banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2011, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
drinin vuk je napisao:
mandrak je napisao:
kako ide to sa predsjednim fsj,koliki je mandat telecoj glavi?

Причасмо о нападачима,позват Клеа,има српско држављанство и ако ништа не може бити гори од Бандера мена волим играт против ниских и Пентелије супер појефтинио је гел на трафици.

Drinin vuk, pa za tebe bih zadnjeg rekao da bi htio stranca u reprezentaciju :)

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
drinin vuk je napisao:
Причасмо о нападачима,позват Клеа,има српско држављанство и ако ништа не може бити гори од Бандера

Drinin stvarno si me iznenadio

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Rivaldinho je napisao:
drinin vuk je napisao:
mandrak je napisao:
kako ide to sa predsjednim fsj,koliki je mandat telecoj glavi?

Причасмо о нападачима,позват Клеа,има српско држављанство и ако ништа не може бити гори од Бандера мена волим играт против ниских и Пентелије супер појефтинио је гел на трафици.

Drinin vuk, pa za tebe bih zadnjeg rekao da bi htio stranca u reprezentaciju :)

А мили боже откуд толике предрасуде у вези мене? :) Ако се декларишем као српски националиста то ни у ком случају не значи да поштујем или пропагирам неке сепаратистичко-шовинистичке идеје.

А залажем се за рационалност и када је спорт у питању,сматрам да је у овом тренутку за фудбалску репрезентацију Србије најбитније да добије (да не би било навијачког прозивања) доброг нападача па макар и бразилца (неки ће одмах рећи католика) него да још 5 година ми скаче притисак гледајући Мрђе,Бандере,Чупавце.

Знам да постоје неки административни проблеми,али ако оне најјаче селекције могу себи допуштат странце у екипи,зашто не би могли и ми.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
@ Drinin

Kakvo je tvoje cijenjeno misljenje o ucinku Radosava Petrovica u reprezentaciji, Ljubomira Fejse i da li je bio neophodan poziv Mustafi Stojkovicu kad se uzme u obzir koliko ce to produbiti podjelu na tribini. Takodje, posto vidim da si veliki fan kineske lige interesuje me da li bi Aleksandar Jevtic trebao biti kandidat za reprezentaciju posto mu je golgeterski ucinak u dalekoj, ali nama prijateljskoj Kini odlican.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
@ Drinin

Kakvo je tvoje cijenjeno misljenje o ucinku Radosava Petrovica u reprezentaciji, Ljubomira Fejse i da li je bio neophodan poziv Mustafi Stojkovicu kad se uzme u obzir koliko ce to produbiti podjelu na tribini. Takodje, posto vidim da si veliki fan kineske lige interesuje me da li bi Aleksandar Jevtic trebao biti kandidat za reprezentaciju posto mu je golgeterski ucinak u dalekoj, ali nama prijateljskoj Kini odlican.

Након одласка Дуљаја нисмо имали адекватног задње везног то је ваљда и врапцима јасно. Што се учинка Радосава тиче,дакако је много пљуван од стране оних који у њему гледају Партизан. Човјек није задужен за асистенције и голове,његов посао се зна,е сад друга је ствар што нам везу чине (дакако мени дражи и бољи фудбалери) Красић И Јовановић који практично и не играју одбрану,па се и учинак Петровића гледа мизерно и не схвата се на прави начин позиција задњег везног. Што опет не значи да је Петровић квалитетан фудбалер. Фејса дакако посједује квалитет,али су га повреде просто осакатиле и тешко је очекивати да ће имати велику каријеру. Ми боље задње везне тренутно немамо,ма колико то некима тешко падало.

Видиш поставио си ми питање и на субјективан начин етикетирао,како да те схватим као озбиљног форумаша (а нисам заборавио да си и мене етикетирао неким погрдним именима)?
Владимир Стојковић по мом мишљењу није најбоље што имамо у овом моменту,али имајући у виду да онај најбољи не жели играт (Дишљенковић) рационално је изабрати следећег најбољег (Бркић игра јачу лигу,ал фали му тог голманског искуства),дакле сасвим разумљив потез. О каквој трибини причамо? Сјеверу? Дај молим те, Сјевер никада није долазио на утакмице репрезентације,а своју љубав према земљи у којој су како се често представљају чувари србства, су исказали у Ђенови,а потом и на ЈНА кад смо изгубили од Естоније. Таквим навијачима што се мене тиче не треба чувати атор и правити уступке,ваљда је љубав према Србији испред свега,ваљда је тај идентитет једна од главних ставки у процесу социјализације.

Нисам фан кинеске лиге,дакако бих волио да могу на нашим оператерима пратити лиге попут Јужне Африке,Нигерије и Камеруна,живо ме занимају.
Наравно да би се и Јевтићу могла дати шанса,зашто да не, бандеру поздравит и дат шансу Јевтићу,боље би било да је управо он умјесто Калуђеровића био позван.

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 13:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Zašto pominješ podjele na tribini? Kad igra reprezentacija onda nema mjesta takvim pojavama. Ali, pošto vi cigani drugačije ne znate onda neka bude tako. Da je "Mustafa" kojim slučajem član najsrBskijeg kluba u vasioni vjerujem da ne bi bio problem da bude u prvih 11. Što se mene tiče, naš sve i jedan golman je rupa malo veća.
Radosav Petrović mi se nije sviđao dok je bio u Partizanu plus što je zadnji vezni, dakle destruktivac na terenu. U prevodu, peti igrač odbrane. Pozivanje Jeftića? Hm, zvati igrača koji se dokazao kao mister promašaj dok je igrao u CZV je u najmanje ruku smiješno i neozbiljno da je ne znam ko selektor. Takođe, porediti ga sa Kleo je još veća nebuloza. Ipak se Kleo dokazao i u Srbiji i u Evropi i u Kini. Mada, jebeš Kinu, tamo je otišao da uzme pare dok još može.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да је било интереса и ажурности, Клео би већ играо у националном тиму.

Ја сматрам да ћемо га гледати ускоро у некој од јачих евро лига и дресу Србије.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hvala Drinin, tebe Kejhil nisam ni pitao.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nemam nista protiv Clea ali ako on bude igrao za Srbiju onda to nece biti to vise. Radije cu da igraju panjevi poput Pantelica, Petrovica i slicnih nego stranci koji su za Srbiju prvi put culi prije 2-3 godine..

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
zerocool je napisao:
Nemam nista protiv Clea ali ako on bude igrao za Srbiju onda to nece biti to vise. Radije cu da igraju panjevi poput Pantelica, Petrovica i slicnih nego stranci koji su za Srbiju prvi put culi prije 2-3 godine..

Ako bi Cleo kojim slučajem počeo da igra za Srbiju sigurno bi bio efikasniji od Pantelića, Kaluđerovića, Mrđe, Žigića, Lazovića... I mnogo veće države su uzimale strance samo ako bi oni donosili razliku u kvalitetu u odnosu na domaće igrače. Kleo bi sigurno doneo kvalitet koji nam je preko potreban u napadu.
Takođe, šansu bih ukazao i Evandru iz Zvezde, jer je dečko pokazao da sigurno može kvalitetno odigrati na sredini terena. E sad, to što nema s kim igrati u Zvezdi, to je neki drugi para opanaka.
Pogledaj samo Švabe: Klose i Podolski (Poljaci) im igraju u napadu i prosto ubijaju u pojam protivnike. Ne treba pretjerivati pa krenuti sa uvozom stranaca u nacionalni tim, ali svakako izvršiti neke korijenite promjene tamo gdje najviše škripi: obavezno jedan klasični napadač, lijevi bek jer Ivanović definitivno nije za tu poziciju a mora igrati u sredini jer Subotić ne može sam, mada je i on korisniji kad ne igra nego kad igra. Sredina terena: Krasić, Sulejmani, Janković - OK, ali fali jedna prava desetka da uputi kvalitetan pas napadačima, da organizuje igru a ne da se sve svede na puko nabijanje lopte napred bez ikakvog pregleda igre i izvođenje kornera tako što lopta preleti čitav teren i završi u autu, ali na drugoj strani (made by Deki Stanković).
To je to. Jedan stranac kao lijevi bek umjesto Ivanovića koji bi igrao u sredini odbrane. Jedan vezanjak koji će organizovati igru i jedan napadač koji će zabijati golove a ne mlatarati rukama i gledati u nebesa i krstiti se kako je promašio loptu, gol, šansu, zicer.
Jednostavno, takve igrače kod nas nemamo i moramo angažovati strane, bar dok se ne nađe kvalitetno domaće rješenje.
Pogledaj samo košarku: da smo uzeli Mekejleba gdje bi nam kraj bio. A čovjek bukvalno sam Makedoniju odvede do finala gdje su 35 minuta bili egal sa Španijom. Ej, sa Španijom!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Pekmen je napisao:
lijevi bek jer Ivanović definitivno nije za tu poziciju a mora igrati u sredini jer Subotić ne može sam,

To je to. Jedan stranac kao lijevi bek umjesto Ivanovića koji bi igrao u sredini odbrane.

Ja sam čuo i za jednog Aleksandra Kolarova, koji inače igra lijevom nogom i igra lijevog beka.
Bane Ivanović je izraziti dešnjak pa igra desnog beka ili centralnog štopera

A tu je i jedan Rajković

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma daj ljudi...ne budite smijesni....nama igraci nisu problem....nas fubal u globalu je bolestan....nemojte mi pricat da jedna ceska ima vise kvalitetnih fudbalera od nas....ili belgija, danska, ukrajina....problem je u savezu i gomili menadzercica oko njega....i nista se nece popravit dok god se to ne rijesi....moze doc Cleo, Evandro, Tadic....Ronaldi i Messi licno....i opet bi sve bilo isto....svi nasi ljudi koji imaju imalo mozga su razgulili odavde i ne pada im na pamet da se vracaju (Piksi u prvom redu...a onda i Milutinovic, Antic, Miha itd...)....mozemo mi pricat sad koga treba a koga ne treba zvat...al realno imamo sasvim respektabilnu ekipu koju ne mozemo sastavit zbog raznoraznih bitnih ili nebitnih razloga....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nikakav stranac nam ne treba. Je l' treba ja da vicem:"Kleo Srbine, majklu li ti poganu?"
Kao Hrvati:"Nas Dudu" :puke: Dos'o covjek iz Brazila majko mila.

Znaci, nikakav Kleo, pa da je Messi.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mi smo prosječna reprezentacija, jer nemamo igrača svjetske kalse. Mi smo ranga Danska, Švedska, Grčka, Ukrajina i plasman na neko takmičenje je veliki uspjeh. Ako ćemo mi dovesti nekih Brazilaca da igraju za nas da bismo mi kao nešto podigli nivo igre, onda jebem ti sve to. I sa njima ne bi bilo nekih rezultata. Možda samo ne bismo propuštali prvenstva. Inače, da sam ja Francuz bilo bi me sramota moje repreztentacije.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Nikakav stranac nam ne treba. Je l' treba ja da vicem:"Kleo Srbine, majklu li ti poganu?"
Kao Hrvati:"Nas Dudu" :puke: Dos'o covjek iz Brazila majko mila.

Znaci, nikakav Kleo, pa da je Messi.

Ташко надам се искреном одговору с твоје стране. Да ли је Кркић СРБИН? Да ли је Кљештан СРБИН? Да ли је Карабатић СРБИН? или Љајић,Сулејмани. Не питам ово ради неких националних објашњења,већ из простог разлога што наведена тројица имају и и генетске и географске параметре по којима би могли играт за Србију (прије неког времена)?

Када ће Суботић научити химну? Када ће Кузмановић научити деклинацију у српском језику?

А наравно да се слажем да се осјети странац у репрезентацији, Италије је најбољи примјер, Каморанези никада није пјевао химну,још је пуно примјера у другим репрезентацијама.

Citiraj:
Mi smo ranga Danska, Švedska, Grčka, Ukrajina
Дакако смо изнад овог ранга увијек били и остали.

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vuce, ne palamudi.

Ko je rodjen u Srbiji ili je Srbin a rodjen vani, moze da igra za Srbiju. Ostali, voz!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mi nismo blizu ranga Danske, Grcke, Svedske o Ukrajini bi se moglo pricati.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Citiraj:
Po imenima igraca jesmo iznad tog ranga...ali nemojmo se zavaravat....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Vuce, ne palamudi.

Ko je rodjen u Srbiji ili je Srbin a rodjen vani, moze da igra za Srbiju. Ostali, voz!

"питање никада не може бити глупо"

Ниси одговорио или се не слаже са твојом конструкцијом идеалног репрезентативца?

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 16:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Freak on a leasH je napisao:
Citiraj:
Po imenima igraca jesmo iznad tog ranga...ali nemojmo se zavaravat....

Uravo tako. Samo po imenima smo iznad.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]