banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Primera 2011/12
PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IelZh09eOOw[/youtube]

Prvi od zilion ovakvih linkova, ko moze gotiviti ovakve pusije :-? Moruinho radi sve da njegov tim dodje do pobjede, na tom mu svaka cast.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ташко je napisao:
Ali ja opet tvrdim da je Murinjo taj koji vuce sav ovaj konflikt. Psiholog savrseno pripremi ulogu zrtve. Najavi da ce njegova ekipa biti "ostecena" u svakoj utakmici i igrati sa igracem manje, a onda u 5 utakmica dobiju 5 crvenih, od kojih je jedino onaj start Pepea nad Alvesom pogresna procjena. Ali na prvu izgleda kao ostar start, a u stvari je Alves odradio vecinu posla.
Iako nisam siguran, mislim da se i za opasnu igru moze dobiti crveni karton.

Slažem se

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Svaka mu cast na velelepnoj igri njegovih mesara. Evo npr, veliki fudbaler Pepe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jKt4IBxD5oo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što bi Murinjo rekao: Nije Pepe išao sa namjerom da povrijedi igrača :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
papučar je napisao:
Nisam ni napisao da je Mesi los, vise volim Ronalda gledati i to je to.

So gay, dude :D

"Činiti sve da bi tvoj tim pobijedio" se u literaturi zove makijavelizam, i mjesto mu je u diplomatiji, politici, ali nikako u sportu. Neke pobjede navijačima mogu kratkoročno biti drage, bez obzira na sredstva kojima su postignute, ali dugoročno, to će biti pogubno za fudbal, jer on pored svih para koji se vrte, nikad ne bi smio biti sveden na puki biznis gdje je jedino rezultat važan. Tada će i posljednji tragovi smisla da nestanu, i ja ću da gledam fudbalske utakmice klinaca iz ulice. Meni je zato Murinjo nedrag, kao i Real i kompletna njegova politika kupovine igrača i fudbalska filozovija u zadnjih desetak godina, i želim im sve najgore.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znao sam da ce neko dobaciti :lol:

Ovaj klip Barselone i masa slicnih pokazuju sta oni "cine da bi njihov tim pobijedio" a to je sramno valjanje, simuliranje al ono najcrnje koje se vjerovatno ne vidja ni u opstinskim ligama. Murinjo je majstor za sajkolodzikl gejms, a u klubovima kao sto su Real i Barsa oduvijek je samo rezultat bio vazan.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ташко je napisao:
Razlika je sto se u spanskoj ligi bore dva mega-tima za titulu i imas par prosjecnih, sto b se reklo finih ekipa. U Italiji imas 2-3 jace ekipe, 2-3 "fine" ekipe. Isti racku.

Barsa ne simulira i ne pada ni petinu protiv drugih timova, ko protiv Reala. Richa, za ono protiv Celzija nije Barsa kriva, majka mu stara. Sudija je majmun ispao.

To protiv Intera jeste bilo papanski. Ali ja opet tvrdim da je Murinjo taj koji vuce sav ovaj konflikt. Psiholog savrseno pripremi ulogu zrtve. Najavi da ce njegova ekipa biti "ostecena" u svakoj utakmici i igrati sa igracem manje, a onda u 5 utakmica dobiju 5 crvenih, od kojih je jedino onaj start Pepea nad Alvesom pogresna procjena. Ali na prvu izgleda kao ostar start, a u stvari je Alves odradio vecinu posla.
Iako nisam siguran, mislim da se i za opasnu igru moze dobiti crveni karton.

Spanska liga je bila puno gospodskija do pojave Murinja. Koliko je to moguce, s obzirom da ta linija Spanija-Portugal-Juzna Amerika je jako vrele krvi i jako su tanki sa zivcima.

Nisam ni rekao da su oni krivi, ali tad su mi se ogadili i cak mi je bilo jako krivo sto je Celzi izgubio (a tu ekipu nikako ne mogu da svarim), onda ono sa prskalicama je samo doprinjelo tome da ih ne mogu nikako...U sustini i Real i Barsa su veliki timovi i veliki supci. Ovi prvi napaljeni da pobjede Barsu, a ne mogu pa onda udri sve od reda, a ovi drugi takodje imaju par mesara (doduse ne kao sto je Pepe) ali ofiraju placipicke nevidjene...
Mancester i Liverpul igraju najveci engleski derbi pa se nikad ne dize tolika prasina i ne bude nikad toliko prljavih stvari kao na ovom derbiju...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
papučar je napisao:
Znao sam da ce neko dobaciti :lol:

Ovaj klip Barselone i masa slicnih pokazuju sta oni "cine da bi njihov tim pobijedio" a to je sramno valjanje, simuliranje al ono najcrnje koje se vjerovatno ne vidja ni u opstinskim ligama. Murinjo je majstor za sajkolodzikl gejms, a u klubovima kao sto su Real i Barsa oduvijek je samo rezultat bio vazan.

Priznaj da je prilika bila takva, da ju je prosto bilo grehota propustiti :D

Zato se treba ujediniti u mržnji prema velikim klubovima koji uništavaju fudbal, zajedno sa UEFA i FIFA.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma odmah sam se ugrizao za tastaturu al nije mi se dalo editovati :lol:

Zato su Lazio i Borusia Dortmund face 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Popokatepetl je napisao:
papučar je napisao:
Nisam ni napisao da je Mesi los, vise volim Ronalda gledati i to je to.

So gay, dude :D

"Činiti sve da bi tvoj tim pobijedio" se u literaturi zove makijavelizam, i mjesto mu je u diplomatiji, politici, ali nikako u sportu. Neke pobjede navijačima mogu kratkoročno biti drage, bez obzira na sredstva kojima su postignute, ali dugoročno, to će biti pogubno za fudbal, jer on pored svih para koji se vrte, nikad ne bi smio biti sveden na puki biznis gdje je jedino rezultat važan. Tada će i posljednji tragovi smisla da nestanu, i ja ću da gledam fudbalske utakmice klinaca iz ulice. Meni je zato Murinjo nedrag, kao i Real i kompletna njegova politika kupovine igrača i fudbalska filozovija u zadnjih desetak godina, i želim im sve najgore.

Slazem se ali je to neminovnost i vec se uveliko desava.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 00:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma smećari su obe ekipe. Ja kad sam vidio Ramosa da šamara Pujola čini mi se, sve mi bilo jasno. Ljudi zajedno igraju za reprezenatciju, sve osvojili i ovaj ga šamara. Onda ti krvnički klizeći startovi, simuliranja, pritisci na sudiju, ko kod nas u četvrtoj ligi RS. Što se tiče mesara Pepea, čuo sam da Dule traži jednog iskusnog, pa može da potraži posao, a onaj mali smrad Pedro može komotno da glumi u jeftinim hrvatskim sapunicama.
Mnogo su ljepše utakmice kad neko od ovih ekipa igra sa nekom drugom jakom ekipom. A da Murinjo voli zakuvati, voli.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
sve to stoji da su supci svi. i igraci reala i barce. samo ko na kakav nacin.
rijetko gdje sam nasao klip kad igrac reala simulira tako dobro da barcin igrac dobije crveni karton.
a u suprotnom je bilo mnogo puta. i kako nece postati mesari kad te neko tako izhebe :D
svaki el clasico obiljezi crveni karton. zna se za koga
igraci reala jesu mesari, ali ovi barcini kao da su od govana slijepljeni. maskerano, alves i kompanija bolje da su upisali glumacku akademiju.
i kako da ih neko voli, kad od onakve igre kakva je bila dok je igrao rivaldo i ostali, napravili pozoriste.
svaka im cast na igri. ali bogami i na glumi :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

supermanijak je napisao:
i kako da ih neko voli, kad od onakve igre kakva je bila dok je igrao rivaldo i ostali, napravili pozoriste.
svaka im cast na igri. ali bogami i na glumi :D

Dovoljno je da ih voli onih 98000 navijača na Kamp Nou. Dovoljno je da ih voli par miliona navijača u Svijetu. Dovoljno je da ih volim i ja :D

Ostali nas mogu mrziti, ali i priznati da smo mnogo jaki :D

Mnogo smo jaki :evil3:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 00:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Naprijed Levante 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Naprijed Levante 8)

:lol: :lol:

Dobra

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 01:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Barcelona želi španjolsku ligu 16
Predsjednik Barcelone Sandro Rosell, zalaže se da se španjolska Primera smanji naq 16 klubova

PREDSJEDNIK aktualnog španjolskog i europskog prvaka, Sandro Rosell, zalaže se za smanjenje broja klubova u španjolskoj ligi s 20 na 16.

"Mislim da naša liga ima previše klubova. Imamo 20 klubova, a trebali bi smanjiti broj na 18, a onda na 16. To bi značilo da će svi klubovi biti kompetitivniji, kao i da možemo igračima smanjiti plaće" rekao je Rosell na godišnjem sastanku International Football Arene.

Komentirao je Rosell i kako se zalaže za promjenu distribucije novca od televizijskih prava iako po aktualnom sustavu uvjerljivo najveći dio kolača "ubiru" Barcelona i Real Madrid.

"To je jedina liga u kojoj se televizijska prava dogovaraju direktno s klubovima i u nadolazećem periodu, kroz tri, četiri ili pet godina, moramo sve staviti u isti bubanj i dogovoriti distribuciju kakva je u Seriji A ili Premierligi. Barcelona i Real Madrid moraju saslušati zahtjeve ostalih 18 klubova.

"Niti jedan od španjolskih klubova nije u dobroj poziciji; dugujemo puno novca bankama. U Barceloni, Real Madridu, Athletic Bilbau i Osasuni situacija nije dobra, ali je pod kontrolom. Što se tiče ostalih 16 momčadi, neke su u vrlo lošim situacijama i mislim da se neće vratiti. Možda će već sljedeće sezone ispasti u drugu, treću ligu ili će nestati."

Požalio se Rosell i na činjenicu da su pri raspodjeli novca jedini na gubitku - klubovi.

"Fifa i Uefa, kao i nacionalni savezi zarađuju sve više i više novca. Nogometaši i njihovi agenti zarađuju sve više novca, ali klubovi svake godine gube sve više novca. Nešto ne valja u toj jednadžbi."

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upozorenje Barceloni: Mourinho nikada u trenerskoj karijeri nije ispustio tri boda prednosti!

IAKO su tri boda mala prednost Real Madrida ispred Barcelone nakon tek 12 odigranih utakmica od 38 u španjolskom nogometnom prvenstvu, Katalonci će imati velikih problema u stizanju.

Naime, ako netko zna motivirati svoju momčad nakon što zasjedne na vrh prvenstvene ljestvice onda je to Jose Mourinho. Portugalac je od osam prvenstava u kojima je vodio neku momčad čak šest puta uzimao naslov prvaka.

"Kada ste na vrhu ne osvrćite se. Samo se brinite o svojim utakmicama i svojim izvedbama", filozofija je Mourinha, koji nikada nije ispustio prvenstvo kada je stigao do tri boda prednosti.

Mourinho je u Portugalu trenirajući Porto stigao do dva uzastopna naslova prvaka (2003.-2004.). Istu stvar ponovio je u londonskom Chelseaju gdje je u prve dvije sezone svoje vladavine stigao do dva naslova (2005.-2006.). Posljednja sezona u Londonu nije mu ostala u najboljem pamćenju s obzirom da je morao priznati poraz od Manchester Uniteda. U toj posljednjoj sezoni Chelsea je imao najviše dva boda prednosti ispred Uniteda i na kraju izgubio prvenstvo.

Godine 2008. preuzeo je vođenje talijanskog Intera skojim je u naredne dvije godine osvojio sve što se osvojiti dalo. U drugoj, a ujedno i posljednjoj godini u Interu, Mourinho je uzeo naslov prvaka Italije, talijanski kup i Ligu prvaka.

Rastanak u suzama od Intera i odlazak u Real Madrid značio je novi veliki izazov kojem Mourinhova momčad, barem prošle sezone, nije bila dorasla. Naime, Real Madrid je u prvoj sezoni pod Portugalcem stigao na Camp Nou sa bodom prednosti u prvenstvu, ali ih je tada Barcelona podrapala s 5:0 i nakon toga odjurila do naslova.

U Engleskoj je Mourinho u posljednjoj sezoni imao dva boda prednosti, prošle je sezone vodeći Real Madrid imao samo bod prednosti u odnosu na drugoplasiranu momčad. U oba je navrata gubio prvenstva. Međutim, kada bi Portugalac stigao do tri boda prednosti vodeći bilo koju od svojih momčadi tu bi sezonu završavao sa naslovom u rukama.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šakal, mi uzmemo obe utakmice protiv Reala, i prvi smo sa +3 boda :wink: :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
Barsa je napisao:
Šakal, mi uzmemo obe utakmice protiv Reala, i prvi smo sa +3 boda :wink: :D

al' kad bi se gadjali autobusima :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2011, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma možeš se gađati i sa 6:2 za Barselonu, ups 2:6, ipak je slađe, bilo je u Madridu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]