banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 27 Okt 2011, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
kvadrat je napisao:
Inače u Srbiji ne postoje podlijeljeni paketi tipa Arenasport, HBO, Sex itd. nego su svi kanali dostupni, što znači da je ovo ovdje bezobrazluk i prodavanje muda pod bubrege sa paketima!

Kako ne postoje? Imaju više posebnih paketa od nas

IPTV Srbija:

TELEVIZIJA

* Osnovni
* Fun
* HBO
o HBO OD
* Cinemax
* Arena
* Pink Cinema
* Za odrasle

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Donekle je tačno što korisnik ''kvadrat'' kaže, ali mi je on ipak malo sumljiv jer vidite to mu je prvi post na ovom forumu, a tako kritičan. Možda je iz konkurencije!? :P :D
Znam ja što oni ovde još ne uvode nove kanale, jer ih čuvaju da im posluže kao ''kec iz rukava'' kad im opadne potražnja, za sad su oni pretrpani zahtevima novih korisnika, a stare su vezali na 2 god. i boli ih uvce bar do maja sledeće godine. A realno i ovde im je mnogo slabija konkurencija nego u Srbiji, naročito u BG gde je i većina korisnika.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 07:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
Barsa je napisao:
kvadrat je napisao:
Inače u Srbiji ne postoje podlijeljeni paketi tipa Arenasport, HBO, Sex itd. nego su svi kanali dostupni, što znači da je ovo ovdje bezobrazluk i prodavanje muda pod bubrege sa paketima!

Kako ne postoje? Imaju više posebnih paketa od nas

IPTV Srbija:

TELEVIZIJA

* Osnovni
* Fun
* HBO
o HBO OD
* Cinemax
* Arena
* Pink Cinema
* Za odrasle

Greška u koracima, postoje, ali dosta jeftinije od ovih u ponudi kod nas kada se uzme kombinacije paketa, ali svakako stoji da ja prodavanje magle!

Citiraj:
Donekle je tačno što korisnik ''kvadrat'' kaže, ali mi je on ipak malo sumljiv jer vidite to mu je prvi post na ovom forumu, a tako kritičan. Možda je iz konkurencije!?

Ma kakva konkurencija :D

Ovo šta ima u ponudi nije ono šta su naveli na web strani na početku promocije. Zvao sam više puta i pitao, i uvijek je odgovor bio "biće za 2, 3, 4 mjeseca...". Znači lažovi! Jednom lažov, uvijek lažov!
Volio bih ja da je mtel najbolji što se tiče paketa i cijene, ali nije. To je realnost!
Imaju najbolju ADSL uslugu ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 18:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2011, 19:32
Ja podnio zahtjev za iptv u cetvrtak....isti dan dosao covjek iz mtel-a i donio neki uredjaj za testiranje linije (posto sam cca 2.5km daleko od centrale)...izmjerio kod mene 14 Mbit.....kaze trebalo bi da to radi....u ponedjeljak dolaze, donose opremu i prikljucuju...tako kaze.....pa sad cekam da vidim da li ce to stvarno biti ponedjeljak.... :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 08:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
Ako su rekli u ponedjeljak, onda će najvjerovatnije i biti ponedjeljak.
Lično nisam imao problema u vezi prijave smetnji ili neke intervencije, ako nazoveš riješava se odmah, ili sljedeći dan intervenišu (u slučaju da se desilo kasno popodne).
Svakako ih podsjeti, nazovi njihovo centar 080050005 i pitaj u toku prijepodneva ;)

Elem, da dodaju bar TV1000 i neke od Viasat kanala.
Valjda neko iz Mtel-a čita ove postove :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 13:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2011, 13:14
Jel prekida kod vas kanal NatGeo WILD?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Da! Mislim, danas jeste, a večeras nisam gledao.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Proširenje sistema...

Obavještavamo Vas da će se dana 1.11.2011. godine u vremenskom periodu od 03:00-06:00 časova obavljati planirani radovi na iptv platformi, a u svrhu proširenja sistema, zbog čega je u navedenom periodu moguć kratkotrajni prekid iptv servisa.

Izvinjavamo se na smetnjama i zahvaljujemo na strpljenju. M:tel

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 16:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2011, 19:32
Prodje obecani ponedjeljak...ekipa ne dodje (kako sam se i nadao) :angry4:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
Barsa je napisao:
Citiraj:
Proširenje sistema...

Obavještavamo Vas da će se dana 1.11.2011. godine u vremenskom periodu od 03:00-06:00 časova obavljati planirani radovi na iptv platformi, a u svrhu proširenja sistema, zbog čega je u navedenom periodu moguć kratkotrajni prekid iptv servisa.

Izvinjavamo se na smetnjama i zahvaljujemo na strpljenju. M:tel

prosirenja sistema?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
prosirenje sistema u smislu povecanja broja korisnika, ne vjerujem kanala.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
dtkbl je napisao:
prosirenje sistema u smislu povecanja broja korisnika, ne vjerujem kanala.

Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 22:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Okt 2011, 22:36
Kolko košta pretplata na IPTIV - šta sve uključuje?! :O

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Viki14 je napisao:

http://www.mtel.ba/menu/2802/open_duo/? ... sbkls4mak2

http://www.mtel.ba/menu/2801/open_trio/ ... trao4g7566

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 18:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2011, 01:22
Barsa je napisao:
Viki14 je napisao:

http://www.mtel.ba/menu/2802/open_duo/? ... sbkls4mak2

http://www.mtel.ba/menu/2801/open_trio/ ... trao4g7566

Vezivanje na 2 godine :mad: :mad: Ako je mtel siguran u kvalitet svog iptv i interneta zasto onda vezuje korisnika na 2 godine?

Kako moze konkurencija imati televiziju i internet bez vezivanja ili bar televiziju a kod mtela sve na vezivanje na 2 godine? :angry4:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Da se ovo zapitao neki obični korisnik pa hajde, no dotični gospodin na forumu samo Eltu reklamira a druge kritikuje...

Elem pošto je mtel vijesti tema da dodam :
Od novembra plaćanje m:tel računa samo u poslovnicama banaka i pošta
"Cilj nam je da se bez gužvi u poslovnicama kompanije m:tel informišete o novim uslugama i promotivnim ponudama kojih je iz dana u dan sve više i stoga vas još jednom podsjećamo da od 1. novembra 2011. godine sve račune za m:tel usluge možete plaćati isključivo u poslovnicama banaka ili pošta."

Stvarno jesu gužbe bile zbog plaćanja računa, mada je bila zgodna opcija plaćanja na prodajnom mjestu....

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 03:05 
Početnik
Početnik

rendzer je napisao:
Da se ovo zapitao neki obični korisnik pa hajde, no dotični gospodin na forumu samo Eltu reklamira a druge kritikuje...

Elem pošto je mtel vijesti tema da dodam :
Od novembra plaćanje m:tel računa samo u poslovnicama banaka i pošta
"Cilj nam je da se bez gužvi u poslovnicama kompanije m:tel informišete o novim uslugama i promotivnim ponudama kojih je iz dana u dan sve više i stoga vas još jednom podsjećamo da od 1. novembra 2011. godine sve račune za m:tel usluge možete plaćati isključivo u poslovnicama banaka ili pošta."

Stvarno jesu gužbe bile zbog plaćanja računa, mada je bila zgodna opcija plaćanja na prodajnom mjestu....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovdje se upravo pokazao gdje ko radi :lol: :lol: :lol: Odmah se pokazalo ko je mtelovac.
Sto ne komentarises to sto sam napisao, nego sad si povrijedjen jer sam napisao istinu. Ovdje se pojavljujes kao advokat mtel-a. Sad kad vec znam da si iz mtel-a odgovori zasto imate vezivanje na 2 godine? Kada mogu korisnici mtel-a ocekivati pakete bez vezivanja i cijene bar tako jeftine kao sto ima konkurencija?
Mtel nece da ukine vezivanje ugovorom na 2 godine jer zna da bih sa tim izgubio bar pola korisnika :)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

GENKORIST ajd se prođi teme, ako nemaš šta pametno reći, nemoj ovdje da se prepucavaš koji je operater bolji. Porediš neke smećare (elta) sa M:tel-om

A evo da ti odgovorim na pitanje za rendzera, tačno je za ugovor sa M:tel-om za IPTV da je na 24 mjeseca, ali se taj ugovor može raskinuti do kraja 12-og mjeseca, ako je korisnik sve svoje obaveze platio i ne želi više da koristi taj paket

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 10:00 
Početnik
Početnik

Barsa je napisao:
GENKORIST ajd se prođi teme, ako nemaš šta pametno reći, nemoj ovdje da se prepucavaš koji je operater bolji. Porediš neke smećare (elta) sa M:tel-om

A evo da ti odgovorim na pitanje za rendzera, tačno je za ugovor sa M:tel-om za IPTV da je na 24 mjeseca, ali se taj ugovor može raskinuti do kraja 12-og mjeseca, ako je korisnik sve svoje obaveze platio i ne želi više da koristi taj paket

Gdje ja to kazem da je samo elta bolja od mtel-a? Tema je bila o elti i o iptv, a inace bolji od mtel-a jest posebno ANEKS d.o.o. ili Telekom Slovenije ako vec poredimo ozbiljnost firmi. U Aneks radi 2 puta vise strucnih ljudi nego u mtel-u a to se moze lako utvrditi, a da ne govorim o bolji kvaliteti interneta, usluga i slicno. Mtel nije ni 40% ozbiljnosti Aneksa. A tek ako poredim BH Telecom sa Mtel-om tu se tek nemoze poredit ozbiljnost prvog sa drugim. Jedino sto mogu reci za mtel da ima dobro : mobilna telefonija.

Odkud tebi te informacije? Kako to da moj drug nije mogao raskinuti ugovor ako je to tako? Do kraja 12 mjeseca? Kako god 2 godine moram biti korisnik mtela ili tacno 24 mjeseca. Opet pitam ove iz mtel-a ovdje ako ste sigurni u svoj kvalitet usluga otkazite vezivanje pa da vidimo ko ce ostati, znam za bar 30 poznanika koji bi otkazali. UKINITE VEZIVANJE :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 10:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
anex je toliko ozbiljan da ne moze 2 godine rijesiti problem tona na sos kanalu,iako sam zvao 10 puta :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]