Esselamu alejkum!
Pozdrav za Aurora....
Citajuci tvoje citate,primjecujem veliku zanesenost....
Koliko mogu spoznati ti si svjedok jehova ili?
E ovako,posto ja licno poznajem ljude koji su u toj vjeri il bolje receno nevjeri.....nemaju nista.T.j. sljedbenici oni na predstolju ili predvodnici te vjere traze novac....nisam upucena zasta jer mi je bilo neugodno pitati.Cak ima i puno razvoda brakova,jer dok muzevi rade oni dolaze na vratima i zena se ubijedi i zaslijepi i nesvjesno daje novac koji ide Bog zna gdje.Ako nisi pripadnik te vjere ja se izvinjavam.
Ja licno postujem svakoga i svaciju vjeru i trudim se da niciju vjeru ne vrijedjam.Jer.......cinjenica je da vjerujemo u jednog boga a na nama ostaje da ga raspoznamo i uvidimo.
Evo primjer na meni.........
Bila sam oduvijek pobozna voljela svog Gospodara osjecala Njegovu milost i izobilje koje od Njega dobivam,medjutim vremenom kako to zapad i sam od nas trazi,bila sam puno zauzeta poslom....nemajuci vremena za molitve i klanjanje.Tako reci postajem niko i nista.Ti znas i sam kakav je covjek koji pocinje u nista da vjeruje.
Meni se nikada nije dogadjalo da zaspim a da prije toga nisam izucila bar po 3-4 sure koje znam na pamet.Ali te noci.... zaboravila sam ,postajala sam sve vremenom neodgovornija u bilo kom mom poslu.Te noci.......

koju sigurno nikada necu zaboraviti desilo se ono sto nikome nebih pozeljela....
Na zalost ima puno ljudi koji vjeruju djavolima i komuniciraju sa njima.Ja neznam kako je to kod vas ...ali mi muslimani moramo da vjerujemo u bozije meleke(andjele)a i dzine koji su stvoreni isto kao i ljudi da bi se poklanjali i molili Allahu dz.s.i koji su nevidljivi i svugdje oko nas.
Oni zive u nasoj blizini,ima ih poboznih i dobrih a ima i onih koji zele muciti doticnu osobu u zelji da i ona zaluta zajedno s njim.
Oni ne mogu imati djelovanja na jednog covjeka osim ako se osobi ne nacini sihir(magija).A zeljenu osobu napadaju bas tada kada nema abdest(necisto stanje)i kada pred spavanje nije pomenuto Allahovo ime.
Eto bas meni........desavalo se da me spopadne pred spavanje ko nesto od 200 kg i nemogu se pomaket(u jos budnom stanju).
Hajde......neko se vrijeme i to moglo trpjeti.....ali te noci me ono bas definitivno zaposjelo jer sam osjetila tu snagu i tu moc...a Allah dz.s je rekao"Nemojte zaboravljati na mene,pa ni Ja ja vas necu zaboraviti"
Dok sam molitve obavljala pokusavalo je...al nije uspjelo ali te noci izgleda jeste.Trznula sam se jako jer mi je nestalo daha i uhvatio me veliki strah.Borila sam se tako 3-4 sata do ujutru a oko pola 5 sam morala otic u hitnu,jer me zanimalo sta se to samnom desava.U bolnici su uradjeni generalni pregledi pri cemu su mi rekli da sam ja definitivno samo zdrava zena.OK....dakle znala sam o cemu se radi.To je nacinjen sihir iz zavisnosti i mrznje.
Sihir(magija) se pravi ovako....Kur`anski ajeti se pisu naopako necistocom kao na pr. krvlju mestruacije.Doticni tako zvani hodza(sihirbaz)mora zavezati dva Kur`ana na nogama i uci u WC....dakle takva osoba baca sve te ajete i Allahove rijeci za nesto sto malo vrijedi....a to je novac.I takav covjek ,bolje receno necovjek je u stanju tad da stupi sa dzinima u kontakt i da ga posalje osobi kojoj sihirbaz pozeli.
Tako mi Allaha ,Aurora........lutala sam tako citavih 7 god. zivjela u strahu i beznadju i gdje bi se slusao Kur`an bjezala sam jer me navodilo na zlo,Dakle......nisam mogla da slusam,pozlilo bi mi.U Kur`anu je lijek svemu tome,ne samo vrstama takve bolesti vec su mnoge bolesti spomenute,covjek ne treba samo da buba vec svaki ajet po jedinacno da tumaci dok ga detaljno se shvati.Slusajuci suru bekare,mada mi je stvarno trebalo puno napora da je izslusam jer me tjeralo do ludila al sam sebi bila zarekla bolje i umrijeti nego sve to trpjeti,otjerala sam zlo iz sebe i sad sam ponovo ona stara.
Postovani Aurora,ti toliko tvrdis i toliko si zapanjen svojim cinjenicama i izgledas mi neuzubillah (nedaj Boze) bas zaposjednut od ovih stvorenja.
pritisni na suru bekare imas ovdje
http://www.islaam.com/audio/quran/ram/shatiri/sh2a.ram
sjedi , zazmiri , opusti se, koncentrisi se na ucenje pola sata ako hoces i vise
mozes da osjetis pritiske u dijelovima tijela , drhtanje trepavica, drhtanje dijelova tijela, brzo udaranje srca, grcevi, neki dijelovi tijela se micu itd uglavno osjetices nesto ako imas dzinna u sebi, neboj se nista
Dakle....ponavljam ti koliko kod da ne vjerujes proispitaj se dali si s Bogom ili imas drustva.
Sto se muhameda alejhisellam tice zamolila bih te da ne vrijedjas jer je to bio vjernik i posten radnik i trgovac....ne prljam ni ja ni jednog tvoga sveca.
Nebi bilo lose da pogledas i ovu adresu jer je tu puno Hriscana koji se zahvaljuju Allahu i Njegovom Kur`anu,jer su danas ponovo zdravi ljudi.A Allah upucuje koga On hoce.
Zato te pozivam budi mi brat u Islamu,tako mi Allaha neces zazaliti.
Neka te dragi allah sacuva i uputi na pravi put.