banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2011, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Почела је и кошаркашка сезона, наши момци у свом првом наступу убједљиви против Варде 82:64 ;)

БОРАЦ – ВАРДА ХЕ 82:64 (27:15, 9:15, 23:13, 23:21)

БОРАЦ: Врањеш 26, Кастратовић 11, Ивић, Николић, М. Штурановић 16, Милекић 3, Блануша 2, А. Штурановић 2, Павловић 6, Лончар 6, Ковачевић 10, Дојчиновић. Тренер: Драго Каралић.

ВАРДА ХЕ: Ђурђевић 5, Ђерић, Марковић 16, Лакић 2, Вуковић 6, Дамјановић 4, Мирковић, Ивановић, Кајевић 4, Симић 4, Голубовић 12, Мичета 11. Тренер: Драгољуб Видачић.

Тимска статистика

проценат шута: Борац 53.6 % (30/56), Варда ХЕ 43.6 (24/55)
слободна бацања: Борац 80 % (12/15), Варда ХЕ 91.7 % (11/12)
скокови: Борац 33 (8/25), Варда ХЕ 21 (4/17)
изгубљене лопте: Борац 15, Варда ХЕ 15
асистенције: Борац 13, Варда 12
личне грешке: Борац 23, Варда 19

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Изгубили смо од сервицијума 80-66

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 10:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bice ovo jako teska sezona... Ekipa je sa izuzetkom Vranjesa jako limitirana i sad ce svi ici da njega zaustave. Takodje centri su nam jako spori i imacemo velikih problema u skoku mada bi po broju uhvacenih lopti protiv Varde i Servicijuma stekla se drugacija slika...
Ovdje ce bukvalno svaki mec biti odlucujuci jer su ekipe sa iyuyetkom Igokee i Capljine podjednake

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kad nema ambicija i para,skoro da je i svejedno da li igramo Premijer Ligu ili Ligu Republike Srpske,tj ako ispadnemo.
Toliko mi je više dosadilo da nas Igokea nadima,da bih i volio da igramo rang niže,dok klub ne izađe na zelenu granu,riješi se dugova i bude bar ravnopravan Igokei i Širokom.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а прошле године је кренула лијепа прича, скупила се солидна екипа, изборила фајнал 4...
јебга чекати неке боље дане

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 10:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Možda je moje shvatanje malo deformisano,ali po meni je svejedno igrati polufinale Premijer Lige ako znaš da ćeš izgubiti 30 razlike,ili igrati niži rang. Čak bi mi i bolje bilo igrati niži rang sa juniorima i podmlatkom ako znam da se dugovi čiste i stvaraju predispozicije da klub dođe na nulu.

Šta mi znači plaćati prvotimce sa strane ako znam da nemam teoretske šanse za neki iskorak? Ili da budem još jasniji,mislim da je u ovoj bosanskoj ligi svejedno da li si četvrti ili deseti,ili čak igraš Ligu RS.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

па има логике у томе што причаш. форсирати јуниоре, а паре намјењене за плате искористити за улагање у омладинску школу и у враћање дугова. радити тако 5-10 година или колико год је потребно да се ствари врате у нормалу. до тада формирати солидну и уиграну екипу сачињену од наших омладинаца и са неколико циљаних појачања кренути играти Премијер лигу.

међутим колико сам сконтао управа Борца је форсирала да се мора играти Премијер лига, а у првој или другој лиги РС играју јуниори тј. Б тим. нешто на фазон, ствар престижа, срамота за оволики град да нема тим у најјачем такмичењу. чини ми се да су тако размишљали.

мада и ја бих радије да неколико година играју лигу РС и ријеше неке ствари, него као што ти Шлагеру рече да нас безвезе набијају и да никакве користи немамо од учествовања

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 11:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Malo je to tesko izvesti jer svako u ligi RS i Premijer ligi BIH zeli da pobjedi Borac i da se time hvali narednih xy godina... Borac je jednom krenuo od nule pa je to sjebano sad je opet situacija jako teska . Problem je sto mi godinama nismo stvorili izbacili domaceg igraca.. Previse je razloga za to da ne sirim pricu ali ako se ide na takav koncept onda se mora biti svjestan da godinama neces imati rezultat...
I da igraca sa strane moras dovesti, trenutno svi kubure sa centrima u BL gotovo da nemas igraca preko 2.05

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

то је то. иста ствар на све стране. кућу треба почети зидати од темеља, а то се код нас у спорту ријетко дешава, а и када се ради како треба, веома често ти темељи буду веома лоше направљени

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 11:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
ali ako se ide na takav koncept onda se mora biti svjestan da godinama neces imati rezultat...

E tu se postavlja pitanje šta je za tebe "imati rezultat"..Ako je to biti treći-četvrti kao lani,to nije problem,ali vidjeli smo svi da se Banjaluka nije ni počešala i uopšte je nije zanimalo takvo polufinale sa Igokeom u kojem je jedino izvjestan-debakl. Ovdje je publika razmažena,doskora je gledala Maccabi,Sienu,Cibonu,Olimpiju,Zvezdu,Zadar,Hemofarm,Partizan i imam potpuno razumjevanje da je ne zanima Čapljina,Zrinjski i Servicium.Čak sam uvjeren da za banjalučku publiku i nema razlike između tih ekipa i ovih iz Republike Srpske.
Iz tih razloga sam napisao zašto bih se bazirao isključivo na rad sa mladim i saniranje dugova,sve dok se ne slože kockice za napad na Jadransku ligu,koja bi jedina probudila interes za košarku u Banjaluci,a i dalje sam ubjeđen da je za banjalučku publiku svejedno Premijer Liga ili Liga RS,tačnije ne zanima je ni jedna ni druga.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 11:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Сад би нам добро дошао Роберт Ротбарт, ха Бригате? :wink:
Њега сам готивио баш, баш ...
Или Никола "Лепи" Глишовић? :D

Што се тиче наше кошаркашке секције, ту свијетле будућности нема, са једним те истим људима и Додом који форсира Игокеу...
Остаје само нас пар десетина залуђеника, који погледамо текме, мада и ја полако одустајем(нисам ишао на Варду), јер је јад и чемер игра. Факинг Сервицијум нас растури 14 разлике...

Ко нам следећи долази и када, да одем погледати на шта личи све то ове сезоне?

Али у складу са нашим називом, кажем :"НАПРИЈЕД БОРЧЕ, БОРИ СЕ"

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јооој Никола Глишовић :D

знао је он понекад и трицу забости :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 11:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Неко је направио и групу на фејсбуку " Никола глишовић - отров за Бањалучанке" :lol: , али је обрисана...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Ко нам следећи долази и када, да одем погледати на шта личи све то ове сезоне

Челик, у суботу у 20 сати.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Неће бити ништа од Борца док се дугови не врате а то једино ако свјетска бандка дадне безоправтни кредит.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
U subotu obavezno do dvorane...pozelio sam se kosarke,iskreno da vam kazem :D
Kakav tim ima Celik ? Ima li neko od boljih igraca?

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

У првом колу је Челик глатко изгубио кући од Леотара (63:76), у другом су поражени у Мркоњић Граду (71:61) иако су пет минута прије краја имали неријешен резултат (60:60), а сад за викенд су били бољи од Зрињског у Зеници (88:78). Издвајају се Мирза Хрнчић (бивши играч Слободе) и Ричардсон, новопридошли плејмејкер који је постигао 20 поена у Мркоњић Граду и имао 9 асистенције, а сад у суботу против Зрињског девет поена, шест скокова и осам асистенција.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci dobri su sa finansijama,cim su doveli tog Ricardsona...vidjecemo ih u subotu protiv nasih mladih nada. Da li je ulaz besplatan ?

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

2 КМ је улаз, тако је било против Варде.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Posto se vec bore za opstanak,red bi bio da puste besplatan ulaz...a u drugu ruku,svaka marka klubu znaci :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]