banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2011, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Napisaću možda drugi put, sad mi se ne da pisati, uživam u savršenoj večeri. Ako ti se bude dalo kasnije, napiši ako hoćeš.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
hammers je napisao:
Danke. Zar je problem odgovoriti na pitanje kulturno, argumentovano kao kolega @Hristov? Il je lakse opaliti smajlice poput samoprozvanog filozofa?

Ti se praviš lud i ne samo ti već čitavo Bliskoistočno Sarajevo. Muslimane iz Sandžaka su uvijek zvali Sandžaklijama, nikada Srbijancima i prije i poslije rata.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2011, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Japanese_rose je napisao:
Nakon citanja ove teme na kojoj si ispoljio prosto nevjerovatnu kolicinu ksenofobije i satanizirao sve muslimane, obrazlagati bilo sta tebi bi bilo cisto gubljenje vremena. Ne volim svjesno gubiti vrijeme, sorry.

Ne odnosi se "sataniziranje" na sve muslimane nego na ekstreme koji poticu uglavnom iz arapskih zemalja, Azije i Afrike.
I to sto mislim o njima nije uopste zbog njihove religiozne pripadnosti vec zbog nacina na koji religiju i uopste zivotni stil ispoljavaju. Opet kazem, ne svi ali veci dio ljudi iz tih dijelova svijeta. I takodje kazem da to uglavnom nije njihova krivica vec pojedinaca koji vladaju sa njima, slicno kao i sa ljudima u drugim dijelovima svijeta, ali u ovim dijelovima to je bas izrazeno.
Dalje, koliko puta moram naglasiti da bosanske i turske muslimane smatram sasvim normalnima i bolje od mnogih hriscana. Naravno ne mislim na Turke koji su osvajali prije dvjesto-trista godina, nego na normalne danasnje sekularne Turke.
Ovo sto mislim o Arapima, Azijatima i Afrikancima je uglavnom produkt njihovog nacina ponasanja. Trece, nije toliko ni bitno sta ja kao pojedinac mislim.
Ali ako ne zelis da obrazlazes, u redu tvoj izbor. Zahvaljujem na odgovoru.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Citiraj:
agenti FBI uskoro dolaze u Sarajevo "da procene materijalnu štetu na zgradi ambasade"

:D :D

Neka digne ruku ko misli da dolaze da "ispitaju" Jašarevića? :D

U ovu informaciju niko ne vjeruje, ja mislim da dolaze da izmolerišu oštećenu fasadu, i to specijalnim metodama oprobanim u Guantanamu.

Terorista Mevlid Jašarević odbio razgovarati s agentima FBI-ja

Kad su rijesili fasadu, rekose: "Ajde kad smo vec ovdje da nekako ubijemo vrijeme, pa ga posjetimo" :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako ga ne povedu sa sobom na Gvantanamo, budite sigurni da Amerima nije stalo do ovoga.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
jellyfish je napisao:
I to sto mislim o njima nije uopste zbog njihove religiozne pripadnosti vec zbog nacina na koji religiju i uopste zivotni stil ispoljavaju.

Naravno da nije do religije, to je nesto sto se stalno potvrdjuje u praksi. Naci ces da su bliskoistocni Jevreji slicniji Palestincima nego Malezijcima, Pakistanci Indijcima nego Saudijcima, Marokanci Francuzima nego Bosancima, Bosanci Srbima i Hrvatima nego Albancima npr.( ovo se vidi u dijaspori ), itd, itd. Kultura ( u nasem slucaju cesto nekultura nazalost ), prednjaci nad religijom i nacijom. Tragedija je da se najslicniji najvise medjusobno mrze, valjda prepoznaju svoje slabosti u onom drugome.

Citala sam spisak imena 'vehabija' iz G. Maoce. Tu ima Francuza, Engleza, jedan Beogradjanin i nesto Albanaca. Sve ukupno 30-tak imena. :D Tu definitivno nisu cista posla, kao sto nikada nisu cista posla kada je u pitanju bilo koja sekta. Sto se mene licno tice, bila bih presretna da se sutra presele u okolicu Pariza ili Monte Carla i njima prodaju svoja ucenja. Uvijek kazem za Bosnu - ni manje zemlje ni vise neprijatelja. Phenomenon. 8)

Hristov je napisao:
Terorista Mevlid Jašarević odbio razgovarati s agentima FBI-ja

Kad su rijesili fasadu, rekose: "Ajde kad smo vec ovdje da nekako ubijemo vrijeme, pa ga posjetimo" :D

Zazelio se covjek zatvora. Tu ce do izrazaja doci njegova asketska priroda ( nemoj sad i ti njegovim stopama :D ). L'habitude est une seconde nature.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nemoj sad i ti njegovim stopama :D

Necu, cross my heart Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja sam za protjerivanje svih vehabija u Beč.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ja sam za to da ih u BiH dođe što više.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo na hodočašće ili da žive za stalno?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Ma pusti OFM-a, sigurno je negdje kod Kineza zbavio veću zalihu trofrtaljki, pa se sada nada većem tržištu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Meni su oni Ok, tu i tamo pojedinci znaju biti nestašni, ali su u principu OK.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 02:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
giometar je napisao:
Na konto price o Becu kao izvoru vehabizma:

-Dajte mi za malog nesto...
-Koliko on ima, 11 12 godina?
-12. uzeo.
-Imamo, gospodjo, divan uvozni Austrijski vehabizam, sinoc dos'o kamionima.

lijep lol bacih!
ERROR je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Na vijestima ni jedan od ovih Turaka ne propušta da naglasi da je HEROJ DRŽAVLJANIN SRBIJE...

Jbga, jedina pozitiva :lol: , jos da se zamoto u orlove ono kad je spanciro na kraju....

Zar nisi ti jedno odredjeno vrijeme bio umjereni(da ne kazem,objektivni) forumas-musliman?otkud sad odjednom ovoliki izliv bjesa prema srbima,"brate"?
Ташко je napisao:
"Merhaba Hamo, pomoz Bog Gile."

:lol: :lol: :lol: :lol:
uvijek smijesno :)
Panzer je napisao:

Neka, neka, napraviće neko i iz BiH sranje. Samo čekam momenat kad će i vama Ameri da naprave igranku na leđima. Zdušno ću se nasmijati tom činu ako ikada do njega dođe...

doce to je pitanje vremena.da se smijes tom cinu,nije u redu,ipak su oni nasa braca.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 04:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
hammers je napisao:
shakal je napisao:
Setao je POLA SATA eeeeejj, jer mu je dopusteno da seta. I jer ga presutno podrzava veci dio muslimana u BiH.

Istina podrzava ga odredjeni broj muslimana, ali veci dio kao sto ti govoris nije sigurno. Valjda ja znam, barem sto se tice Sarajeva. Jer tu zivim, i znam sta se misli o tome, jer je to bila glavna tema danima poslije tog dogadjaja. Od velikog broja ljudi sa kojima sam pricao o tome, minimum 90% njih ne podrzava tog Srbijanca. Dakle seres ko foka i pricas napamet.
E sad zasto mu se dopustilo da seta pola sata i roka je veliko pitanje. Kao i onaj covjek sto je snimao, tako i najveci broj Sarajlija se cudi tome. Istraga ce valjda pokazati ko je zakazao i zasto. I da se mene pita na streljanu bi ga istog momenta kao i ovog Srbijanca koji je dosao u seher da roka. Eno mu Srbije brate mili, koji ce mi k.. vamo, nista dobro ne moze donijeti.

opravdaj tvoj avatar,al da se ne povezuje sa bilom koji hriscanima.avatar ti je presmijesan!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
ERROR je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Na vijestima ni jedan od ovih Turaka ne propušta da naglasi da je HEROJ DRŽAVLJANIN SRBIJE...

Jbga, jedina pozitiva , jos da se zamoto u orlove ono kad je spanciro na kraju....

Zar nisi ti jedno odredjeno vrijeme bio umjereni(da ne kazem,objektivni) forumas-musliman?otkud sad odjednom ovoliki izliv bjesa prema srbima,"brate"?

A gdje je tu bijes? Neko se zakacio za to da je lik iz Srbije, ovi isti na drugoj strani isticu njegovo bosnjastvo :lol: komedija kako god, nikako za ljutnje...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 09:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2011, 12:09
Pa i Gavro Princip je bio navodno bosanac a organizacija "Mlada Bosna" čiji je bio član je bila iz SRBIJE!
hmmmm!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Citala sam spisak imena 'vehabija' iz G. Maoce. Tu ima Francuza, Engleza, jedan Beogradjanin i nesto Albanaca. Sve ukupno 30-tak imena. :D Tu definitivno nisu cista posla, kao sto nikada nisu cista posla kada je u pitanju bilo koja sekta. Sto se mene licno tice, bila bih presretna da se sutra presele u okolicu Pariza ili Monte Carla i njima prodaju svoja ucenja. Uvijek kazem za Bosnu - ni manje zemlje ni vise neprijatelja. Phenomenon. 8)
]

E ruzo pogadjas u sredinu. Problem je sto muslimanski politicari u BIH dovode takve i pomazu im...to je problem.
Jedan Izetbegovic ih je doveo drugi im sada pomaze. U drugim zemljama ih nece podrzavati.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 10:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2011, 12:09
ferdinand je napisao:
E ruzo pogadjas u sredinu. Problem je sto muslimanski politicari u BIH dovode takve i pomazu im...to je problem.
Jedan Izetbegovic ih je doveo drugi im sada pomaze. U drugim zemljama ih nece podrzavati.

Šta su onoliki Rusi, Rumuni, Ukrajinci, Grci radili tokom rata u srpskoj vojsci??
Izetbegović vehabijama i mudžahedinima ne podiže spomenike dok ga Srbi pravoslavnim džihadlijama podigoše:

http://www.visegrad24.info/index.php?op ... Itemid=187

"U svim našim ratovima imali smo ruske dobrovoljce koji su nam pomagali.Da ni ovaj poslednji ne bi bili zapostavljeni i skrenuti na marginu istorije ,mi danas smijemo pokazati ovaj spomenik na kojem su upisana imena časnih ruskih dobrovoljaca, vojnika, intelektualaca, studenata i jednog monaha koji je uzeo pušku i dao svoj život za našu slobodu“, rekao je pred brojnim poštovaocima bratske Rusije, predsjednik Udurženja građana srpsko-ruske zajednice ZAVET, Savo Cvjetinović

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Kecman28 je napisao:
Šta su onoliki Rusi, Rumuni, Ukrajinci, Grci radili tokom rata u srpskoj vojsci??
Izetbegović vehabijama i mudžahedinima ne podiže spomenike dok ga Srbi pravoslavnim džihadlijama podigoše:

Не можеш одбранити све амбасаде од њих и њихових следбеника. Сваки други хода по Сарајеву опасан експлозивом и само размишља где да се васпокоји. А ови мало умнији отимају авионе и с њима се запуцавају у солитере у Абу Дабију.

Ма дај, бјажииииииииииииииииии

Poslednji put menjao Sinny dana 14 Nov 2011, 10:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 10:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Je l' spomenuo već "Načertanije" i Dobricu Ćosića?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]