banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2011, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Hvala Vidiću na svemu.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Caplar je napisao:
Видић узима лопту и он шута пенал(од пијетлића мислим да није шут'о).

Слабо ти мислиш , кад је био капитен Звезде шутао је пенале и колико ме сјећање служи никада није промашио. Мислим да га је и Ферги стављао у извођаче пенала у двије утакмице.
Спасио је он голова и голова за репрезентацију не знам шта се очекује од њега можда и у нападу да игра. Није ни Меси довољно добар Аргентини , Роналдо Португалији ни Руни Енглеској.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Ташко je napisao:
A i taj odnos CZ-PAR ce nas u grob otjerati. Ja ne mogu vjerovati da ljudi drugacije gledaju na igraca u reprezentaciji, samo zato sto je iz suprotnog tabora. To nije navijanje, to je bolest.

Nije to bolest, razumijem ja grobare, kad ti neko drka po kicmi 50 godina u svemu si uvijek drugi i sl. stvori se averzija prema klubu koji te gazi... sad su u poslednje vrijeme stali na noge pa su malo normalniji.... mada i dalje ima pacenika koji nisu voljeli dejana stankovica npr. samo zato sto je igrao u Zvezdi...
Meni licno je vecina fudbalera Partizana simpaticna, pocev od nekad Pedje i Save, pa sad do Sulejmanija ili malog Markovica....

rece coek koji od dvije iljade postova iljadu ima na temi fk partizan 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
skeva je napisao:
Ташко je napisao:
A i taj odnos CZ-PAR ce nas u grob otjerati. Ja ne mogu vjerovati da ljudi drugacije gledaju na igraca u reprezentaciji, samo zato sto je iz suprotnog tabora. To nije navijanje, to je bolest.

Nije to bolest, razumijem ja grobare, kad ti neko drka po kicmi 50 godina u svemu si uvijek drugi i sl. stvori se averzija prema klubu koji te gazi... sad su u poslednje vrijeme stali na noge pa su malo normalniji.... mada i dalje ima pacenika koji nisu voljeli dejana stankovica npr. samo zato sto je igrao u Zvezdi...
Meni licno je vecina fudbalera Partizana simpaticna, pocev od nekad Pedje i Save, pa sad do Sulejmanija ili malog Markovica....

rece coek koji od dvije iljade postova iljadu ima na temi fk partizan 8) 8) 8)

Nesto sam pogrijesio? To sto se mi malo zajebavamo na temi o Partizanu, Zvezdi ili bilo kom drugom klubu nema veze sa ovom gore navedenom ogorcenoscu :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Rikas je napisao:
Caplar je napisao:
Видић узима лопту и он шута пенал(од пијетлића мислим да није шут'о).

Слабо ти мислиш , кад је био капитен Звезде шутао је пенале и колико ме сјећање служи никада није промашио. Мислим да га је и Ферги стављао у извођаче пенала у двије утакмице.
Спасио је он голова и голова за репрезентацију не знам шта се очекује од њега можда и у нападу да игра. Није ни Меси довољно добар Аргентини , Роналдо Португалији ни Руни Енглеској.

Свеједно бураз,онај шут је био гола вода. :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
filozof sa vrbasa je napisao:
Hvala Vidiću na svemu.
Sad kad Sike dođe ,vratiće se Vidara :D

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Свеједно бураз,онај шут је био гола вода.

Taj šut ne bi ništa promijenio. Sa onakvim pristupom kompletnog tima, vođenog od strane nestručnog (blago rečeno) čovjeka sa klupe, drugi gol ne bi postigli do prekosutra, a na EP bi, čak i da su nekim čudom uspjeli da se plasiraju, doživjeli još jedan epski potop.

Nije Vidić kriv što je Srbija prokockala tovar prilika da ranije obezbjedi makar baraž, a sramne igre protiv Estonije, kukavički pristup protiv Italijana i bezvoljni i bezmudi protiv Slovenije, sigurno nisu plod njegovog enormnog uticaja na kompletan tim. Promašen penal samo je ilustracija, koliko taj tim Srbije nije zaslužio ni remi u toj utakmici, a kamoli da pobijedi i ode u baraž...

Hvala Vidiću na svemu, a mislim da ima puno pravo da okrene obavezama i dužnostima, tamo gdje ga više cijene i poštuju i gdje ga neće satanizovati zbog grešaka koje su sastavni dio igre. Griješio je on i u Mančesteru, i u važnim utakmicama, pa ga niko nije pribijao na stub srama, niti ga je Ferguson kažnjavao, a on je trener koji malo kome prašta...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ima li mi Đe Hertzoga živa ? 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 23:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Свеједно бураз,онај шут је био гола вода.

Taj šut ne bi ništa promijenio. Sa onakvim pristupom kompletnog tima, vođenog od strane nestručnog (blago rečeno) čovjeka sa klupe, drugi gol ne bi postigli do prekosutra, a na EP bi, čak i da su nekim čudom uspjeli da se plasiraju, doživjeli još jedan epski potop.

Nije Vidić kriv što je Srbija prokockala tovar prilika da ranije obezbjedi makar baraž, a sramne igre protiv Estonije, kukavički pristup protiv Italijana i bezvoljni i bezmudi protiv Slovenije, sigurno nisu plod njegovog enormnog uticaja na kompletan tim. Promašen penal samo je ilustracija, koliko taj tim Srbije nije zaslužio ni remi u toj utakmici, a kamoli da pobijedi i ode u baraž...

Hvala Vidiću na svemu, a mislim da ima puno pravo da okrene obavezama i dužnostima, tamo gdje ga više cijene i poštuju i gdje ga neće satanizovati zbog grešaka koje su sastavni dio igre. Griješio je on i u Mančesteru, i u važnim utakmicama, pa ga niko nije pribijao na stub srama, niti ga je Ferguson kažnjavao, a on je trener koji malo kome prašta...

Свака част,све си објаснио у 1 посту. :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 09:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Generalno atmosfera je nakon sukoba Karadzic ANtic veoma losa u timu i oko njega.
Reprezentacija nema ni pravu podrsku sa tribina . Dokaz je utakmica sa Italijom kad stadion nije bio pun

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2011, 23:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2011, 13:08
Slika
жалосно какви се пањеви зову

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Nektar je napisao:
Slika
жалосно какви се пањеви зову

Чуј пањеви, права репрезентација !!!

Првих 11 : Бркић, Ивановић , Суботић, Рајковић ,Коларов , Качар, Петровић, Фејса , Кузмановић, Сулејмани , Јовановић !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 00:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ако је Радосав играч са репрезантацију, а не може да игра у Блекбурну који испада из лиге онда у реду,
а тек позивање Вилотића иако је ријеч о пријатељским текмама сувишно је коментарисати

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 00:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sredina nam je očajna. Tu nešto može Kuzmanović i Krasić i Tošić, ako budu normalni.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 00:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Јанковић се полако враћа у стару форму можда и он "полуди", Баста се не зове човјек кида у Удинезеу, Тадић из Гронингена такође па и онај Радовић из Легије је заслужио позив прије овог Волкова који се прије 2 дана одлучио да игра за Србију, има ту још пуно пуно посла

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 00:52 
Bič božji
Bič božji

Naravno da ima. Zboravio sam na Tadića, pa i Bastu koji igra ponovo ko nekad. Ali nek su tu Vilota, Radja i Ljubomir. Jebem te živote.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 01:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Моје мишљење је да је главни проблем наше репрезентације ЗАЛАГАЊЕ,а не квалитет!

Кад једни јебени естонци или они из казакстана нас побједе,довољно говори колико се наши играчу залажу за репрезентацију.
Још сам изабро најслабије репрезентације.
ДА не причам о словенији,аустралији, па не тако давно азербејџану,обали слоноваче ... :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Erazmo Roterdamski je napisao:
Naravno da ima. Zboravio sam na Tadića, pa i Bastu koji igra ponovo ko nekad. Ali nek su tu Vilota, Radja i Ljubomir. Jebem te živote.

Trio fantastiko!
Kru te ranio, pa ko su ovi momci na mapi fudbalskoj?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Njih trojica ni u Estoniji ne bi mogli igrati.. I vraca Stojkovica, aj sto je idiot, ali jel taj covjek stvarno toliko dobro brani da ga treba vratiti u reprezentaciju ili ja jednostavno ne vidim dobro?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2011, 14:24 
Bič božji
Bič božji

Kontam da trebamo forsirati Brkića sad. On je poprilično mlad i mislim da je dobar golman, jest da je imao kiks protiv Estonije. Čovjek brani u Italiji i mislim da bismo sa njim riješili pitanje golmana na duži period. Ne mora braniti čuda, samo nek ne prima levatske golove.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]