Banjalucki_Behar je napisao:
drinin vuk je napisao:
Мора Малетић ваљат гробар је то.
Већ питам се како сте сви стали,мсм чујем било 20 000 на трибинама људи,а капацитет 15 000? Јел могуће да су неки без улазница улазили?
Mislio sam Vuce da nikada necu "komunicirati" sa tobom na ovom forumu, iz tebi vec poznatih razloga

, ali vidis, "Nikada nereci Nikad"
Istina da stadion prima 15.000, ali puste jos nekih pa mozda 7,8 hiljada, jeli su stepenice, i svaki prolaz dupke puni, upravo iz toga razloga je fantasticna atnosfera na samom stadionu, a i tapkarosi, sverceri ekstra zarade

Друг Шакал би рекао "ко мисли - зна",иако га изузетно поштујем,ја се водим оном "мислити и цвијеће брати није исто".
Ја мислим да те нисам увриједио лично ничим. Иначе углавном причам уопштено и своје ставове не доносим на основу појединца

Е сад наравно свак има право да ме уз праве аргументе етикетира.
Већ Бехару драги вјеруј да се питам како ли ћу заспати ноћас. Драго ми је ако си стварно био на утакмици, фино је отићи на сваку спортску приредбу,бити навијач такође (бити ултрас најљепше),ал поштовани бехару бањалучки,само на основу твог одговора почињем корачајући оном најпростијом логиком сумњати у неке ствари. Кажу сумња је најгора. 15292 je капацитет,а инфо којим располажем је да је на стадиону било 14400.А на стадион није могао ући нико без претходног показивања неког личног документа.
Бехару надам се да ћеш прећи преко неких аксиома с моје стране и да ћемо у будућности имати о спорту као друштвеној дјелатности итекако полемисати