Ravnogorac je napisao:
Antic je imao i dobrih i losih stvari.Najbolja stvar za njegove ere je pozitivna atmosfera oko reprezentacije.Znaci nije bilo diobi na Czv i Pfc.Taman je nacija krenula verovati u reprezentaciju.Rezultati su izostali,ali je opet bilo solidne igre,makar pokusaja za nadmetanjem a ne klasicnog ziherastva kao kod zonpija.Moj glas sad ide piksiju,covjeku koji ima viziju i entuzijazam.Jednostavno rodjeni pobjednik,covjek koji ne zna biti inferioran.Onda rajevac koji ima rezultate,pa miha ,milutinovic itd.Nazalost,vjerovatno ce priliku dobiti neki polaznik bata djorine skole koji se usavrsavao po kini i hon kongu.
"pozitivna atmosfera oko reprezentacije" - тешко нама ако се ми позивамо на атмосферу као најбитнији фактор.
"nije bilo diobi na Czv i Pfc" - било је итекако,што је на крају и испливало,једино што је Антара својим осмјесима покушао задобити иједне и друге, да је резултат после 3. кола квалификација био лош,већ би тада испливало доста ствари на површину.
"nacija krenula verovati u reprezentaciju" - јадна је нација која се јуче поносила,данас се срамоти. То је такође један од феномена овог подручја. Нација је пуно пута вјеровала,ако се уопште тако може образложити,али ипак мислим да је рационалније рећи имала повјерење,него кренула вјеровати,јер репрезентација не постоји пола године

"a ne klasicnog ziherastva kao kod zonpija" - одлично речено,али шта смо могли друго очекивати од Пижона,квази тренера? И он сам кад је преузимао селекторско мјесто није вјеровао у успјех.
"piksiju,covjeku koji ima viziju i entuzijazam" - ово ти нећу образложит као Гробар,већ навијач Србије. Јадни ми ако је најбоље рјешење за нас Пикси,спомињеш после тога Кину и Хонг Конг,Јапан је дакако лигашки јачи,толико јачи да у задњих 15 година су дали играча евро фудбала као и Кина. Оно што Пикси има су фина средства за вријеме боравка у ФКЦЗ која су дошла разноразним путевима и омогућила његовом 26 кољену да у футуру живи ко краљ. Опет кажем ово је само моје мишљење,а мислим да би резултати били на нивоу резултата Ђукића,Бошкова,Клементеа.
"rodjeni pobjednik" - Нешто се не сјећам да је нешто освојио са репрезентацијом,био сам мали можда због тога. Нешто се не сјећам да је водио иоле озбиљну евро екипу.
"covjek koji ne zna biti inferioran" - све је то релативно, колико ме памћење служи и у ЈСЛ је био у неким моментима итекако инфериоран,не пратим Нагоју,па нећу причат.
"rajevac" - слажем се да у овом тренутку је он одлично рјешење,уз њега волио би видјет и оног Јовановића из Апоела,зна човјек посао,нема то везе с његовим менталитетом и осјећајем рођеном побједника,човјек игра модерно и фанатик је,каквог ми нисмо руку на срце имали,најлакше се смијати када иде,нама не треба емоција,нама треба тактика која ће донијети једино битно - резултат.
"vjerovatno ce priliku dobiti neki polaznik bata djorine skole" - први поменутог сматрам дебилом и патолошким случајем,али волио бих да мало образложиш који би кандидат могао добити ту врсту мане,можда мислиш на Тумбаковића? Да будем искрен сматрам да би и Љубе боље водио екипу од Пижона и Пиксија.