tek dos'o je napisao:
Jancker je napisao:
kitopsina je napisao:
Siroki i Velez dobili polufinale na poklon. Malo se gura i taj Velez.
E jbg, pa morao je neko dobiti Krajišnik ili Branitelj, šanse za njihov međusobni meč su bile vrlo male. Prvo ste pričali o "čuvenoj sarajevskoj kuhinji", pričali biste i danas da je sarajevski klub izvukao jednog od prvoligaša. Sad kad ga je izvukao Široki, priča se da se njima namješta jer hrvatski klub mora osvojiti jedan trofej, evo sad priča da se i Velež gura. Da je Čelik u toj situaciji, rekli bi da im vraćaju zbog krađe u Širokom, da ste vi dobili Krajišnik, govorili bi vam da je to kompenzacija od Saveza zbog ove kazne i par utakmica bez publike. I tako dođemo do standardne priče svih navijača kod nas: za sve ostale se namješta, a mi smo pošteni.
Sa 38 tvojih postova se ne slazem ali sa ovim se slazem....ja ne vjerujem u te kuhinje.....valjda se borim sam protiv vjetrenjaca al' eto....
da dodam da i ja ne vjerujem u te kuhinje!
Ne znam odakle toliki optimizam da prolazimo Sarajevo, protiv slabije ekipe iz tri utakmice smo imali skor pobjeda, poraz, nerijeseno.
Sanse pedeset-pedeset, forma ce odluciti.
Sjecam se da smo slicnu situaciju imali mislim sa Zrinjskim, u nekoliko dana smo igrali dva meca na gradskom, u jednoj utakmici ih odrali a drugu jedva uzeli.
P.S.
Citiraj:
...ali na temi Borac je sa svakom vrstom vrijedjanja i off topica zavrseno,taman da to bude moj brat,takodje forumas,ili neko od cetrdesetak forumasa koje znam licno! Dugo se znamo,bar virtuelno,i necu predlagati nikakve banove,ali nece opstati na temi nijedan post koji krsi navedena pravila,jer smo stvarno na putu da dobru temu pretvorimo u cirkus.
Gadafi is not dead!!!