banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1470, 1471, 1472, 1473, 1474, 1475, 1476 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 15 Okt 2011, 19:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sad u miru da sacekamo nase drugare koji su bili na utakmici. Po njihovim rijecima, prvo poluvrijeme qrac dok je u drugom to izgledalo dosta bolje. Ocekujem malo siri izvjestaj. Hvala.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 23:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dakle ovako, bod danas ko kuća, tek kasnije će doći do izražaja, da smo bili samo malo hrabriji mogli smo i do pobjede, zadnjih skoro pola sata smo bili bolji na terenu, lako smo zadržavali loptu, otvarali čelika, ali naravno i mogli smo izgubiti, ali na sreću imamo na golu pravog golmana, a mislim da su ga robijaši naljutili :D, na kraju u zadnjem napadu smo imali kontru 4 na 1 ?!, ali igrač čelika krvnički ulijeće Mikcu i pokosi ga, a onda iz slobodnjaka Kajkut pogađa stativu... igrali smo u formaciji 4-3-2-1, Stajić bio najistureniji... Od igrača, pohvale sve idu Markovića, čovjek je kralj... Avduka sem penala nije ni imao nekog posla... Najlošiji na terenu mali Graha, totalno razočarenje, mislim da će uskoro na klupu, da se malo presabere... Dobitak je odlična partija Marka...

Kada je pojseta u pitanju, niko od nas nema pravo da kaže bilo šta za posjete na našem stadionu, jer je večeras u zenici bilo najviše oko 1500 ljudi, zaista nevjerovatno...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
РБА јел по теби пио пенал чист и кога је скривио ?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 23:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Нова Варош je napisao:
РБА јел по теби пио пенал чист и кога је скривио ?

Nisam ja vidio baš najbolje, ali mislim da je bio, jer se igrač čelika "uvalio" ispred Sakana, e sad dal je bilo kontakta, nisam baš siguran, ali recimo da sudija nije pogriješio... Znači penal je skrivio Sakan...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 01:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
На 5:22 имате Авдукину одбрану и погледајте Саканову реакцију након тога :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wVYR6PA-tNs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Uh, zamalo onaj konj ne zakuca odbijenu loptu.
Dobro, sad treba da ide uzlaznom putanjom. Vazno je da polusezonu zavrsimo medju prve tri sa zaostatkom ne vecim od cetiri boda. Sve preko toga je trenutno veliki uspjeh.
Dobro je da nam sad dolazi prosjecna Sloboda. Taman Krunic odradi svoju kaznu. (Koliko on ustvari nece igrati? Dvije? Dakle, jos jednu?)
Mislim da Grahovac ne zasluzuje klupu. Kada se vrati Krunic, vratice se i Grahovac na svoju defanzivnu poziciju gdje je trenutno nase najbolje rjesenje. Ko treba da ga zamijeni na toj poziciji? Sakan? Zaboravi.
I sta je sa Stakicem? Zna li neko? Da li se radi o ozbiljnoj povredi?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Inace, ovo kolo je ocajno.
Siroki i Sarajevo slabi. Siroki je mogao fasovati samo tako. Dakle, jos nista nije rjeseno.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 10:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
kitopsina je napisao:
Mislim da Grahovac ne zasluzuje klupu. Kada se vrati Krunic, vratice se i Grahovac na svoju defanzivnu poziciju gdje je trenutno nase najbolje rjesenje. Ko treba da ga zamijeni na toj poziciji? Sakan? Zaboravi.
I sta je sa Stakicem? Zna li neko? Da li se radi o ozbiljnoj povredi?

Grahovac je mozda i nas najvaznijij igrac ali, nazalost, nije ni blizu da ga zovemo nasim najboljim igracem. Ako pogledamo broj prilika koje je dobio Sakan jasno je da od Duska tek treba ocekivati dobre partije. Mislim da bi Srdjanu klupa dobro dosla. Od nasih momaka koji su bili juce u Zenici, dobio sam informaciju da je mozda nas najlosiji igrac bio Grahovac (Izvini Schlager :D ). Misljenja sam da se njemu ne smiju desavati takve 'rupe', bar ne u njegovim godinama. Inace, klupa je iz raja izasla :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, i Sakan je mlad igrac i treba mu dati priliku. Ipak, jedno vrijeme je bio stalan na toj poziciji pa i nije nesto pokazao. Uz to lako dobija kartone. Ima on i crvenih. Maksimovic je isto u konkurenciji, ali od njega ocekujem prave partije tek na proljece. Nekako mi Grahovac opet izgleda jos uvijek kao najsigurnija varijanta za defanzivnog veznog. Govorim samo o toj poziciji, a ne o tome da nam je on najbolji igrac uopste.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 11:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Odsad ce pravilnikom foruma biti sankcionisani postovi u kojima pise da Sakan treba igrati a da Grahovac mora na klupu!
Ako Predsjednik moze forsirati jednoumlje i apsolutizam u stranci,mogu i ja ovdje! 8)

PS Prve opomene za forumase @kod kuce i na strani i RBA :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 11:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Граховац је играо за репрезентацију неколико дана прије, можда га је мало и умор стигао...Ипак је он још дјечак, нема снаге...
Било како било, ја мислим да он може бити наша златна кока, ако направимо добар уговор са њим...

Али не би ме чудило да оде без марке, јер знајући ко нам води клуб и ко се мота око клуба, ништа мее не би изненадило...

Паре за Билбију, претпостављам, нису легле, а више нико и не поставља питање ко је ту крив, због кога те паре нису на нашем рачуну... А неко је крив, и требало би да одговара....

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=111

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Сад нешто контам, али се не могу сјетити, јел и Сакан из нашег омладинског погона поникао?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
8)

Slika

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 13:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Сад нешто контам, али се не могу сјетити, јел и Сакан из нашег омладинског погона поникао?

Da..igrao je u nasem podmlatku.Kad smo (drugi put) ispali u drugu ligu,otisao je u NK Posusje,tamo bio dvije godine,da bi se nakon raspada tog kluba vratio u Borac,mislim u ljeto 2009.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Gazimestanac87 je napisao:

Igrao za Goricu iz Sipova, tu je krenuo trenirati, igrao i za prvi tim, pa onda sa nekih 15ak godina dosao u Borac. (koliko je meni poznato, nisam 100% siguran).

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prema tekstualnom izvjestaju GOSK ubi puru u Zeljeznicaru. Ipak, jos uvijek 0:0. Olimpik i Slavija vode sto je jako dobro.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

koliko vidim,slavija ce se ugasiti kao klub,poput romanije sa pala i glasinca sa sokoca....ovo par utakmica sto ce jos odigrati ce rasprodati iz keca u dvojku,uzeti lovu.....pogotovo sa ovim hercegovcima je to lako dogovoriti,prvo sa sirokim u kupu,a izgleda da ce i danas sa zrinjskim u prvenstvu...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:
koliko vidim,slavija ce se ugasiti kao klub,poput romanije sa pala i glasinca sa sokoca....ovo par utakmica sto ce jos odigrati ce rasprodati iz keca u dvojku,uzeti lovu.....pogotovo sa ovim hercegovcima je to lako dogovoriti,prvo sa sirokim u kupu,a izgleda da ce i danas sa zrinjskim u prvenstvu...

И тузлаци су у фрци ко и ови.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Био би гријех тим Тузлацима не дати једно четири-пет, а чињеница да се игра без публике не смије бити оправдање уколико се то не деси. Не би требало чак ни гол да примимо, људи су у десет кола тек пет пута гол дали...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1470, 1471, 1472, 1473, 1474, 1475, 1476 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]