banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2011, 15:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ovo prvo ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 16:08 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
<Enter_name> je napisao:
Ovo prvo ;)

Aha, ok, hvala.
E sad, pošto bih imao na 2 TV-a televiziju, da li mi trebaju 2 risivera? :)

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 16:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako TV-ovi nemaju DVB-C tjuner, da.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 16:11 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Ako TV-ovi nemaju DVB-C tjuner, da.

Za sada su oba analogna TV-a, ali u skorije vrijeme mislim to promijeniti pa zato i uvodim digitalnu. :)
Samo da ne bude da na oba TV-a budem morao da gledam isti kanal. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2011, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
genkorist je napisao:

Malo o iptv, svi korisnici IPTV uzimaju IPTV samo u prigradskim djelovima jer niko ne zeli iptv u gradu. Zadnje vrijeme pocelo je masovno odjavljivanje starih korisnika Iptv sto me zabrinjava i zato moram sto vise kritikovati eltin MMDS, zato da niko ne bih odjavio IPTV i presao na MMDS. U zadnje 2 sedmice IPTV se korisnicima nudi skoro besplatno ali i dalje korisnici nece da uzimaju iptv. Meni licno smeta vezivanje ugovorom kod mtel-a na 24 mjeseca, jer veliki broj ljudi koji ima iptv ostaju korisnici iptv samo zato jer jim ugovor jos nije istekao!!! Sta ce biti poslije vidjecemo.
To je bilo sve od mene. Svojim kolegama zelim sretno kritikovanje MMDS-a i da na taj nacin malo podignu prodaju iptv odnosno televizije po obicnom telefonskom kablu.
Pozz

Znam da ovo nije tema za IPTV, ali hoću dotičnom samo da odgovorim:

Ti da radiš u M:tel-u znao bi da se ne može odjaviti IPTV prije isteka ugovora, a ugovor ne može nikom da istekne prije maja 2012.g. , jer je IPTV od maja 2010. god. A postoje određeni uslovi pod kojima se mogu raskinuti ugovori za iptv, a odjaviti ne može do isteka ugovora

Tako da se ti nemoj zabrinjavati za M:tel :lol:

A sam sebe demantuješ da radiš u M:tel-u i da nešto znaš za iptv, ostatkom posta :lol: :lol: Ako te nešto interesuje ima tema IPTV. Pozdrav

Izvinjavam se korisnicima Elte što ovo nije tema M:tel iptv, ali morao sam da odgovorim na ovu glupost

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 23:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Ne znam u kojem dijelu grada zive clanovi koji pisu o problemima u digitalnom eltinom sistemu. Ja zivim u Boriku i dosada sam imao par neznatnih problema sto se tice slike u digitalnoj kablovskoj shemi, naravno tu mislim na gledanje kanala koje gledam vise od ostalih. Sa njima sam imao vrlo malo problema, nista za ozbiljnu prijavu, niti se bilo sta lose desava sa digitalnom mrezom kada je lose vrijeem. analognu ni ne gledam, osim ponekad SOS kanal ili tv1. Sve ostalo picim na digitali.

Pitanje za Amadeusa, u vezi sa Arenama od 1.1....da li treba unaprijed da se prijave svi koji hoce i arene u posebnom paketu uz doplatu...jer ne zelim da imam bilo kakav prazan hod.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 07:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

'bem ti digitalu kad na njoj dupla slika :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 13:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
nidjeveze je napisao:
Pitanje za Amadeusa, u vezi sa Arenama od 1.1....da li treba unaprijed da se prijave svi koji hoce i arene u posebnom paketu uz doplatu...jer ne zelim da imam bilo kakav prazan hod.

Postovani, trenutno je promo period za Arena Sport kanale. Obecavam da cu Vam blagovremeno najaviti kada cete se prijaviti za ArenaSport paket. Hvala Vam na interesovanju.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Drugari jedno pitanjce
Na kojem programu na elti se moze gledati holdem poker i kada
hvala

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 14:19 
Veteran
Veteran

Samo jedna mala obavijest. Zbog radova na sistemu, bice povremenih prekida u emitovanju ArenaSport kanala.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 12:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Sta je za Teslic sto nikad nema interneta nedjeljom pogotovo kad cete to vise popravit,kablovka ima ali nema interneta ,a ljudi posteno placaju

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 13:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Vincent Corleone je napisao:
Sta je za Teslic sto nikad nema interneta nedjeljom pogotovo kad cete to vise popravit,kablovka ima ali nema interneta ,a ljudi posteno placaju

Aaaaaaa , svašta ! Baš me čudi .

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 16:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Barsa je napisao:
genkorist je napisao:

Malo o iptv, svi korisnici IPTV uzimaju IPTV samo u prigradskim djelovima jer niko ne zeli iptv u gradu. Zadnje vrijeme pocelo je masovno odjavljivanje starih korisnika Iptv sto me zabrinjava i zato moram sto vise kritikovati eltin MMDS, zato da niko ne bih odjavio IPTV i presao na MMDS. U zadnje 2 sedmice IPTV se korisnicima nudi skoro besplatno ali i dalje korisnici nece da uzimaju iptv. Meni licno smeta vezivanje ugovorom kod mtel-a na 24 mjeseca, jer veliki broj ljudi koji ima iptv ostaju korisnici iptv samo zato jer jim ugovor jos nije istekao!!! Sta ce biti poslije vidjecemo.
To je bilo sve od mene. Svojim kolegama zelim sretno kritikovanje MMDS-a i da na taj nacin malo podignu prodaju iptv odnosno televizije po obicnom telefonskom kablu.
Pozz

Znam da ovo nije tema za IPTV, ali hoću dotičnom samo da odgovorim:

Ti da radiš u M:tel-u znao bi da se ne može odjaviti IPTV prije isteka ugovora, a ugovor ne može nikom da istekne prije maja 2012.g. , jer je IPTV od maja 2010. god. A postoje određeni uslovi pod kojima se mogu raskinuti ugovori za iptv, a odjaviti ne može do isteka ugovora

Tako da se ti nemoj zabrinjavati za M:tel :lol:

A sam sebe demantuješ da radiš u M:tel-u i da nešto znaš za iptv, ostatkom posta :lol: :lol: Ako te nešto interesuje ima tema IPTV. Pozdrav

Izvinjavam se korisnicima Elte što ovo nije tema M:tel iptv, ali morao sam da odgovorim na ovu glupost

jos jedan eltin radnik se pojavio na forumu,a ti se Barsa primio(i jos neki forumasi )...

Poslednji put menjao anoniman dana 22 Okt 2011, 16:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 16:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Vincent Corleone je napisao:

imas temu o eltinom internetu pa postavi tamo pitanje,mozda ima jos korisnika iz Teslica koji prate tu temu i imaju isti problem...
viewtopic.php?f=13&t=50120

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 14:47 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Došla ekipa, postavili kabl, sreća pa je nova zgrada pa su svi kablovi u zidu i fino ima utičnica. 8) Poslije toga sam uzeo digitalni risiver i bio prijatno iznenađen. Prilično iznad očekivanja. Vrlo dobar kvalitet slike. Još kada bi uveli CNN i još koji SportKlub tipa + bilo bi savršeno. E sad jedno pitanje, vidim na spisku imaju 2 HD kanala. Geografija i ZDF, ali ja ih ne vidim... jesu li skriveni negdje ili ja ne tražim gdje treba? :lol:
U svakom slučaju prijatno sam iznenađen, ali ponavljam, kada bi bili dodatni Sportklubovi makar kao dodatni paketi od nove godine bilo bi extra. Pozdrav. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 14:53 
Veteran
Veteran

Na frekvenciji 650 MHz, QAM 64, SR 6875 idu tri kanala: National Geographic HD, ZDF HD i Elta TV HD. Samo prijemnici koji podrzavaju HD su u mogucnosti skenirati te programe. Ukoliko imate obicni MPEG2 prijemnik pogledajte da li ih je sacuvao kao radio kanale. U tom slucaju cete imati samo ton, ali ne i sliku koja je u HD formatu.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 15:03 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
Na frekvenciji 650 MHz, QAM 64, SR 6875 idu tri kanala: National Geographic HD, ZDF HD i Elta TV HD. Samo prijemnici koji podrzavaju HD su u mogucnosti skenirati te programe. Ukoliko imate obicni MPEG2 prijemnik pogledajte da li ih je sacuvao kao radio kanale. U tom slucaju cete imati samo ton, ali ne i sliku koja je u HD formatu.

Aha, hvala, ja imam samo MPEG2... danke. :) Uzeo sam preko Vas/Elte 72KM risiver, ali ionako je to za CRT TV tako da nije nikakav problem, a kada dođe LCD gledaću da uzmem sa ugrađenim DVB-C risiverom a ovaj prebacim na drugi katodni TV.

Poslednji put menjao Aleksandar MK dana 24 Okt 2011, 15:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 13:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
ako vec od prvog arene krecu da se placaju, hajde vi iz elte da napravite pravi sportski paket koji bi, recimo, ovako izgledao...

Sportklub i Arena 1 u osnovnoj ponudi

sportski paket
sk+
sk prime (od sledece sezone spanska primera krece upravo na ovom kanalu)
arena 2
arena 3
arena 4
espn america (da mozemo k'o ljudi gledati NFL)

i stavite koliku god hocete cijenu za taj paket.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 19:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
nidjeveze je napisao:
ako vec od prvog arene krecu da se placaju, hajde vi iz elte da napravite pravi sportski paket koji bi, recimo, ovako izgledao...

sportski paket
sk+
arena 2
arena 3
arena 4

POTPISUJEM!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:14 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

avlijas je napisao:
nidjeveze je napisao:

sportski paket
sk+
arena 2
arena 3
arena 4

POTPISUJEM!!!

Podržavam u potpunosti. ;))

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]