banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 32  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zoka... Ma jok, pa ti si ćaća ovog foruma, Čak Noris je za tebe amater početnik, još kad sam vidio da imaš ćirilični nik... :oops: sve te nejeblo...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
The_new_Statesman je napisao:
@ajkula, nisam mislio na brze ceste. Mada ovde kod mene u Austriji i Bavarskoj bukvalno ima mjesta gdje kuca posadjena na cestu. Ali to je sve u naselje sa ogranicenjem spustenim na 30 km/h. Ni govora o brzoj cesti.

Mislim da ovdje ipak ne pricamo o kucama u zoni 30.. Pokusavam zamisliti ovakvu situaciju u De, A, Lux i crkoh od smijeha..

Bice da je ovaj dio Fra do mene puno izgradjeniji. Takvih primjera nema :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Zoka... Ma jok, pa ti si ćaća ovog foruma, Čak Noris je za tebe amater početnik, još kad sam vidio da imaš ćirilični nik... :oops: sve te nejeblo...

Мен' је само драго да ти пратиш мој рад..... :wink: :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:32 
Bič božji
Bič božji

_зока je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Мен' је само драго да ти пратиш мој рад..... :wink: :roll:

Tebe treba metnuti za premijera, tako mlad a već isfrustriran, lijepa karijera pred tobom...

A ujedno ćemo ispuniti i onaj uslov oko konstitutivnosti naroda i poštovanju popisa iz 1991...

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 20 Okt 2011, 21:35, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma znam, ali vidis da se lijepe na neka poredjenja. Jebem mu misa, pa Francuska ima 60 i nesto miliona stanovnika...I on nasao tek nekoliko sumnjivih primjera u Francuskoj, ooooooo...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Momci, moze li malo manje testosterona a malo vise kvalitetne diskusije?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
cilj mi je bio da vam pojasnim da takvih primjera ima dosta da se buka rjesava na drugi nacin npr kao u austriji evo kolega ce vam pojasniti sta je larm sutz u austriji, i sasvim je legitimno pravo ovih ljudi da to traze kao i da im se nadoknade svaki milimetar ali to po mom misljenju nedaje pravo da se vrsi opstrukcija gradilista i ugrozava bezbjednost svih ucesnika u saobracaju

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad vec spominjes Austriju i lärmschutzwand :D jesi li vidio na kojem odstojanju senalazi bankina brze ceste od prve kuce?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
veteran 1987 je napisao:
cilj mi je bio da vam pojasnim da takvih primjera ima dosta da se buka rjesava na drugi nacin npr kao u austriji evo kolega ce vam pojasniti sta je larm sutz u austriji, i sasvim je legitimno pravo ovih ljudi da to traze kao i da im se nadoknade svaki milimetar ali to po mom misljenju nedaje pravo da se vrsi opstrukcija gradilista i ugrozava bezbjednost svih ucesnika u saobracaju

opstrukciju gradilista vrsi ministarstvo saobracaja koje nije izradilo projektnu dokumentaciju i provelo ekspropijaciju. imam dojavu da ce ovi iz ministrastva nahebati kad se vrati mile iz amerike, neko ce zaplakati za platom :lol: kvota je 1,14

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka

Ma znam, ali vidis da se lijepe na neka poredjenja. Jebem mu misa, pa Francuska ima 60 i nesto miliona stanovnika...I on nasao tek nekoliko sumnjivih primjera u Francuskoj, ooooooo...

klasicno neznanje francuska ima preko 75 mil a da si ikad bio tamo vidio bi milion takvih primjera ne samo u fr ima i u spaniji itd i to nisu sumnjivi primjeri to je tamo pravilo

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema se vise sta diskutovati, jasno je da je greska nacinjena na relaciji investitor-projektant-izvodjac, jasno je da su pokusali preveslati porodicu Kovacevic. I jasno je da ovi sada traze sve na sta imaju zakonsko pravo. I moralno, zbog pokusaja zajeba.

Za drustvo u cijelini je neophodno imenovati imenom i prezimenom krivca(e). I debelo kazniti. Samo tako ce nesto biti od nas. U suprotnom, ocekujemo neko novo prase, neki novi nadvoznjak i slicno.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidi, stvarno ne znam tacno koliko Fr ima stanovnika, niti me bog zna kako zanima. Znam odokativno i to mi je dovoljno.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:43 
Bič božji
Bič božji

Ma 'ta će Francuzi budale, nisu se znali okoristiti... :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Manitu, zalosno je sto ce Mile rastjerati Paviceve (tu su i Zeljeznice) i dovesti svoje klince. Doduse, mozda nam se posreci pa bude neki koji hoce da radi :lol: :P

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 20 Okt 2011, 21:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
De ljudi, bez vrijedjanja i bez politike, mozete raspravljati normalno o temi inace ode pod kljuc.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka

ajkula je napisao:
Kad vec spominjes Austriju i lärmschutzwand :D jesi li vidio na kojem odstojanju senalazi bankina brze ceste od prve kuce?

naravno da jesam jer je u austriji vecina autobanova i tu postoje jasna pravila o udaljenosti ali ovdje se neradi o istom nivou puta i kuce a i kuca je vjerovatno napravljena a i kupljena poslije poslije izgradnje ove nase dionice koja je radjena mislim od 82 do 85god sto ce reci da je znao gdje gradi kucu i sta je tu ocekivati. Ako nisam u pravu za godiste izgradnje kuce unaprijed se izvinjavam

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:48 
Bič božji
Bič božji

zerocool je napisao:
De ljudi, bez vrijedjanja i bez politike, mozete raspravljati normalno o temi inace ode pod kljuc.

Svaka ti čast...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zapeli kao mutavi, a tema nije za kljuca.

Veteran, sta rece, da li u Francuskoj i Austriji upadaju bez dozvole sa bagerima u tudje posjede?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Zapeli kao mutavi, a tema nije za kljuca.

Veteran, sta rece, da li u Francuskoj i Austriji upadaju bez dozvole sa bagerima u tudje posjede?

Vjerovatno, tamo na bagerima radi većinom ova naša bagra što je pobjegla, pa nije isključeno...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Manitu, zalosno je sto ce Mile rastjerati Paviceve (tu su i Zeljeznice) i dovesti svoje klince. Doduse, mozda nam se posreci pa bude neki koji hoce da radi :lol: :P

nemam pojma koga ce dovesti, cinjenica je da zbog ovoga neko iz tog ministrstva mora bit na stupu srama i od toga se ne moze pobjeci

ps

inace, u normalnim drzavama rukovodioci sektora ili pomocnici u ministarstvu bi bili davno smjenjeni, a ministar bi, iz moranih razloga, makar ponudio ostavku premijeru

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 32  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]