Schlager je napisao:
Pojma nemam to za textualni kako izvesti...BrigateBl koji je dosad radio textualni prenos se bio naljutio na jednog naseg kolegu odavde (da ga ne imenujem) i u afektu napisao da nece vise pisati na temama o RK i FK Borac...Nadam se da ga je prosla ljutnja i da ce raditi taj prenos,u suprotnom ne znam kako...ja cu biti na utakmici,ali necu poput njega imati laptop,pa jedino da mozda nekome saljem sms ako padne gol ili se nesto desi, da on onda prebacuje na forum,ali kontam da to i nije nesto narocito i da se moze saznati i preko BH radija ili Radija Republike Srpske...Prosli put nije bilo radio prenosa pa vam je izuzetno bio vazan njegov textualni prenos,a sutra kontam da i nije toliko bitno jer se mozete namontirati uz radio....
Извини Шлагеру, али ово није истина.
Бригате и ја смо се дописивали преко пп и на крају сам му објаснио шта сам мислио рећи и касније смо причали и о Борцу и о Звезди као два спортска пријатеља, и он је чак рекао да сам ја "налетио" ни крив ни дужан, јер се по темама на овом форуму често водила "свађа" између Борчеваца и симпатизера БГ клубова, па је мој пост била кап која је прелила чашу.
А сад, рећи да због тога Бригате неће радити пренос није истина.
Ето, пишем ово јавно и он то може потврдити...
И тада сам објаснио да не браним ником ништа, јер Борац није моје приватно власништво, нити ми је циљ да неком држим предавање о навијању за клуб. Изнио сам своје мишљење, а оно се можда неком није свидјело. И мени се доста постова овдје не свиди, али сигурно нећу одустати од форума због тога. Ето, надам се да смо то разјаснили сада...