banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Citiraj:
Ниси одговорио или се не слаже са твојом конструкцијом идеалног репрезентативца?
Evo ja cu ti odgovorit....onaj ko dodje i kaze "Ja sam Srbin" moze da igra za repku....ako Cleo to prevali preko usta onda moze da igra....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ne može ni tad. Srbin ne možeš postati ni sa papirima ni sa jezikom, to je nešto sa čim se rodimo. Što nosimo u srcu.

Niko me ne može ubijediti da Kleo može voljeti Srbiju više od nekog ko je pravi Srbin

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mog'o on ne mog'o, isto mu se vata.
Nit je rodjen u Srbiji, nit je Srbin. Merhaba Hamo i dovidjenja.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Freak on a leasH je napisao:
Citiraj:
Ниси одговорио или се не слаже са твојом конструкцијом идеалног репрезентативца?
Evo ja cu ti odgovorit....onaj ko dodje i kaze "Ja sam Srbin" moze da igra za repku....ako Cleo to prevali preko usta onda moze da igra....

Чедомир Јовановић је пар пута то превалио преко уста. Нешто нисам сигуран да је убједио масу у то. Али већ данима причам о погрешној дефиницији појма нације и национализма

http://www.youtube.com/watch?v=yUE6AjR5KZc

Ја ипак кад је репрезентација у питању то гледам овако. Поштовање се огледа у томе да играч игра са 100% сваку утакмицу и да му је свака утакмица за репрезентацију част. Сматрам да су дјела од ријечи и изјава пуно битнија,да свака врста назор прокламовања припадности нечему чему објективно не припадате на основу културних и духовних вриједности и карактеристика (односи се на бразилце) неће допринијети називу велики.

Пантелић је играч који је у репрезентацији свакако играч са највећим степеном национализма у себи,духовне спознаје и јаке дозе поноса због идентитета,али не посједује квалитет,а репрезентација руку на срце за посљедицу има слабу реализацију и лоше резултате.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nek igraju Radja, Fejsa, Vilota i ostali samo nemoj da moram navijati za stranca i da on kao ljubi naš grb. Nek igraju naši pa gdje stigli, ionako ja ću uvijek navijati i nervirati se.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je l' Eduardo Alves da Silva Hrvat?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zamisli nabraja komentator sastav i kaze:
"... Dejan Stankovic, Milos Krasic, Milan Jovanovic i u vrhu napada Kleverson Gabrijel Kordoba" :lol:
O jbm ti zeno majku.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

Nije, ali slavi Božić kad i oni 25.12. :lol:

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Ташко je napisao:

ма јок,навија човјек за Србију.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ташко je napisao:

Jeste, kao i onaj stonoteniser Tan Rui Vu(ne znam kako se tačno piše ime) :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Eduardo i nije pravi primjer posto je dosao u lijepu njihovu sa 14 godina, formirao se kao covjek i fudbaler tamo. Ne moze se porediti sa Cleom i Evandrom koji apsolutno nikakve veze sa Srbijom nemaju, a i kvalitetom ne odskacu toliko da bi sa njima nesto procvjetali.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Može Marko Pantelić da bude Srbin 100 puta veći od Clea, ali taj Pantelić nema pojma i samo nam pravi štetu umjesto da radi nešto korisno kad je već na terenu. Dakle, stranac samo ako će donijeti razliku u kvalitetu. Sad odjednom Subotić i Kuzmanović ispadoše srbende a niti su rođeni u Srbiji ili u RS-u niti znaju dve reči reći na srpskom. Igraju samo zato što ih je neko pozvao. Daleko je njihov kvalitet od onog potrebnog za reprezentaciju.
P.S. ispravka za lijevog beka. Mislio sam na desnog, ono što sad igra Ivanović. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pekmen je napisao:
Može Marko Pantelić da bude Srbin 100 puta veći od Clea, ali taj Pantelić nema pojma i samo nam pravi štetu umjesto da radi nešto korisno kad je već na terenu. Dakle, stranac samo ako će donijeti razliku u kvalitetu. Sad odjednom Subotić i Kuzmanović ispadoše srbende a niti su rođeni u Srbiji ili u RS-u niti znaju dve reči reći na srpskom. Igraju samo zato što ih je neko pozvao. Daleko je njihov kvalitet od onog potrebnog za reprezentaciju.
P.S. ispravka za lijevog beka. Mislio sam na desnog, ono što sad igra Ivanović. :)

Де ти не каки жив био !
Дражи ми један го пантелића него 20 клеових, и не лапрдај о Суботићу и Кузмановићу, момци су Срби то што су тамо одрасли то није до њих, шта ће ми рођених Бразилац у репрезентацији, не треба ни клео нии ко други.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E fino. Eno ti Pantelića i Srbije pa ih gledaj i uzaludno gubi svoje živce. Nije ni čudo što smo ovako zaostali kad razmišljamo na takav način. Još kad se sjetim pjesme lešinara: titula nam ne treba jer bih nije naša država, a onda na kraju sezone odu u Sarajevo i slave tu istu titulu. Principijelno nema dalje!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Druze, krajnje je vrijeme da prestanes srati.

Ako ti je do stranaca i transfera, onda gledaj klupski fudbal. Reprezentativni je nesto drugo. Utuvi to u glavu.

Kleo nikad nece zaigrati za Srbiju. I mirna Bosna.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 17:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a cime vi to mjerite ko je koliki srbin,jel ima neki aparatic za to(srbometar mozda)

nece me niko ubijediti da stankovic,raca,milijas ginu za dres vise od sulejmanija.

sta su sve svabe radile da privole subotica da igra za njih, a neeee kod srba on ne valja,jebo njega,jebo igraca koga trazi pola evrope,ne zna sastaviti dvije rijeci na srpskom,dosao iz nekih amerika tamo....

isti slucaj sa kuzmanovicem.
vidiio bi vas vidjeti da ste se rodili negdje vani kako bi pricali i koliki bi srbi bili.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
E fino. Eno ti Pantelića i Srbije pa ih gledaj i uzaludno gubi svoje živce. Nije ni čudo što smo ovako zaostali kad razmišljamo na takav način. Još kad se sjetim pjesme lešinara: titula nam ne treba jer bih nije naša država, a onda na kraju sezone odu u Sarajevo i slave tu istu titulu. Principijelno nema dalje!

I tebi eno 2600 drugih reprezentacija i klubova pa gledaj, a nama ostavi tu Srbiju da mi sa njom gubimo živce

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
a cime vi to mjerite ko je koliki srbin,jel ima neki aparatic za to(srbometar mozda)

nece me niko ubijediti da stankovic,raca,milijas ginu za dres vise od sulejmanija.

Ja sam prije bio protiv toga da Sulejmani igra, ali sam onda skontao kolika je to glupost. Naravno da treba igrati. Ne mora igrac biti Srbin, ako je Srbijanac. Ili jedno ili drugo. A ne neki Klaudio Kanidja da igra.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma ne znam,ja sam i za i nisam

najveci problem sto nemamo napadaca ni u najavi.

igrajmo onda brate ko skoti bez napadaca i cao

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 17:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ajde Tole, pozovi ove brazilce da igraju. Hoćemo malo fudbala da se nagledamo. Dosta je više panjeva u vidu: stankovića, milijaša, žigića, kuzmanovića, subotića, pantelića, mrđe, lazovića i ostalih "Srba" koje zaboli kurac za Srbijom. Igranje za Srbiju im posluži kao odmor i rekreacija između klupskih obaveza. Ustavom im treba oduzeti srpsko državljanstvo!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]