Ево да напишем и ја неки свој коментар на његово опраштање...
Можда вама ово звучи као теорија завјере или слично,али стварно труло је нешто у нашој репрезентацији стварно.
Гледајте сад...Марибор,сви очекују да дају 150% себе,да прођемо у бараж.Е сад онај гол?Моје мишљење-СУМЊИВ.Ај контам ја да оно из ћошка па голман кад мало излети да избоксује и остави отворен овај други угао иза живог зида,па и неко има јак шут,па и забије.Али људи,са 40 метара онако ... Бјеж!
И онда ПЕНАЛ,сви очекују ко ће шутати и...Шта се дешава?Видић узима лопту и он шута пенал(од пијетлића мислим да није шут'о).Мени никако из главе не излази оно голманово нагињање главе на страну на коју је шуто Видић,и то је он пријеее крен'о па је мого одбранити ногом комотно.И ето Видим наш драги,промаши пенал,на све стране пршти против њега и он сав "исфуран" напушта репрезентацију...Има смисла?
Е сад о његовим играма у репрезентацији...Па мислим да није исто у Јунајтеду и у Србији.Људи моји он је дрогбу на финалу ЛШ тако затворио да се овај хтио тући са њим.Дрогба буквално није мого доћи до лопте...А тамо у репрезентацији мислим да се мање труди(као и већина играча нажалост!),али има ту и Фергусон умијешане своје прсте,не да он њему да се он толко залаже за репрезентацију,ипак је он Шеф,а Шеф одређује кол'ко ће ко кеша добити...
Уопштено наши играчи,не знам кад гледан оне 'рвате и ову нашу драгу репрезентацију,колко год ја њих презиро и колко год их не волим,некако видим жељу,жар за побједом,више,много више него у ових наших играча.