banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
stigmata je napisao:

doticna je dobila otkaz.

Aj sad zajebancija na stranu. Da li tebe to veseli?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Mogu samo reci svaka cast
Neprofesionalni radnici nemaju mjesta u novom svjetskom poretku. Ako se ne mozes na poslu ponasati po pravilima ponasanja onda ti i nije mjesto na istom.
U trgovini je musterija uvijek u pravu, a zadatak zaposlenika je da ispunjavaju zelje kupaca.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Whotanoob je napisao:

Aj sad zajebancija na stranu. Da li tebe to veseli?

iskreno, nit ne veseli nit sam tuzna. apsolutno mi je svejedno.
jbga, sama je sebi kriva. dobila ga je zbog sebe same, ne zbog mene.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
fantastikus1 je napisao:
Mogu samo reci svaka cast
Neprofesionalni radnici nemaju mjesta u novom svjetskom poretku. Ako se ne mozes na poslu ponasati po pravilima ponasanja onda ti i nije mjesto na istom.
U trgovini je musterija uvijek u pravu, a zadatak zaposlenika je da ispunjavaju zelje kupaca.

Novi svjetski poredak?! :lol:

Gdje ti živiš i radiš, živ bio...

Kad taj isti "gazda" bude plaćao radnika onoliko koliko zaslužuje, onda i može zahtjevati tako nešto. Koliko para - toliko muzike, uvijek bilo!

Malo je što je dobila otkaz, toliko je kriva da je trebalo, ne znam... osuditi na zatvorsku kaznu?!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma, mozda si joj napravila veliku uslugu. (mislim na Knezopoljku)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BMary je napisao:

Kad taj isti "gazda" bude plaćao radnika onoliko koliko zaslužuje, onda i može zahtjevati tako nešto. Koliko para - toliko muzike, uvijek bilo!

Malo je što je dobila otkaz, toliko je kriva da je trebalo, ne znam... osuditi na zatvorsku kaznu?!

bmary, zamisli da si otvorila market, jako mnogo ulozila u njega a isto toliko i ocekujes. verujem da je u svetu konkurencije tesko opstati. u cilju ti je da se probijes, zadobijes poverenje musterija i prodas sto vise.
i onda jedan od radnika pocne da odredjuje musterijama koliko mogu da kupe, dize ton na njih i automatski ih tera iz marketa.
sta bi ucinila? povecala tom radniku platu, smanjila platu, pohvalila ga ... ?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
BMary je napisao:

Na giljotinu !!!

Zaliti se na radnike koji rade u nemogucim uslovima kod nekih privatnika koji su gori od gonica robova i koji traze razlog da cepnu od plate je suludo

Da je pogresila drzavna sluzbenica koja je na drzavnoj sisi sa sve regresom i zimnicom ili napucana gdjica iz m:tel-a ili prodavacica u bolje stojecoj trgovini/lancu...ali zbog deset jebenih kifli u delu grada sa vise pekara je smesno.
vratis kifle,zahvalis se i odes u drugu prodavnicu i ne vracas se...

BMary je napisao:

potpis
Taj isti market trazi volontere za odrzavanje web trgovine...to se svuda placa...
eto koliko su ozbiljni
Edit: dodao link gde traze volontere: viewtopic.php?f=11&t=55033&p=1376831

Whotanoob je napisao:
Ma, mozda si joj napravila veliku uslugu.

mozda

Poslednji put menjao anoniman dana 22 Okt 2011, 23:05, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ako im ne odgovaraju nemoguci uslovi zasto su jos uvijek na poslu. Neka nadju posao sa povoljnijim uslovima a svoje radno mjesto prepuste hiljadama drugih koji bi ubili samo da rade.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
stvarno koji će ti 10 kifal ... mogla si uzeti hljeb :) ....
... što se mene tiče Diona jer mi je tu najbliže .... i svaki put želim da pitam KOGA DA JEBEM da bi bile bar malo ljubaznije ...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
Da je u pitanju drzavna sluzbenica koja je na drzavnoj sisi sa sve regresom i zimnicom ili napucana gdjica iz m:tel-a...

:lol: :lol: :lol:
znaci ako se neko iz marketa izdrka na tebe, onda se ne treba zaliti. ali ako je to u pitanju "drzavna sluzbenica koja je na drzavnoj sisi sa sve regresom i zimnicom ili napucana gdjica iz m:tel-a" onda je zalba na mestu.

:lol: :lol: :lol:

ti bas cenis sebe.

borke je napisao:
stvarno koji će ti 10 kifal ... mogla si uzeti hljeb :) ....

jbga, imam fetis da kupujem kifle u marketu. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
verujem da je u svetu konkurencije tesko opstati. u cilju ti je da se probijes, zadobijes poverenje musterija i prodas sto vise.

Ne preko leševa!

Otkaz je zadnja solucija. Samim tim ako je radnik nezadovoljan to sve govori, ne o njemu već o poslodavcima.

Kakvi to ljudi daju otkaz na osnovu e-maila?

Idemo svi pisati e-mailove i žaliti se pa neka svi dobiju otkaz. Učinila si ti njoj uslugu, možda ona toga nije svjesna ali biće...
fantastikus1 je napisao:
Pa ako im ne odgovaraju nemoguci uslovi zasto su jos uvijek na poslu. Neka nadju posao sa povoljnijim uslovima a svoje radno mjesto prepuste hiljadama drugih koji bi ubili samo da rade.

Ma ima posla da se bira, a uslovi isto tako ne zna se gdje je bolje...

Tačno ne znam kako se ti ljudi toga nisu sjetili.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BMary je napisao:

da li bi ti prvo dala otkaz bez da prethodno odes u filijalu i pitas? :wink:

leseve niko ne pominje. :roll: momMarketu svaka cast jer imaju metodu kojom se probiti do kupca, ljubaznoscu, postovanjem i uvazavanjem misljenja musterija.

anoniman je napisao:
Taj isti market trazi volontere za odrzavanje web trgovine...to se svuda placa...
eto koliko su ozbiljni

volonteri se svuda placaju? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja bih za 24 sata skupio cetu( otpr 100-ak) zena koje bi radile na istoj poziciji kao gore navedena i bile izuzetno ljubazne.
Trenutno je na berzi rada manjak radnih mjesta a ogromna potraznja za istim, tako da poslodavci traze totalni profesionalizam kod njihovih zaposlenika.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
fantastikus1 je napisao:
Ja bih za 24 sata skupio cetu( otpr 100-ak) zena koje bi radile na istoj poziciji kao gore navedena i bile izuzetno ljubazne.
Trenutno je na berzi rada manjak radnih mjesta a ogromna potraznja za istim, tako da poslodavci traze totalni profesionalizam kod njihovih zaposlenika.

jos kada bi taj profesionalizam neki poslodavci znali nagraditi pa gde bi bili...
a stanje na berzi mnogim poslodavcima odgovara pa neki to koriste za izrabljivanje radnika...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, to sve stoji, ali treba nekada pruziti nekome bar jednu sansu. Sta vi kada pogrjesite date odmah otkaz na poslu? Ili ne grijesite?
Trebamo prije svega biti ljudi jedni prema drugima.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
fantastikus1 je napisao:

jos kada bi taj profesionalizam neki poslodavci znali nagraditi pa gde bi bili...

Bilo koji uposlenik je sklopio ugovor sa direktorom,gazdom itd nekog marketa. Upoznat je sa pravilima ponasanja u tom objektu. Pretpostavljam da zna koji iznos treba da ocekuje na kraju mjeseca. Ne vidim uopste mjesto za nekakvo nezadovoljstvo bilo koga. Ko nije spreman izvrsavati njemu dodjeljene zadatke tako da sve musterije budu zadovoljne taj treba mjenjati profesiju

Nema mjesta greskama. Znaci ko napravi gresku dobija otkaz. Takvo je vrijeme doslo

Poslednji put menjao fantastikus1 dana 22 Okt 2011, 23:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
BMary je napisao:

da li bi ti prvo dala otkaz bez da prethodno odes u filijalu i pitas? :wink:

leseve niko ne pominje. :roll: momMarketu svaka cast jer imaju metodu kojom se probiti do kupca, ljubaznoscu, postovanjem i uvazavanjem misljenja musterija.

Naravno, ja spominjem leševe, a kojom to metodom?
Svi oni uvažavaju mišljenje kupaca kad se treba istresti na nekom od radnika, pitaj ih da ti daju popust ili veresiju zbog mišljenja. Dobićeš...

Ti si rekla da si pronašla mail uprave i da ćeš im pisati. Znači tvoja pisana riječ protiv žive prodavačice. Ko si ti (za mene kao vlasnika) u tom slučaju? Ja bih pozvala nekog šefa u marketu i riješila stvar na licu mjesta - baš bi me zanimalo objašnjenje. U stvari, najprije bih joj opsovala familiju i okrenula se i otišla u neku pekaru.

Ali mail u glavu...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
BMary je napisao:
..učinila si ti njoj uslugu..

Da li si ti zadovoljna svojim poslom? Ako nisi, ucini si uslugu, daj otkaz a kad budes gladna, ja cu ti dati kiflu...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
fantastikus1 je napisao:
anoniman je napisao:
fantastikus1 je napisao:

Bilo koji uposlenik je sklopio ugovor sa direktorom,gazdom itd nekog marketa. Upoznat je sa pravilima ponasanja u tom objektu. Pretpostavljam da zna koji iznos treba da ocekuje na kraju mjeseca. Ne vidim uopste mjesto za nekakvo nezadovoljstvo bilo koga. Ko nije spreman izvrsavati njemu dodjeljene zadatke tako da sve musterije budu zadovoljne taj treba mjenjati profesiju

Nema mjesta greskama. Znaci ko napravi gresku dobija otkaz. Takvo je vrijeme doslo

Ti pricas o profesionaliznu?

Da li je profesionalno da plata u Moj Market-u, za zene, iznosi oko 500km. Od toga oduzmi to hranu, oduzmi kafu, wc papir, jer to oni sve naplacuju, ako se nesto razbije takodje ti odbiju od plate kao i ako je prodavnica u minusu! I ti pricas kako bi taj isti radnik trebao biti profesionalan uz ovakve uslove rada? A da ne spominjem da sve mora biti pod spagu...

Dakle, radniku si dao lose uslove rada, losu platu a zahtjevas profesionalizam, objasni mi to?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 23:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

fantastikus1 je napisao:

Kakvi ugovori, kakvi bakrači, pa ljudi uz Ugovor o radu potpisuju bjanco Sporazumni prekid radnog odnosa, pa nema prava nikakva kad dobije otkaz sve i da nije kriv. Ti to kao gazda ili kao radnik?

Doći će vrijeme, polako, nije ničija do zore...
siki2086 je napisao:
BMary je napisao:
..učinila si ti njoj uslugu..

Da li si ti zadovoljna svojim poslom? Ako nisi, ucini si uslugu, daj otkaz a kad budes gladna, ja cu ti dati kiflu...

Svojim poslom sam prezadovoljna, a poznajem dosta takvih radnika pa nisam imuna na te stvari. Ubuduće nemoj komentarisati ako ne razumiješ. Ono što ja napišem sigurno nije tek onako napisano.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]