E jebiga, kad si javio ja vec u busu bio

.....
Evo da kazem svoje skromno misljenje o Zvezdi i njenim igracima:
Realno, mlad su tim i rano je o bilo cemu pricati ali ne mirise na dobro...znaci o tituli i bilo kom peharu, cak i o drugom mjestu mislim da ne treba ni mastati(mislim na domacu ligu), u NLB ligi sa ovom postavom realan domet je mozda 10to mjesto....
OK, nije bilo Morisona, Ilica i Popovica, ali i bez njih Zvezda bi morala da izgleda bolje na parketu, odbrana je malo reci smijesna, igraci nisu dovoljno cvrsti. eksplozivni i fizicki spremni za odbranu koju forsira Kari i ne vjerujem da ce ova postava uopste ikad i biti u stanju da ispostuje Karijeve zahtjeve.
Sto se igraca tice, najvece razocarenje mi je Milutinovic, taj momak jos mora mnogo da radi, ulaz mu je slab, odbrana nikakva, spor je, sut nije nesto izrazito dobar i ne vidim sta treneri vide u njemu al dobro, mogao bi biti dobar sa jos mnooogo rada.
Covic je smijesan, vjerujte mi smijesan! Pogodio je neke dvije trice i to je to, u odbrani prelos, u napadu davi loptu, Pesic se stalno dernja na njega, al momak je limitiran i to je to.
Cvetkovic, nije mnogo igrao i neje nesto ni pokazao, jos je mnogo rada pred njim.
Nedovic, jedina svijetla tacka, jos uvijek nije siguran u sebe ali ima sve predispozicije da postane brutalno dobar igrac, treba mu dati vise prostora.
Popovic, iskusan i dobar, al ne uzima previse odgovornost, ne znam zbog cega.
Sava Lesic, zanimljiv igrac, nekad ispada smijesan a nekad odigra vrhunski.
Nikolic, najveca enigma, covjek je dobar u napadu, al u odbrani je kriminalan, odavno nisam goreg odbrambenog igraca gledao!
Ostali nisu vrijedni pomena....
Sve u svemu, bez jos jednog vrhunskog sutera pored Morisona i TESKOG CENTRA nemamo sta traziti u NLB ligi a ni kasnije...
Evo zena mi kaze da napisem da je jedino pozitivno veceras u Laktasima bilo sto je ulaz bio slobodan