banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2011, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kecman28 je napisao:
shakal je napisao:
Tacno se desava ono sto smo i predvidjali. Mevlida proglasavju budalom, sad vise nije njihov, sad je Srbijanac a oni svjesno zmire pred scenom da im se vehabije kote pred ocima.

Realno govoreći i jeste klasična budala. Ili bolje rečeno psihijatrijski slučaj!
Pa jado je šetao više od pola sata po sredini ceste nebi li ga ko roknuo a sa ciljem da postane mučenik!!
Nije li to budala? JESTE!
Sličnih budala i sličnih dešavanja po SAD imaš skoro svaki dan!

Setao je POLA SATA eeeeejj, jer mu je dopusteno da seta. I jer ga presutno podrzava veci dio muslimana u BiH.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 10:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2011, 12:09
shakal je napisao:
Setao je POLA SATA eeeeejj, jer mu je dopusteno da seta. I jer ga presutno podrzava veci dio muslimana u BiH.

Ne seri, ne podržava ga ama baš NIKO!!
Ogradili su se čak i vehabijski listovi i vehabijske vođe od njega!.
Navedi mi jednog čovjeka imenom i prezimenom ko ga je podržao??

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 10:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Да је у Београду или Загребу шетао добио би метак у чело у рекордном року.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kecman28 je napisao:
shakal je napisao:

Ne seri, ne podržava ga ama baš NIKO!!
Ogradili su se čak i vehabijski listovi i vehabijske vođe od njega!.
Navedi mi jednog čovjeka imenom i prezimenom ko ga je podržao??

Ne podrzava ga niko, zato se on i slicni njemu slobodno krecu, rade to sto rade svima pred nosom i nemaju nikakvih problema.
Vi u startu ne osudjujete postojanje vehabija tako da nemamo sta dalje raspravljati. To sto je neki od vodja objavio da osudjuje a ovamo kurban zaklali u to ime, okaci macku o rep.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 11:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2011, 22:02
shakal je napisao:

Istina podrzava ga odredjeni broj muslimana, ali veci dio kao sto ti govoris nije sigurno. Valjda ja znam, barem sto se tice Sarajeva. Jer tu zivim, i znam sta se misli o tome, jer je to bila glavna tema danima poslije tog dogadjaja. Od velikog broja ljudi sa kojima sam pricao o tome, minimum 90% njih ne podrzava tog Srbijanca. Dakle seres ko foka i pricas napamet.
E sad zasto mu se dopustilo da seta pola sata i roka je veliko pitanje. Kao i onaj covjek sto je snimao, tako i najveci broj Sarajlija se cudi tome. Istraga ce valjda pokazati ko je zakazao i zasto. I da se mene pita na streljanu bi ga istog momenta kao i ovog Srbijanca koji je dosao u seher da roka. Eno mu Srbije brate mili, koji ce mi k.. vamo, nista dobro ne moze donijeti.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kada bude popis da se omogući Ejupu Ganiću i sličnima da se izjasne kao "Srbijanac" I u pravu si, kako mogu biti Bošnjaci oni iz Raške oblasti. Isto tako da se omogući Rumunijancima, Rusijancima, Španijancima i sličnima da se izjasne kako treba. A da ne govorim od Slovenijancima.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
skypostman je napisao:
Да је у Београду или Загребу шетао добио би метак у чело у рекордном року.

Upravo. Zato i jeste otisao u Sarajevo. Cuj snajper ga pogodio u kuk. Ha, ha. Ko ovdje koga pravi ludim?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
hammers je napisao:
shakal je napisao:

Istina podrzava ga odredjeni broj muslimana, ali veci dio kao sto ti govoris nije sigurno. Valjda ja znam, barem sto se tice Sarajeva. Jer tu zivim, i znam sta se misli o tome, jer je to bila glavna tema danima poslije tog dogadjaja. Od velikog broja ljudi sa kojima sam pricao o tome, minimum 90% njih ne podrzava tog Srbijanca. Dakle seres ko foka i pricas napamet.
E sad zasto mu se dopustilo da seta pola sata i roka je veliko pitanje. Kao i onaj covjek sto je snimao, tako i najveci broj Sarajlija se cudi tome. Istraga ce valjda pokazati ko je zakazao i zasto. I da se mene pita na streljanu bi ga istog momenta kao i ovog Srbijanca koji je dosao u seher da roka. Eno mu Srbije brate mili, koji ce mi k.. vamo, nista dobro ne moze donijeti.

Zar se taj isti srbijanac i njemu slicni u istoj toj Srbiji ne izjasnjavaju kao BOSNjACI?
Zasto ocekujes da se neko slozi sa tvojim misljenjem kad namjerno pises ovako, a svi znamo i ko je i sta je taj terorista. Zar je tesko reci da je taj isti Mevludin musliman, bosnjak ili kako god vec, jer jedino je sigurno da se na popisu nije izjasnio kao srbijanac vec kao bosnjak ili musliman...I onda ocekujes da te neko razumije i podijeli tvoje misljenje... :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
hammers je napisao:
Zasto se jedom dodaje prefiks islamski, a drugom ne, hrs.? Hvala.

Prvi je rekao da je htio da umre kao sehid boreci se protiv neprijatelja. Znaci u pitanju je radikalni, militantni islam. Ideja mu nije dosla iz glave nego mu je vehabizam to usadio u glavu, koji inficira stotine hiljada muslimana sirom svijeta. Koliko clanova ima Brejvikov pokret? Vjerovatno samo jednog. Ne postoji hriscansko ucenje koje ga je inspirisalo na taj cin. Je li danas neka radikalna hriscanska struja predstavlja globalni problem? Ili iz drugog ugla: da nema hriscanstva, da li bi Brejvik ucinio to sto je ucinoi? Bi, vjerovatno. Da nema vehabizma, da li bi Mevlid to ucinio, da li bi se ubio na putu dzihada, da umre kao mucenik i ode u raj? Ne bi, zar ne?

A treba i dodati da je od 11/9 slika o islamu narusena... Svi ti terorsti su redovno posjecivali dzamije i molili se, pozivali se na islam, legitimisali su svoja djela islamskim ucenjom, itd.. Zbog toga sto je islam kao religija nekako stalno guran u prvi plan kad su se desavali ti napadi, ljudi su navikli da dovode jedno u vezu sa drugim.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Kako smo svi fini i razumni po pitanju bosnjastva i pripadnosti kad pashe ciljevima... :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Japanese_rose je napisao:
Hristov je napisao:
Hordaš je napisao:
Pogledaj antiislamsku propagandu u Holandiji, Njemackoj, Svedskoj, Svicarskoj, cemu to??

Mislis da je negativan imidz islama i muslimana u Evropi neutemeljen?

Naravno da je neutemeljen. Posto zivim u EU imam osnova da to tvrdim, a mogu i obrazloziti. :)

Ne znam, tu igra ulogu vise faktora na formiranje slike o islamu. Mozes obrazloziti?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Hristov je napisao:
hammers je napisao:

Prvi je rekao da je htio da umre kao sehid boreci se protiv neprijatelja. Znaci u pitanju je radikalni, militantni islam. Ideja mu nije dosla iz glave nego mu je vehabizam to usadio u glavu, koji inficira stotine hiljada muslimana sirom svijeta. Koliko clanova ima Brejvikov pokret? Vjerovatno samo jednog. Ne postoji hriscansko ucenje koje ga je inspirisalo na taj cin. Je li danas neka radikalna hriscanska struja predstavlja globalni problem? Ili iz drugog ugla: da nema hriscanstva, da li bi Brejvik ucinio to sto je ucinoi? Bi, vjerovatno. Da nema vehabizma, da li bi Mevlid to ucinio, da li bi se ubio na putu dzihada, da umre kao mucenik i ode u raj? Ne bi, zar ne?

A treba i dodati da je od 11/9 slika o islamu narusena... Svi ti terorsti su redovno posjecivali dzamije i molili se, pozivali se na islam, legitimisali su svoja djela islamskim ucenjom, itd.. Zbog toga sto je islam kao religija nekako stalno guran u prvi plan kad su se desavali ti napadi, ljudi su navikli da dovode jedno u vezu sa drugim.
. Potpisujem

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
hammers je napisao:
njih ne podrzava tog Srbijanca

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Мучки провокатор.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ERROR je napisao:
Kako smo svi fini i razumni po pitanju bosnjastva i pripadnosti kad pashe ciljevima... :lol:

ne lupetaj

ko je fin i razuman dovoljno govori to sto je taj isti tvoj brat prije 9 mjeseci bio dobri bosnjo a danas srbijanac,i ti si se nasao pametovati ko kojim ciljevim pasHe

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ma zatvarace oni oci pred tim problemom dok im isti ti bolesnici ne pocnu napadati djecu, nasilno ih tjerati na takvu vrstu islama i sl. Vec se desavalo tako da ne vidim zasto ovdje ne bi bilo isto.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Japanese_rose je napisao:
Hristov je napisao:
Hordaš je napisao:
Pogledaj antiislamsku propagandu u Holandiji, Njemackoj, Svedskoj, Svicarskoj, cemu to??

Mislis da je negativan imidz islama i muslimana u Evropi neutemeljen?

Naravno da je neutemeljen. Posto zivim u EU imam osnova da to tvrdim, a mogu i obrazloziti. :)

Hajde obrazlozi. Poslije 11 septembra 2001 u NY, marta 2004 u Spaniji, 7 i 15 jula 2005 u Londonu, kako moze biti neutemeljen. Da ne spominjemo neostvarene slucajeve i pokusaje poput pravljenja bombi od tecnosti u avionima koje su tajne sluzbe uspjele sprijeciti i slicno.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Nitko u Sarajevu nije bio zabrinut zbog pucnjave u centru grada, niti je njima problem vehabije, glavna zabrinutost im je bila Šta će USA i Europa sada reći, kako će oni reagovati, pa kada su vidjeli da je blaga reakcija počeli su slaviti, msm koji jadnici :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 18:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2011, 22:02
Hristov je napisao:
hammers je napisao:

Danke. Zar je problem odgovoriti na pitanje kulturno, argumentovano kao kolega @Hristov? Il je lakse opaliti smajlice poput samoprozvanog filozofa?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2011, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Hristov je napisao:
Ne znam, tu igra ulogu vise faktora na formiranje slike o islamu. Mozes obrazloziti?

Malo sam razmislila i mislim da je bolje da ne obrazlazem bilo sta. Umjesto toga, razgovaraj s muslimanima u Njemackoj i prenesi nam tvoja iskustva u vezi s njima. Kad se to desi, onda ces ti nama moci obrazloziti da li je Islamofobija opravdana.

jellyfish je napisao:

Hajde obrazlozi.

Nakon citanja ove teme na kojoj si ispoljio prosto nevjerovatnu kolicinu ksenofobije i satanizirao sve muslimane, obrazlagati bilo sta tebi bi bilo cisto gubljenje vremena. Ne volim svjesno gubiti vrijeme, sorry.

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]