Citiraj:
Nema nikakve potrebe da ovako reaguješ. Tuđe uvrede nisu opravdanje da odgovaraš na isti ili sličan način. Gledaj na to kao na kušnju od Allaha koji će preko tuđih uvreda gledati koliko si ti čvrsta u svojoj vjeri i koliko slijediš Kur'an koji kaže:
"Ovo uzvraćanje zla dobrim će postići samo oni koji su strpljivi i ovo će postići samo oni koji imaju velik udio u lijepoj naravi." (Kur'an)
Citiraj:
Dakle potrudi se da na uvrede ne vraćaš istom ili sličnom mjerom.
Da! da

potpuno ste u pravu,dok je on vrijedjao niko nije odgovarao,a kad sam dala otpor,vidim ima vas.U pravu ste potpuno,slazem se sa vama svima,poslije pola sata kad sam ono napisala bilo me je zao,jer ni ignorisanje nije pomoglo.....pa sam pomislila....stvarno sad je dosta....ali u pravu ste!Inace sam takva osoba koja na puno nacina pokusava da to izbjegne,ali ko je vec savrsen?
Citiraj:
Sve ovo shvati kao dobronamjeran savjet

naravno
pozdrav
Starjesina je rekao...
kad bi morao rado bi me prekrstio i ozenio...hm
ja mislim da je s ovim htio da kaze "kad bi mogao" jel tako starjesina?
Dzenita je udata zena za dobrog i postenog covjeka,muslimana i vijernika!
Pokorna sam mu...on je moj Dzennet i Dzehenem!
muzika,pjesme,sta drugi rade,ko se krsti a ko ne,ko klanja a ko ne,itd. itd. me apsolutno ne interesuje.Svako ima pravo da slijedi svoju zelju,niti me zanimaju gusle,niti gitara,harmonika,bilo koji instrument,a alkohol po najmanje,pod njegovim dejstvom se donose ozbiljne odluke,kao sto se jasno vidi iz ove pjesme.Nasilje je nesto najgore sto jedan covjek moze posjedovati.
toliko za tebe,pozdrav i neka te Bog spasi svakog zla.....
Aharon,u pravu si,ali....ni ja nisam od kamena,tema je bila tako ljepa i dostojna postovanja a onda nailazi on i pobija sve nase komentare.
Pozdrav Utopija....
ja i dalje stojim da je najlakse onima sto ne vjeruju u nista.Jer ako ko od takvih ljudi pocini zlo bilo koje vrste ,nema griznju savjesti,misli da ce to tek tako proci i da nemora odgovarati za svoja zlodjela.
A ko ima strahopostovanja i ko ima imalo vjere u Boga trudice se da bude dobar covjek.....mada ima ljudi koji ne vjeruju u Boga vec se vladaju po zakonu svoje drzave,pa oni ispadaju dobri ljudi,ali su u drustvu shkrtice i gledaju samo svoj interes,bez razmishljanja dali nekome treba pomoc(zekat)
Hvala svima na datim komentarima