banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2011, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
hammers je napisao:
veteran 1987 je napisao:
bob_rock je napisao:
То што је он причао након свега, пусти крају.
Истина је да су му наши тражили паре да би играо за Србију.

Neznam, ali kakvo je stanje u Srbiji nebi me ovo iznenadilo uopste jer dovoljno je pogledati ko sad igra za tu reprezentaciju i sve ce biti jasno, tamo stvari funkcionisu vrlo prosto, nadjes jakog menadzera koji te ugura u par. ili zvez. te onda izlobira preko svojih ljudi da te pozovu u reprezentaciju u pocetku na prijateljske utakmice a poslije i na zvanicne i taj igrac ima otvoren put za dalje. E zato nas netrebaju cuditi rezultati ta 2 kluba i reprezentacije.A sto se tice Misimovica mislim da je njemu rep BiH bila dobra promocija za karijeru i sa te strane mu netreba zamjeriti a kad zavrse karijeru onda svi pokazu ko su i sta su, evo najsvjeziji je primjer Barbareza, covjek se odrekao bih drzavljanstva i uzeo njemacko, a kleli se u njega. Mislim da i patriotizam ima cijenu svugdje pa i na balkanu. A ko bi igrao za Rep. Srpsku najmanji je problem, vec samo odigravanje utakmice bilo bi od ogromnog znacaja :wink:

Izvini, da li želiš reći da se više ne kunu u njeg? Ako želiš onda debelo griješiš. Mislim, tačno je da odredjen broj njih pokaže pravo lice, ali ovaj tvoj navedeni slucaj oko Brabareza i oko pasoša je smiješan. Ako već toliko pratiš stvari kod njih/nas onda sigurno znaš da je Barbarez svake druge sedmice u BiH(Sarajevo, Mostar), da se nalazi u ovom komitetu za normalizaciju, dakle još uvijek radi za dobrobit BH fudbala. Kao i da se navijaci jos uvijek kunu u njeg i uz Ivicu Osima, smatraju najvecom legendom. U velikoj su zabludi ako drugacije misliš.

Sto se tice sastava i ko bi se mogao odazvati. Tesko je to sad reci. Sigruno je da bi igraci poput Koromana kojima sam odziv toj utakmici ne bih stetio klubskoj karijeri i koji su dokazane srpske patriote. Sto se tice "vecih" imena poput Marina, Subotica i sl. vjerovatno bi se odazvali neki, sve zavisno od obaveza. Svi, sigurno ne bih. Isto tako i sto se tice mladjih igraca tipa Bilbije, Stevanovica, Grahovca. Neki strah da bi mogli imati problema u rep.BiH da ne bih bili pozivani i slicno, bi ih vjerovatno prisilili da nadju neko opravdanje za ne odazivanje. Bajic, Gujic, Krunic i dr., bivsi rep.BiH srpske nacinalnosti koji vise nece sigurno biti pozivani u rep.BiH, ce se sigurno odazvati. Vjerovatno ce se naci i neki igrac(1-2 u vrh glave) druge nacionalnosti. Uglavom mogla bi se skockati kakva takva reprezentacija(ako dozvole istoj igranje prijateljskih) koja se ne bih obrukala sa bratskim repkama poput Grcke, Bugrske i sl. koji bi je sigurno i pripazili :D

Ko koga prati dovoljno je pogledati gdje ti pises, :wink: , naveo sam jedan od najsvjezijih primjera patriotizma i njegove cijene, covjeku dok je trebalo za karijeru igrao, poslije se odrekao i drzavljanstva, to su cinjenice i bile one tebi smijesne ili ne. Ako on dolazi u Sarajevo i Mostar kao clan nekog komiteta to nemijenja cinjenicu da je on sad strani drzavljanin. Znaci rekao sam da patriotizam ima cijenu, vjerovatno na svim stranama, bez ikakve zelje da ulazim u raspravu sa "vama"

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Bice, bice Izrael!

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=48666

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 09:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kitopsina je napisao:

Naše je samo da njih slušamo, oni će nas dovesti do našeg cilja... 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
kitopsina je napisao:

Naše je samo da njih slušamo, oni će nas dovesti do našeg cilja... 8)

Pa tako nekako...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Odlican recept, jevreji su cace 8) ....

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 13:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam uvijek više za istorijski dogovor sa našim komšijama Hrvatima i Bošnjacima,nego da mi stranac ovdje uređuje i da njega slušam. Čak sam skoro uvjeren da taj Liberman i nije ovdje zbog nas i naših problema,već da lobira da se ne prizna Palestina.
Nažalost,ovo moje mišljenje ne dijele ostali narodi u Bosni,pogotovo Bošnjaci koji misle da će im stranac donijeti sreću i koji i dan danas svako veče forsiraju ulogu žrtve i ono poznato Heeelp Baznijaaa.Neće biti hljeba za njih od toga,niti nama ako budemo Bogzna šta očekivali od Jevreja ili Rusa.Kamo sreće da je bilo pameti i 1991 i da smo se razišli uz flašu šampanjca kao Česi i Slovaci.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
Ja sam uvijek više za istorijski dogovor sa našim komšijama Hrvatima i Bošnjacima,nego da mi stranac ovdje uređuje i da njega slušam. Čak sam skoro uvjeren da taj Liberman i nije ovdje zbog nas i naših problema,već da lobira da se ne prizna Palestina.
Nažalost,ovo moje mišljenje ne dijele ostali narodi u Bosni,pogotovo Bošnjaci koji misle da će im stranac donijeti sreću i koji i dan danas svako veče forsiraju ulogu žrtve i ono poznato Heeelp Baznijaaa.Neće biti hljeba za njih od toga,niti nama ako budemo Bogzna šta očekivali od Jevreja ili Rusa.Kamo sreće da je bilo pameti i 1991 i da smo se razišli uz flašu šampanjca kao Česi i Slovaci.

Pa normalno, glup je ko misli da je ovdje zbog nas, muslimana ili hrvata

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa naravno da on gleda svoja posla. Stvar je u tome gdje postoji materijal za zajednicku korist. I ne trazi niko od njega niti od bilo koga drugog da donese neku konacnu prevagu. Ide se korak po korak. Tako se to radi svuda. Mi cemo kao uvijek nesto drugacije...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
joj da samo znate kako mi je zaigralo srce kad sam vidio ovu temu, a na ivici infarkta sam bio kad sam krenuo da citam. prešao sam skoro cijelu temu..
meni i nije toliko bitno ko bi igrao za nasu reprezentaciju... neka igraju i momci iz bh i rs lige, samo da se to desi na način koji želimo... pa čak ni protivnik mi nije bitan.

siguran sam da misimovic, muslimovic i ostali iz bh reprezentacije ne bi igrali. 100% siguran
s druge strani vjerujem da bi se odazvali koroman, kuzmanovic, subotic, pa i marin, samo ako bi bili pogodni termini. a i ako bi igrali bez njih opet dobro, samo da odigramo tu prvu utakmicu.

svi ste vjerovatno upoznati sa desavanjima i pokusajima te reprezentacije republike srpske, pogotovo onim od prije 2-3 godine.

ja sam pitao genseka saveza petkovica prije otprilike godinu - godinu i po o reprezentaciji , šta se to dešavalo i šta je sada sa njom

on mi je rekao, otprilik, da je reprezentacije na mrtvoj tacki, i da se za sada nemaju nikakvi planovi sa njom. a o tom famoznom zabranjivanju je govorio kao da je bilo sve dogovoreno, i sa bh savezom takođe, da se igraju te revijalne i humanitarne prijateljske utakmice. išli su ovi naši iz saveza u fifu... kao i tadašnji čelni ljudi bh saveza da pitaju fifu za nas i zalagali su se za taj koncept. međutim, valjda je frka bila sa kosovom i njihovim savezom i reprezentacijom. tu smo bili ucjenjivani i preceno nam je da ce u tom slučaju i šiptarska reprezentacija igrati i njihov savez biti primljen u fifu i uefu. to su otprilike njegove rijeci, sad vi sami prosudite...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
On je naveo da je na skupu u Italiji usaglašen stav da konačno treba dozvoliti da entiteti imaju svoje reprezentativne selekcije na međunarodnim sportskim takmičenjima i da je to nešto što je u Evropi već vidljivo, poput slučaja Velike Britanije.

Са састанка политичара у Италији. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
skypostman je napisao:
Citiraj:
On je naveo da je na skupu u Italiji usaglašen stav da konačno treba dozvoliti da entiteti imaju svoje reprezentativne selekcije na međunarodnim sportskim takmičenjima i da je to nešto što je u Evropi već vidljivo, poput slučaja Velike Britanije.

Са састанка политичара у Италији. :wink:

Зајебаваш???

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 18:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Na sa-x imas kompletan tekst.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
skypostman je napisao:
Na sa-x imas kompletan tekst.

Пратио сам ову тему од почетка али ми све изгледа тако далеко и нереално. Зато сам се изненадио кад сам прочитао овај твој претходни коментар, који ми исто тако звучи толико нестваран :).

Едит: Али звучи одлично :)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Пази, ови политичари свашта лапрдају али изгледа да се нешто ваља иза брда. Не прави се стадион у БЛ џаба. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 19:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
Пази, ови политичари свашта лапрдају али изгледа да се нешто ваља иза брда. Не прави се стадион у БЛ џаба. :wink:

Stadion u B.L. se možda gradi iz razloga fudbalske Jadranske lige, jer evidentno je da je to takmičenje neminovnost, skora dešavanja u H.N.L. su samo potvrda toga...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Predsjednice ta liga moze sacekati. A mi cemo dogodine na prijateljsku sa bratskim Izraelom.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skypostman je napisao:
Predsjednice ta liga moze sacekati. A mi cemo dogodine na prijateljsku sa bratskim Izraelom.

iz tvojih usta u bozije usi

aleeee aleeee republika srpska leeeeeeee

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 20:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Какав осјећај би био кад би спикер на разгласу рекао "Добродошли на утакмицу репрезентације Републике Српске"...

Аааааааааааааааааааааааа, јежим се од саме помисли 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pa to bi bilo pravedno da entiteti imaju sportske reprezentacije a jel može neko da ga pita da pojasni ovu izjavu. Čovjek kaže usaglašeno, s kim usaglašeno i šta ovo konkretno znači

Mene će lupiti srčka i na samu pomisao a kamoli da dođe do ostvarenja ovoga :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ako ikad bude bilo nešto od svega ovoga na prvu zvaničnu kvalifikacionu utakmicu u BL dolazim PEŠKE

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]