Evo mene ponova da vas malo smaram
Uvek sam sa ne puno blagonaklonosti gledao na one "brojace nitni" a sad sam postao gori od najgorih. Previse, zaista previse vremena sam potrosio gledajuci i trazeci reference, a u sustini pravu vestinu mozes da pokazes tek kad ovo radis 2-3 put, jako tesko iz prve. Uz probleme koje vec znate sa rezinom, i nedostatak materijala u vidu stirenskih profila, ovo se zaista razvuklo. Srecom pa imam Ziggyja koji me spasava, hvala Care
No ajmo po redu:
Naizad sam uspeo da ljudski uradim kutije za granate i da u njih stvarno mogu da stanu. Posto se radi o "harmonika poklopcima", isekao sam lim od pivske limenke i zalepio ga na Tamiya traku da bih dobio savitljivost umesto krtosti.

E sad malo sitnezi

Sleva nadesno, odozgo na dole:
Kutija za alatke za MG, razvodna kutija, pokretni naslon stolice radiste, nosac i dinamo motor U30B odasiljaca- transmitera; u drugom redu:
nosac i dva dinama za prijemnike radio opreme, treci red, "lajsne" na vozacevoj strani i nesto sto nisam identifikovao jos.

Evo ih i originalni

Poprecna greda koja ide odmah iza i iznad vozaca i radio operatera, sa ovom, mal ne rekoh, kanalizacijom. Inace, kroz stiren provucem zicu, pa ga tek onda zagrevam, savijam i pravim fazonske komade.

E ovo je dobro zezanje, vizir od vozaca:

Genijalan nacrt jednog RC majstora

I moje brljanje, jos uvek u delovima, jer moram jos da nalijem rezin u spoljaslji poklopac-klapnu vizira da bih simulirao prizmu sa pravog

E ovo me je bas iznerviralo, na starim verzijama je ovo bio otvor za ventilaciju i "puskarnica" a onda se ispostavi da od H verzije i ovde postoji periskop-prizma?

Ja ga prakticno zavrsim bez prizmi:

Kad ono, pogledajte sa desne strane radiste:

Malo pokusavam da napravim i kompletan nosac radio opreme od pivskog lima sto se pretvara u patnju jer se jako tesko savija na ovako malim profilima, ali izboricu se. Pored su jedna od dve standardne kutije za slusalice i mikrofone.

I sema spajanja. Da, da, radicu sve moguce kablove koje budem mogao i znao

Sledi odmah i nastavak