tom pričom oko BG blizanaca, Beograda, Grobara i Delija itd itd. Ako ih niko ništa ne pita ne vidim razloga da pokreću takve teme i da pri tome još vrijeđaju druge, koji za svoje klubove navijaju više od 20 godina. Ja za Partizan navijam od svoje 4. godine, sada imam skoro 26 pa ti računaj koliko je to, a oni počeli juče za Borac navijati i odmah usmislili da su naj naj naj. Žalosno je to.

:lol: :lol: хахахаха добра добраааа
Јесу тебе звали "шала" кад си био мали? :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
У БЛ нема ни једног графита ни поруке неке друге навијачке групе оим Борчеве.
Дакле, у БЛ навијача других клубова нема, односно бар немају јавне иступе.

То што има симпатизера других клубова, јбга, то је други пар опанака...
Свако у својој кући има право да навија за кога хоће.

Мени је то довољно. Град је наш, и ту се прича завршава.

А сад да исправљам криве Дрине, не пада ми на памет.

Паметном доста.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
drinin vuk je napisao:
Citiraj:
Znas veliki broj momaka iz Banjaluke koji se slazu sa pjesmom "Pola Madjar,pola ustasa",i jos pritom Lesinara!? Izvini,ali bojim se da si nesto pobrkao...

I da ti odgovorim na to pitanje za "Mrzim Beograd"...Ne,to ne podrzavam jer mi je to najdrazi grad poslije Banjaluke, jako cesto sam tamo i poslovno (mnogi znaju cim se bavim) a i privatno,grad heroj najvise puta razaran na svijetu u dvadesetom vijeku,a taj moj stav ne moze promjeniti ni cinjenica da se u njemu naselilo i (previse) komunisticke gamadi i njihovih potomaka,na celu sa Cedom Jovanovicem,Borisom Tadicem,Borkom Pavicevic,Sonjom Biserko,Biljanom Srbljanovic,Natasom Kandic i jos hiljadama takvih....Beograd je jedini grad u kojem bih mogao zivjeti kada bih morao otici iz Banjaluke zbog bilo cega.
Zato su i svi moji postovi na fonu svesrpskog pomirenja i jedinstva,zato sam danas i postavljao one klipove,ne volim nikakve lazne diobe i nametnuta neprirodna rivalstva...a,jos mi je najgore vidjeti ovako dva korektna momka kao papucar i rba da se svadjaju i jos cak i vrijedjaju....kad vidim dva shupka da se svadjaju,drago mi je,ali ne volim prisustvovati svadji tako korektnih momaka,a pogotovo kad nema razloga.

Прво вјероватно најбољи пост који сам прочитао на овом форуму. Можда је оцјена превише субјективна због опредјељености,неће замјерити други.

Опет понављам парола "пола мађар пола усташа" се односи на неколицину,наравно да сам садржај је увриједљив за све људе који живе у Војводини (српској аутономној покрајини и Српској Атини),али моја констатација се односила на неке који желе сецесију. Што се тиче бањалучана и њихов став је по питању сецесиониста исти,на то сам мислио.

Надам се да си схватио да од отварања теме заступам тезу да је отишла у погрешном смјеру ;)

И да волио бих чути твоје размишљање о осталим навијачким покретима у РС,уколико си упућен наравно,да ли изузимајући Лешинаре се ради о локалпатриотизму, љубави или интересу? Колико је уопште навијачка сцена РС идеолошки једнака и програмски развијена?

Ma nisam ti ja vuce vise u tom navijackom fazonu,zato ti i ne mogu dati neki komentar na sve to. To sto pitas za ideologiju,znam da su Lesinari do prije par godina svi bili uz stranku (SDS) kojoj ja pripadam dvadeset godina,pogotovo u vrijeme onih okrsaja u Dvorani Borik sa Dodikovim tjelohraniteljima...sad vise to nije slucaj,medju njima vise nisu oni koji su im tad bili na celu,Medo Lazic i ostali....Moje licno misljenje je da nisu kao grupa decidno ni uz jednu stranku,ali vecina su pojedinacno simpatizreri Dodika jer vidim da su potpuno prihvatili njegov vokabular o Teheranu i slicnim stvarima.
Ali kazem,veze sa grupom nemam,i to je samo utisak koji sticem sa strane,gledajuci,slusajuci,citajuci....

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Пекма и папучар нису нормални ама баш никако !

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ta tuča sa dodikovcima je bila negdje 1999-2000. godine kada su igrali Borac - Igokea u finalu prvenstva RS-a. Tada sam prvi i poslednji put bio uz borčeve navijače. Imao sam 14. godina i neopisivo sam mrzio Dodika. Da budem jasan, ne gotivim ni SDS, ali ono je bila sramota šta se radilo. Jedino mi je krivo što od početka nisam ukapirao šta se dešava i šta su navijači dobacivali kada je morao na njih poslati one svoje mungose.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Колега Пекмен ваш навијачки живот је баш био богат :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Колега Пекмен ваш навијачки живот је баш био богат :)

To mi je bila jedina utakmica Borca na kojoj sam navijao za njih. Najmanje je bilo sportskih razloga, ali to je sad neka druga priča.
Idem tako na utakmice evrolige i lš odnosno kupa uefa kada igraju fudbaleri. Naravno, derbi sa komšinicom i dueli sa mađarima se ne propuštaju. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Нова Варош je napisao:

Mozes mi reci da sam glup, konj, simpatizer komunistickog blizanca, al nemoj me molim te sa pekmenom u istu recenicu stavljati :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Braćo moja, osam stranica ispisano za manje od šest sati. Jel to zemlja gori?
Mislim da se likalpatriotizam ipak ne dokazuje na tribinama, niti umotavanjem u klupske boje. Pomislite na to slijedeći put kada u kafiću naručite Heineken, Jelen ili Ožujsko. Nektar ipak hrani jedan dio banjalučkih porodica. Za početak... :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Neka hrani citavu istocnu Eritreju, ja ga ne pijem jer je smece.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

STRATOKASTEL je napisao:
Mislim da se likalpatriotizam ipak ne dokazuje na tribinama, niti umotavanjem u klupske boje. Pomislite na to slijedeći put kada u kafiću naručite Heineken, Jelen ili Ožujsko. Nektar ipak hrani jedan dio banjalučkih porodica. Za početak... :wink:

зато ја пијем само Вивију,каква Јана,Ива,Кисељак. :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
STRATOKASTEL je napisao:

Potpis!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Нова Варош je napisao:

ja bih rekao malo tezu rijec, pogotovo ovaj prvi.
Pekma prestani praviti i na ovoj temi reklamu slikama svojim ljubincima. Budes li nastavio onda slobodni postavi i tekstovi iz crne hronike, posto ste i tu cesto. Kakvi Lesinari god bili, kao navijaci nisu jos nikome skrivili smrt ili ubili nekoga.
Zamolio bih i modove da ubuduce takve likove odstrane.
Jedini normalan lik grobar makar na ovoj temi je drinin vuk, iako se ne slazem sa njim postujem njegovo misljenje.

Da kazem, ovim ljudima koji su dosli iz raznih razloga u Banja Luku i nisu vezani za grad nista i ne kazem. Ja govorim prije svega o rodjenim banjalucanima, a znam puno omladine koji su sa "strane" dosli a zavolili grad i klub.

Jos jednom da ponovim pitanja, nisam dobio odgovore:
Kod:
[b]Moje pitanje je kako Zvezda moze da predstavalja Banja Luku? Je li Zvezda 1926 osnovana u Banja Luci? Jesu li navijaca osnovani u Banja Luci? Je i Zvezda klub gdje pise da dolazi iz Banja Luke? Na koji nacin moze uopsteno da Zvezda ili Partizan predstavaljaju gradove van Beograda?[/b]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]