banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1484, 1485, 1486, 1487, 1488, 1489, 1490 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Okt 2011, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Odlicna utakmica,ono sto me posebno raduje je sto su 4 gola,postigla 4 razlicita igraca. 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Gledao sam iz zgrade ATV-a. Od drveta iza gola na jugu nisam vidio cetiri gola. Napravio sam dosta slika, ali nista spektakularno. Zumirao sam maksimalno, ali se opet vidi uglavnom samo mravinjak. Stavicu neke za koji dan kada to prebacim sa aparata.
Igra, cini mi se, dobra. Rezultat, taman ono sto treba. Jedva cekam da vidim golove. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja jedva cekam da vidim Grahin evrogol. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Против Гошка крнеути на све или ништа од почетка,преносе нас,вјероватно у недјељу,АЈ БОРАЦ !

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 17:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tatamata je napisao:
Ja jedva cekam da vidim Grahin evrogol. :)

Jedan od ljepsih golova vidjenih na Gradskom Stadionu ikada,i ogromna steta je sto nije pao protiv Zeljeznicara kad je bilo puno raje,vec danas pred praznim tribinama.

Kajkut iznudio slobodan udarac sa strane,ispod zapadne tribine na sjevernoj strani. Mikic izveo slobodnjak,Srdjo bio prvi u buketu igraca i loptu samo prenio petom prema golu,a ona se od precke odbila u gol! Savrsenstvo i prava majstorija,a Denis Mujkic je samo paradom jos uljepsao gol.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko je ono govorio da bi Grahovcu dobro dosla klupa? :)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
Ko je ono govorio da bi Grahovcu dobro dosla klupa? :)

Strah me reci,mozda pozalim,ali boga mi,to su rijeci predsjednika... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 17:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To sam ja u startu sasjekao zaprijetivsi banovima.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koliko Raspudic ima zutih kartona? Zar mu ovo nije bio treci? Ili prvi jer je imao tri i to negdje 'odradio'? Koliko znam, bio je stalno u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 17:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O3iJTTpQZC4[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidi se da je Grahovac racunao sa golom ili ubacivanjem lopte pred sam gol, pa mu se skroz posrecilo. I Stajicev gol je odlican.
Sad me ljuti nacin na koji smo dobili gol. Lopta prolazi kraj nekoliko glava i pada na noigu igracu koji je ustvari pokriven.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 20:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Тотално сам био збуњен када сам видио поставу коју је Баја данас извео на терен, Видак и Стајић на клупи, Кајкут сам у шпицу, 3 задња везна (Макса, Граха и Сакан), реко шта је ово, али добро испаде на крају, још од утакмице са Славијом из прошле сезоне мислим да нисмо 4 гола дали, и то екстра голови уз лепршаву игру по катастрофалном терену. Баја наставља тамо гдје је стао, тако је!

И апеловао бих овим путем, да се дјеци која дохваћају лопте и стоје на носилима обезбједе неке кабанице, стварно је катастрофа да 2 сата стоје и кисну, баш ми их жао данас било гледати.

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
I ja naglašavam činjenicu da su golove dali različiti igrači, dobro je to za atmosferu u tim, na treninzima...

Još nešto ovi momci sa Borac - sporta funkcionišu sve bolje i sajt je sve potpuniji i vidi se da imaju smisla za ovaj posao, da su odgovorni... Kad bi ta ekipa ušla na RTRS barem konsultativno čuda bi načinila u sportskom programu a ovako Novakoviću i društvu džaba i pare i tehnika kad ne znaju i neće. Uvijek mi napamet padne RTRS jer oni imaju pare i tehniku i samo da znaju odabrati program koji je gledan i popratiti FK i RK kako treba, uz neke emisije, prenose utakmica... bilo bi puno bolje i nama i njima. Ovako pare će stumbati u prenos derbija i još nekih sadržaja koji uporedo prenosi 5 TV, i jbt ga

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
свака част на побједи и лијепим головима. само нека тако наставе! 8)

п.с. ко је данас играо десно крило на почетку?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 07:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

БањалукаСРБ je napisao:
Тотално сам био збуњен када сам видио поставу коју је Баја данас извео на терен, Видак и Стајић на клупи, Кајкут сам у шпицу, 3 задња везна (Макса, Граха и Сакан), реко шта је ово, али добро испаде на крају, још од утакмице са Славијом из прошле сезоне мислим да нисмо 4 гола дали, и то екстра голови уз лепршаву игру по катастрофалном терену. Баја наставља тамо гдје је стао, тако је!

И апеловао бих овим путем, да се дјеци која дохваћају лопте и стоје на носилима обезбједе неке кабанице, стварно је катастрофа да 2 сата стоје и кисну, баш ми их жао данас било гледати.

Koliko sam uspio vidjeti Grahovac je igrao nesto isturenije nego inace. To objasnjava i njegovo prisustvo u sesnaestercu kod prekida iz koga je postignut prvi gol. Ja koliko se sjecam kod prekida Grahovac (sa Raspudicem) kao zadnji vezni stoji uvijek nazad jer stoperi odu naprijed. sad to vjerovatno radi Sakan. Nisam neki optimista sto se Sakana tice mada bih volio da bude na tom nivou (ili Maksimovic) da moze igrati dobro zadnjeg veznog i u jacim utakmicama. (U Haifi je zamijenio Grahovca oko 65-e minute i imao katastrofalan ucinak.) Time bi dobili ofanzivnijeg Grahovca sto je u kombinaciji sa Krunicem izgleda jako dobra stvar.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 09:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Može li neko ko je bio na utakmici napisati jednu ozbiljniju analizu...

P.S. Dali smo četri gola, a igramo defanzivno, šta mislite da je ko kod Cveleta ofanziva totalna... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 10:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja ti mogu samo reci da je bilo super,a za te strucnije analize neka napise neko drugi.Ja se slabo kontam u te formacije i vise sam navijac,meni je uvijek dobro kad se pobjedi,cak i sa Cveletom sam bio srecan nakon Leotara,Rudara,Zvijezde,Zrinjskog.....

PS I protivnik mi se cini jako los,a onaj spic Mesanovic je bas debeo. A sigurno je stariji i od mene :(

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 11:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ja ti mogu samo reci da je bilo super,a za te strucnije analize neka napise neko drugi.Ja se slabo kontam u te formacije i vise sam navijac,meni je uvijek dobro kad se pobjedi,cak i sa Cveletom sam bio srecan nakon Leotara,Rudara,Zvijezde,Zrinjskog.....

PS I protivnik mi se cini jako los,a onaj spic Mesanovic je bas debeo. A sigurno je stariji i od mene :(

Taj Mešanović nas je jedne godine ovdje u Banjaluci sam demontirao, bio je opak igrač, al godine čine svoje...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 12:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Alen Mešanović je vjerovatno najbolji napadač koji je igrao u Premijer ligi (pod "igrao" mislim da je proveo bar sezonu-dvije, nije bio samo nakratko kao Džeko i sl.). Bio je jedan od najvećih talenata u svoje vrijeme u bivšoj Jugoslaviji, bio kapiten Hasanu Salihamidžiću u omladinskim kategorijama. Međutim, kocka ga je uništila. Otišao je u Francusku 1993., ali se vratio jer nije mogao bez svojih, otišao je u Tursku 1997., ali se vratio jer tamo nije bilo kasina. :) Pravi fudbalski boem i omiljenim kod navijača svih klubova u kojima je igrao.

Jedan na jedan igraj Alene, samo za nas ti daji golove, a mi cemo slavit uz bubanj do zore, i samo tebi pjevat pjesmice... 8)

Inače, gledao sam jučer GOŠK, vrlo dobra ekipa sa glavom i repom. Odović radio dobar posao i neće vam biti nimalo lako u Gabeli. Bili su bolji od Zvijezde i zaslužili 3 boda.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1484, 1485, 1486, 1487, 1488, 1489, 1490 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]