banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 06:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Sledeća

S kakvim bi se momkom zabavljale:
1. ne mora biti ljepotan bitno je da je obezbijeđen 20%  20%  [ 4 ]
2. bitno je da mi se sviđa, nebitna je materijalna situacija 40%  40%  [ 8 ]
3. ne znam 40%  40%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 20
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
nažalost , vrijeme je postalo toliko surovo da ponekad zažalimo što smo se rodili...šta sve gledam ovdje u Beogradu , to je plač majke božije..valjda su veliki gradovi još po tom pitanju izraženiji, svaki dan vodiš neku bitku....

Na šta misliš konkretno?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
lollipop je napisao:
ne govorim o obrazovanju uopste, cisto kao nekoj predispoziciji za posao, zaradu i u tom smislu.. ne bukvalno, bez skole kao bez pameti, nidje veze..
a sad ako je neka kao riba, i ti se slijepo zatelebas a ona ovamo, niti radi, niti doprinosi, niti se brine o djeci, kuci.. al eto ti se zaljubio o hoces je zeniti i kraj...
ma da zaradjujes milione, ona ako ne moze uzvratiti onim minimumom da vodi kucanstvo i podize djecu, tu ljubav puno ne pomaze, kad tad ce ti to izaci na nos, i ljubav i brak..

Схватио сам твој пост као отприлике "необразована не може бити подобна,још ако је неуредна није домаћица".
Због тога онакво моје образложење.

И да можда је на неки начин морбидно, само у 3% случајева љубав у првом мјесецу и у 50 години брака је једнака. Све више како вријеме иде се слажем са оном да љубав није главни адут да би нешто успјело, разумијевање и толеранција између партнера је главна ствар.

Нисам имао нешто богата искуства у смислу веза и домаћица и спонзоруша,али оно на што сам посебно обраћао пажњу је да дјевојка не служи само зарад испољавања емоција,с годинама ваљда постаје ми све важнији тај моменат компетентности и обавјештености саме дјевојке. Уколико ја њој причам о Либији, не мора знати да је Гадафи рођен у Сирту,ал барем би требала знати да се ради о афричкој држави.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:33 
Panzer je napisao:
Dajdza je napisao:
Nekada se desi bajka , pa se dvoje bore zajedno ( kljucna rijec ) da preprode sve nevolje koje im se nadju na putu . Novac jeste jako bitna stvar , ali ako si skromna i razumna osoba vrlo malo je potrebno za srecu u dvoje .

A nekad im je brak i pakao jer nema novca i samo se svađaju oko toga i mrze jedno drugo i proklinju dan kad su stupili u brak. Nije rijedak slučaj...

to je po meni, u 90% slucajeva tako.. dyaba ljubav i sve, ako ti ujutro nemas djetetu da kupis mlijeko, tu ljubav ne pomaze, ma kakva da je..
odo spavati, smoriste me.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Barsa je napisao:
Dajdza je napisao:
Nekada se desi bajka , pa se dvoje bore zajedno ( kljucna rijec ) da preprode sve nevolje koje im se nadju na putu . Novac jeste jako bitna stvar , ali ako si skromna i razumna osoba vrlo malo je potrebno za srecu u dvoje .

Sve je to lijepo kad kažeš dvoje, ali kada dođe dijete, jedno, drugo....? Lako je sa curom ili curama se zajebavati, voljeti, glupirati se, ozbiljan zajednički život je nešto drugo. Moje mišljenje

Озбиљан заједнички живот тражи обостране жртве.
lollipop je napisao:
pa zar je zoka o takvim uopste potrebno otvarati temu.. e jbg.. :-?
Па о таквима је тема отворена....О онима које када виде мене у ауту старом 24 године неће ни да ме узму у разматрање ал' зато слине за неким тикваном у бе-ем-веу који ми,реално гледано, није ни до кољена (морам и ја мало да се рекламирам,не само непокорени)....Ал' таквима није битно што је ја не би варао,што би је поштовао као особу у свему равну мени,што би им буквално дао себе,него им смета то што их не би могао свеке године одвести на море,што не би могле да си приуште сваки мјесец нови пар ципела и торбу и што би водиле живот сличнији ономе што су водиле њихове мајке него ономе што га води Дара Бубамара.....Ал' јбг,њихов губитак....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Зоране ви возите Југа?

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Не.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

lollipop je napisao:
dyaba ljubav i sve, ako ti ujutro nemas djetetu da kupis mlijeko, tu ljubav ne pomaze, ma kakva da je..

To je to.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:37 
teska vremena dosla..........

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
teska vremena dosla..........

гадан вакат,сјест па плакат.

Већ лоли (не желим се петљат у твој приватни живот,твоја ствар) желим чути искрено да ли приликом упознавања потенцијалног тражиш савјет од најбоље другарице? И да ли дио тог савјета се састоји о причи у вези материјалног потенцијала партнера?

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
_зока je napisao:

lollipop je napisao:
dyaba ljubav i sve, ako ti ujutro nemas djetetu da kupis mlijeko, tu ljubav ne pomaze, ma kakva da je..

To je to.

'ајде не будите глупи.....Гледам сваки дан људе који немају да купе млијеко својој дјеци и њихову дјецу....Плус,био сам у ситуацији да гледам своје родитеље у ситуацији кад нису знали да ли ће имати шта да нам дају ујутру да једемо....И живимо и даље и сматрамо да смо сретни...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Nov 2011, 13:25
Barsa je napisao:
Dajdza je napisao:

Sve je to lijepo kad kažeš dvoje, ali kada dođe dijete, jedno, drugo....? Lako je sa curom ili curama se zajebavati, voljeti, glupirati se, ozbiljan zajednički život je nešto drugo. Moje mišljenje

Ja sam u braku vec 5 god , nismo imucni ni ja ni supruga iako radimo obje ali stignemo izmiriti sve obaveze (kirija , hrana , itd, skupo sve :D ), i imali smo svakakvih "kriznih " situacija , ali kada imas nekoga ko koraca pored tebe , bez obzira cime te zivot udario , to te cini jacim i tjera naprijed . Jos cu za koji dan postati otac , ( prvi put) i kada sam bio mladji rasmisljao sam slicno kao ti , ali iz ove perspektive sve izgleda drugacije i uzivam svaki dan , uz ljubav zivota moga ! Vjeruj , tako malo treba !

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zoka ti znaš, stariji si....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Не кажем ја да знам....У моме селу има барем десет породица које живе у веома лошим условима....и имају дјецу....и та дјеца трже по селу,гањају лопту,скачу,возе неке скрпљене бицикле и види се на њима да су сретна.....а видим и родитеље који доводе дјецу код мене на посао,купују дјеци лего коцке од тристотине марака,а дјеца само јаучу,плачу,кукумавче....никад задовољна....
Уосталом,ја знам по чему ћу ја бирати супружника,а овима из првог поста које је непокорени споменуо могу само да пожелим да се не гризу пуно када се увече пробуде и виде мужа како се спушта у кревет,а управо је стигао са неке млађе....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Barsa je napisao:
nažalost , vrijeme je postalo toliko surovo da ponekad zažalimo što smo se rodili...šta sve gledam ovdje u Beogradu , to je plač majke božije..valjda su veliki gradovi još po tom pitanju izraženiji, svaki dan vodiš neku bitku....

Na šta misliš konkretno?

Ma to je nešto što traje već godinama , ali ovo je definitivno kulminacija ,za koju ne znam kako će završiti , da li velikim praskom ili će meteor udariti u zemlju( a to je isto), jer se ne samo ovo društvo već i i civilizacija nalaze u debelom glibu. Neko veče vraćam se iz grada,neki noćni bus, kad upadaju klinke od kojih 16 ili 17 godina i udare u priču kako se neka njihova drugarica karala u wc sa nekim tipom, ali ne lezi vraže javlja se jedna od njih i kaže , pa i ja sam se snjim zigovala i sa još dvojicom , čak sam malo prokrvarila !? I sve ovo pred autobusom koji nije bio dupke pun , ali bilo je ljudi. Uštinuo sam se za obraz da ne vidim jel skrivena kamera...Pa jebota kakvi klinci to rastu !? Oni će imati porodice !?

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
_зока je napisao:
...Ал' таквима није битно што је ја не би варао,што би је поштовао као особу у свему равну мени,што би им буквално дао себе,него им смета то што их не би могао свеке године одвести на море,што не би могле да си приуште сваки мјесец нови пар ципела и торбу и што би водиле живот сличнији ономе што су водиле њихове мајке него ономе што га води Дара Бубамара.....Ал' јбг,њихов губитак....

Da, izgleda kao da je ogromnoj većini žena u vezi daleko važnija materijalna sigurnost i udobnost nego muškarcima, a u odnosu sa muškarcem traže one osobine koje im može dati većima muškaraca, inače se ne da drugačije objasniti da žene daleko češće biraju starije partnere a koji su situirani, ili koji su jednostavno jaki na riječima (žene se zaljubljuju slušajući a muškarci gledajući). Pošto si spomenuo more, pitam se koliko je npr. ženama važnije da godišnji provedu na nekom egzotičnom mjestu od toga da ga provedu bilo gdje ali sa mužem (evo meni ideje za temu :D)

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 13 Nov 2011, 22:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Zorane svaka ti je zlatna.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50

Čitam ovo znajući da je Jovo napisao, i kažem sebi šta fali vremenu, ljetos nije bilo previše vruće, a ni zime nisu strašne :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
siki2086 je napisao:
Zorane svaka ti je zlatna.

To Njegoš iz njega progovara...ćud je ženska čudna rabota.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:

Na šta misliš konkretno?

Ma to je nešto što traje već godinama , ali ovo je definitivno kulminacija ,za koju ne znam kako će završiti , da li velikim praskom ili će meteor udariti u zemlju( a to je isto), jer se ne samo ovo društvo već i i civilizacija nalaze u debelom glibu. Neko veče vraćam se iz grada,neki noćni bus, kad upadaju klinke od kojih 16 ili 17 godina i udare u priču kako se neka njihova drugarica karala u wc sa nekim tipom, ali ne lezi vraže javlja se jedna od njih i kaže , pa i ja sam se snjim zigovala i sa još dvojicom , čak sam malo prokrvarila !? I sve ovo pred autobusom koji nije bio dupke pun , ali bilo je ljudi. Uštinuo sam se za obraz da ne vidim jel skrivena kamera...Pa jebota kakvi klinci to rastu !? Oni će imati porodice !?

И тебе то мучи? Мени некад дође па се запитам да ли су ови вјерски зилоти у прави,спрема ли се ово смак свијета? Оно,једино то може да рашчисти ово шљама што се накотило ових задњих двадесетак година....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:

Na šta misliš konkretno?

Докторе најгоре од свега је то што лажу те клинке које на глас причају,гарантовано. Дакле просто и јасно, ви сте се једној од те три допали,да би привукле пажњу почеле су на глас о искуствима,она која вас је шмекала,гарант није била у главној улози. Истовремено морал је на ниским гранама,све што се сматрало неморалним и сви који иоле воде рачуна о основним начелима моралних вриједности данас су изложени исмијавању и подјебавању. О породици као друштвеној заједници данас се углавном говори у контексту морам се удати или оженити ради реда,не због тога што то стварно желим, додамо ли ту и "нежељене посљедице" сасвим је јасно да данашња омладина нема адекватну едукованост.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]