banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 17:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2011, 09:47
Evo kada vam smeta ljiljanka, jedna prelijepa slika ;)
Spoiler:
Slika

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Cuvari casti glavnog grada...Hz

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
I vi ste dokoni opasno :) Aj Bosna, Turska, Ceska i Irska :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E hajd da vidim kakvi su nam admini, hoce li iko sankcionisati ovog sobu39, prijavljen je post, sve po PS-u!

Sinoć je u Zenicu, i Bosnu i Hercegovinu, ušla najveća poslijeratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala!
Očekujemo da će propasti kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji.Sretno Zmajevi ! :-)

Ništa Pepe, ništa Nani, umorni su to cerglani, kad Bilino Polje krisne Ronaldo će da pokisne! A kad loptu pruži Miske, Banja Lukom biće vriske! Zaplakat će tad Carvalho, ne bi došo da je znao, dvaput ga je Džeko dao! Samo Spaha hrabro stani, nikad proći neće Nani, zadrhtat će i Simao, u kazneni što je pao! Cristiano što se stidiš, ti Lulića i ne vidiš, udara po lijevoj strani ni Blater te ne odbrani! Suze roni Fereira, u dušu ga poraz dira, stadion bi on da bira, Howard Webb na centar svira!♥ B I H ♥

Allahu, Bože, Jehvo, Šivo, Budo, Zeuse, Jupiteru, Amone Ra, Thoru, Stribože, Tito dragi pa red je hebem mu mater da i na nas pogledate

Kada je reprezentacija Bosne i Hercegovine mogla da pobijedi Želju, može pobijediti i Portugal. :D

Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,Zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći :))))

Evo nekoliko fb statusa :) cisto da se vidi atmosfera pred tekmu ;)

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Danas gledao neke emisije na ovoj RTCG koja se emituje na kablovskoj, i kažu "utakmicu ćete moći gledati na našem kanalu večeras", pa sam kontao da će biti. Ali s obzirom na taj multiprenos RTS2, to su tri tekme za gledanje, taman tri na kojima će biti zanimljivo.

Đetići su se opasno naložili na utakmicu, nadam se da će izvući povoljan rezultat, remi ili minimalan poraz sa postignutim golom jer će onda u Podgorici biti ludnica. BiH ako ponovi približno onako dobru igru kao protiv Francuske, može dobar rezultat napraviti. Ali znajući mentalitet, može se desiti i debakl.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Jel ovo zabranjeno navijati protiv azijata ?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Овако... нема више качења никавих слика! Нема више качења никаквих текстова са неких портала или са Фејса!

Схватили смо ко за кога навија, ко кога мрзи, ко кога обожава. Од сад па док се не заврши утакмица, могу само коментари и прогнозе, никакве друге глупости или подјебавања.

Хордаш, гаси интернет, па лагано за Зеницу, биће гужва на уласку у стадион. Ипак ти као велики навијач Босне требаш ући на вријеме да се смјестиш. Комплексашки би било не уживати у утакмици и атмосфери уочи утакмице, а умјесто тога висити на бањалучком форуму. Зар не?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Đetići su se opasno naložili na utakmicu, nadam se da će izvući povoljan rezultat, remi ili minimalan poraz sa postignutim golom jer će onda u Podgorici biti ludnica. BiH ako ponovi približno onako dobru igru kao protiv Francuske, može dobar rezultat napraviti. Ali znajući mentalitet, može se desiti i debakl.

Иако бих волио,Чешка бојим се лагано пролази даље,немају они великих звијезда као некад,ал опет предвођени Росицким и Барошем мислим да су благи фаворити и да пролазе даље.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Citiraj:
Allahu, Bože, Jehvo, Šivo, Budo, Zeuse, Jupiteru, Amone Ra, Thoru, Stribože, Tito dragi pa red je hebem mu mater da i na nas pogledate.

Ova bi dobra! :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Овако... нема више качења никавих слика! Нема више качења никаквих текстова са неких портала или са Фејса!

Схватили смо ко за кога навија, ко кога мрзи, ко кога обожава. Од сад па док се не заврши утакмица, могу само коментари и прогнозе, никакве друге глупости или подјебавања.

Хордаш, гаси интернет, па лагано за Зеницу, биће гужва на уласку у стадион. Ипак ти као велики навијач Босне требаш ући на вријеме да се смјестиш. Комплексашки би било не уживати у утакмици и атмосфери уочи утакмице, а умјесто тога висити на бањалучком форуму. Зар не?

Nisam nabavio kartu, sad je karta 200 KM, a ja kao student ne mogu to sebi priustiti ;)
Ali se brat sprema, odoh makar ispred BBI centra, bit ce prenos na velikom LED ekranu, odoh tamo da gledam tekmu i sa haverima da slavim ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
it ce prenos na velikom LED ekranu, odoh tamo da gledam tekmu i sa haverima da slavim

невјерујем да ћеш имат разлога за славље,осим ако ниси почео са хаверима прослављати и поразе,има и таквих око ББИ-а познати су ми. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
... Ali s obzirom na taj multiprenos RTS2, to su tri tekme za gledanje, taman tri na kojima će biti zanimljivo....

RTS2 prenosi kombinovano BiH - Portugal i Češka - Crna Gora. Što se tiče trećeg susreta, riječ je o utakmici Meksiko - Srbija koja će ići na RTS1 u 03:00 (kome se ne spava, izvol'te).

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
drinin vuk je napisao:
Citiraj:

Иако бих волио,Чешка бојим се лагано пролази даље,немају они великих звијезда као некад,ал опет предвођени Росицким и Барошем мислим да су благи фаворити и да пролазе даље.

Bogami, sve kontam, ako i prođu, neće lako proći sigurno. Crnogorci su se pokazali kao čvrsta ekipa koja teško prima golove, a Česi se nisu proslavili, čak su kući rasipali bodove. Baroš je ok napadač, ali ništa više, MirkEn je bolji, Rosicki je jedini igrač visoke klase u oba tima. Biće žestoko, na strani Čeha je iskustvo i malo više kvaliteta, na strani Crnogoraca euforija, atmosfera i dobar timski duh.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cesi ce proci dosta lakse nego ocekivano. Crnogorcima se daje previse sanse a oni su vec odavno u padu, pogotovo nemaju sta traziti nakon sto je Cico otisao.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
drinin vuk je napisao:
Citiraj:

Bogami, sve kontam, ako i prođu, neće lako proći sigurno. Crnogorci su se pokazali kao čvrsta ekipa koja teško prima golove, a Česi se nisu proslavili, čak su kući rasipali bodove. Baroš je ok napadač, ali ništa više, MirkEn je bolji, Rosicki je jedini igrač visoke klase u oba tima. Biće žestoko, na strani Čeha je iskustvo i malo više kvaliteta, na strani Crnogoraca euforija, atmosfera i dobar timski duh.

Кажем волио бих да Црна Гора прође даље,то би био својеврстан спортски подвиг раван великим свјетским чудима.

Не желим подцјењивати Јовкета и другове,ал управо мислим да ће их тај притисак и еуфорија додатно оптеретити и свезати ноге,некако сам става да би за њих боље било да се реванш игра у Чешкој,а прва у Подгорици,мање би били оптерећени и евентуални кикс би ризичном игром превазишли,можда гријешим. Не волим се бавит теоријама завјере,ал многе ствари осим лопте ће се ту гледат, дакако да би УЕФА већу корист имала од Чеха на ЕП ( на прошлом на ком су учествовали на свакој текми 10 000+ Чеха на трибинама,гледаност преноса у Чешкој највећа у Европи,итд,итд).

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 18:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2011, 16:40
Ја сам нешто убјеђен да ће Црногорци проћи Чешку,а Хрвати против Турске тешко да ће шта направити,а што се тиче ових трећих "Ај Португал". :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Sad i Ceska postade privilegovana kod UEFA :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 18:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da na utakmici Češka-CG neće biti puno golova. Mislim da će to Česi na kraju uzeti. Tačno ne znam za koga tu da navijam, nekako me nerviraju Crnogorci, ali ako prodju nije frka. Jedino u šta sam siguran je to da bih volio da Turska prodje. 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Govorim generalno za sve utakmice, nadam se korektnom i profesionalnom suđenju. Ako se to ostvari, nek bude što biti mora. Po zaslugama.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ako onaj Paulo BLento stavi Ronalda, grdno će se zajebati. Po onakvom terenu se može samo povrijediti a ionako ima žuti karton. Čak i lik koji radi na održavanju terena kaže da noge propadaju dok hodaš :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 18:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Okt 2009, 09:08
Bice gusto , bice 4 - 1.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]