banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1505, 1506, 1507, 1508, 1509, 1510, 1511 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Okt 2011, 20:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Најбоље плате, услови међу најбољим, велика подршка навијача, и они се зајебавају.

За ово треба да се стиде, јер не играју за љеље, него за плате које обични смртници могу да сањају.

Са свим овим набројаним, нас дере ГОШК.

Уфффффффф :angry4:

АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
korisnik 1111 je napisao:
Danas sam gledao samo sudijsku nadoknadu drugog poluvremena i ono sto sam vidio je bilo dovoljno. Igraci Gosk-a se zavuku uz korner zastavicu i 20sec???!!! im nasa dva igraca ne mogu uzeti loptu. Pa nas dva forumasa bi mu uzeli loptu !!!

Uvijek sam u zivotu optimista,ali u srijedu definitivno nisam...samo da ne izgubimo preko 3 razlike !!! I nadam se da ce Baja nesto uraditi do srijede,samo sta to stvarno ne znam...

Osim toga su me danas najvise isfuravala ona grupisanja oko protivnickog igraca, ali bez pravog duela. Stoje po trojica oko igraca sa loptom, ali ni jedan da ga preuzme kako treba. Tako se sto puta Goskovcima otvarao prostor. Samo fino neometano iz guzve doda loptu svom igracu i eto im prostora koliko hoces.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 20:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Cime se mjeri to zalaganje i nezalaganje? Da je Avduka odbranio onaj gol,i da je jedna od onih Kajkutovih usla,onda niko ne bi ni pomenuo nezalaganje GARANTUJEM!
Pobjede i porazi su sastavni dio sporta.Jutros smo svi bili optimisti.

I zamolio bih nekoga od kolega moderatora da preuzmu uredjivanje ove teme jer ja vise nemam ni snage ni volje ni zivaca da citam ovoliku kolicinu pljuvacine.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Aj Borac!

Pao je voljni moment ali ne znam pravi razlog, kumuliralo se tu svega i ne očekujem veličanstvene igre do polusezone. Al nek izguraju kako znaju i umiju polufinale kupa i ovo što je ostalo u ligi a na proljeće očekujem da krene rušiti redom borčeva mašina pa gdje se zaustavimo na kraju.

2 sedmice odmora pa tempiranje forme za LŠ, 0:3, jedna tekma više u gostima, nema navijača ni u BL ni na strani, smjena trenera, česte rokade u timu... svašta se tu nakupilo

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 30 Okt 2011, 20:55, izmenjena 5 puta

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 20:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pitajte ako imate koga gdje veceras spavaju igraci splitskog hajduka...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Cime se mjeri to zalaganje i nezalaganje? Da je Avduka odbranio onaj gol,i da je jedna od onih Kajkutovih usla,onda niko ne bi ni pomenuo nezalaganje GARANTUJEM!

I zamolio bih nekoga od kolega moderatora da preuzmu uredjivanje ove teme jer ja vise nemam ni snage ni volje ni zivaca da citam ovoliku kolicinu pljuvacine.

Mislim da ovo nije istina.Pobjedjivali smo mi,ali znaju ljudi prepoznati kvalitet igre.Da smo pobjedili danas,naravno da ne bi toliko pljuvanja bilo,ali da smo igrali ovako,kao sto smo igrali,i pobjedili na neke guzove,vjerujem ja da bi se slicno pisalo...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 21:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Играчи раде за плату и чим би добили марку више отишли би у други клуб. Тако да ту нема неке сентименталности. Ту једино издвајам, Боку, старог Лешинара, он живи за Борац.

Тако да је природно, кад лоше обављају свој посао, да их критикујемо. И то није пљување, него критика. То су два различита појма. Пљување је баз основа, а критика са основом! И у овом случју критика је добронамјерна. Да играју за малу плату, не бих ништа рекао да изгубе 12-0. али лијепо они зарађују, и има да то оправдају.

Трзните се, играте за Борац , а не за неку сеоску екипу!

Изаћемо ми из овог свега јачи, и запушити ута душманима који се наслађују. Имам такав осјећај.

`Ајмо одерати јалијаше, и показати ко смо и шта смо!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Povratak Raspudica i, nadam se, igranje Stakica ce promijeniti neke stvari nabolje. I bez Mikica smo slabiji cak i kad mu ne ide u napadu. Nakon njegovog ulaska smo poceli koliko toliko presjecati lopte, dobijati duele u sredini.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
I da,jos jedno pitanje,kakva je ono danas formacija,bez krila? :o Ja sam u soku bio...Sakan,Grahovac,Maksimovic,Krunic. :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:

Nezalaganje se ne mjeri, ono se vidi, na koju Avdukinu intervenciju misliš, dal na onaj kada su ga ljudi zabili ili onda kada je onaj izašao sa Avdukom 1-1, ili možda na onaj kada je lik pogodio stativu, ili onaj kad je lik zapucao u prečku... pa GOŠK je to iz Gabele, sramota je uopšte da njegovo ime stoji pored imena velikana, a kamo li o ovom da sada nabrajamo šanse tog jebenog GOŠKA, protiv mog kluba, ajde da nabrojimo naše, koliko smo ih napravili, sem ona dva neka slobodnjaka, jesmo li napravili šansu... Ma ti ideš na utakmice i kupuješ ulaznicu da gledaš svoju svetinju a oni se po njoj pišaju, razumiješ, nije problem da se izgubi, problem je da se ne gine, to je problem... Sem Marke i Avduke, sve ostale koji su danas igrali treba nogom nabiti u guzicu, pa nek idu u Rudar i nek igraju za platu od 500 km ili u Slobodu tuzlansku pa da dobiju zadnju platu prije pola godine, zaboravili su oni izgleda kako je to, nisu ni sjenka one ekipe od prije tri mjeseca...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 21:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
И шта смо на крају закључили, није проблем у тренеру него играчима?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 22:01 
Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:
И шта смо на крају закључили, није проблем у тренеру него играчима?

Pa naravno, to je bilo očito i kod Cvetkovića, koji je usput budi rečeno bio budala, ali igrači su ti koji su počeli da vode klupsku politiku, smjenjuju trenere kada im se prohtije, čudi me da nisu počeli i da imeju klupske direktore... Njima trener može biti i sam Murinjo, uvijek će naći razlog da ga izminiraju, ali Baja ima opciju da već večeras nekoga potjera napolje i za to mu niko neće prigovoriti u suprotnom, Baja pakuj ti kofere, jer nećeš se baš dugo zgrijati...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 22:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ако је тако, онда је то и проблем за управу. И они мора да одреагују, преко Баје али и директно. Не може Баја сам на своју руку, чини ми се да је то једном радио па завршио у каналу. У супротном ми ћемо и даље мјењати тренере сваких 6 мјесеци и можда брже...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 22:09 
Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:
Ако је тако, онда је то и проблем за управу. И они мора да одреагују, преко Баје али и директно. Не може Баја сам на своју руку, чини ми се да је то једном радио па завршио у каналу. У супротном ми ћемо и даље мјењати тренере сваких 6 мјесеци и можда брже...

Pa ne baš, sjeti se doktora Vlade i gvozdene discipline, prvo potjera tadašnjeg kapitena, pa onda Vukelju, pa onda Mumija, Stančeskog, pa onda opomenu Sakana, a ja sam pričao sa šefom i on mi je rekao da je i poslije Tuzle imao kandidata za tjeranje, samo je tada procjenio da je bolje da se sve malo spusti na zemlju i tada je odlučio da nikoga ne tjera, nije mi rekao na koga je mislio, ali je imao par imena koja bi precrtao na kraju sezone, na njega su svi igrači nešto kao gunđali, al su igrali, jer su znali da ako samo malo pokušaju da njemu podmetnu, da će da lete napolje...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Bučan ne pokazuje ništa

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 23:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Po mom skromnom mišljenju, problem igre Borca je to što pokušavate igrati vrlo slično kao "pod Jagodićem", ali ne ostvarujete iste rezultate, jer imate puno slabiju zadnju liniju. Ona ekipa sa zadnjom linijom Stupar-Trivunović-Ćorić-Puzigaća je bila vrlo čvrsta i uigrana i taj dio ekipe je bio sigurno najzaslužniji za titulu, bilo je dosta utakmica bez primljenog gola, naprijed jedan "bum" Maletića ili nekog drugog, i došla je titula. Sad je tu neki Savić, Žarić, Marković je dobar, ali nikako da se ustali jedan stoperski par, dakle ni uigranost nije na visokom nivou.

Što se tiče GOŠK-a, svi govore "šta smo doživjeli, GOŠK nas razvaljuje" ili nešto u tom fazonu, ali ova ekipa GOŠK-a je vrlo, vrlo dobra. Može se razgovarati o tome koliko će oni izdržati finansijski na ovom nivou, odnosno koliko je to "instant klub", ali njihova sadašnja ekipa je jako dobra sa odličnim Karićem, nekad najboljim strijelcem lige Dudićem, talentovanim Zlomislićem, nazad odličnim mladim stoperom Helvidom, brzim Tomićem, i sa još par vrlo iskusnih igrača koji u nogama imaju nekoliko sezona u HNL-u ili PL.

A za Bučana, bilo mi je čudno što su ga se u Splitu lako odrekli, sigurno nisu zbog dobrih igara, ne znam šta se dešava sa njim. U Želji je bio odličan, u prvoj sezoni u Splitu također, ali onda veliki pad, i vjerovatno on više nikad neće ponoviti svoje najbolje partije.

U srijedu protiv pitara, oni igrali u subotu, vi u nedjelju po teškom terenu, oni se zahuktali, nek' vam je Bog na pomoći.

Poslednji put menjao Jancker dana 30 Okt 2011, 23:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 23:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не знам, ако не изгубе у сриједу на кошеву дизаћемо их опет у звијезде :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ToFMvMRZhBI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 00:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Shadow je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ToFMvMRZhBI[/youtube]

Po ovom snimku kao da smo igrali protiv Manchestera :angry4: Još sam ljut i ne mogu da spavam :evil3:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2011, 00:41 
Bič božji
Bič božji

Oni i jesu Mančester za naše baletane...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1505, 1506, 1507, 1508, 1509, 1510, 1511 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]