banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 15:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2011, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jeste ali pazi još nešto, da smo ove godine ušli u LŠ ne bi bilo najbolje još smo zeleni a i infrastrukturno nespremni. Ovako formiramo kostur ekipe koji stiče iskustvo u SEHA, vratimo navijače u dvoranu, dobijemo tu podlogu i ako uzmemo titulu sljedeće god. bićemo mnogo spremniji za LŠ. Malo srediti igrački kadar, dokupiti šta treba i SILUJ BORČE po LŠ :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 23:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
http://www.rkmetalurg.mk/page/nekojtim тим Металурга...

Најјачи је Ванчо Димвовски
187цм-110 кг :D

И Стевче Алушовски, 72. годиште :D

Шалу на страну, биће баш тешко... Ако их добијемо, отварамо себи фине шансе за висок пласан...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 09:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Marka je ludak nevidjeni poslije meca s Izvidjacem kaze sta je ovo nema alkohola u dvorani pa mi vise imamo u autobusu :lol: Ipak, u napadu nismo bili nesto. Raduje povratak najiskusnijih Trivu i Obrada, dok je Hans vec pretplacen na 16 odbrana. U ovako kvalitetnoj ligi to je sjajan prosjek

Jan_de neces vise morati trpiti cigane posto odlazimo na svoje teme :D ali morate utuviti sebi u glavu SVAKO MOZE NAVIJATI ZA KOGA HOCE ...
nije adekvatno poredjenje ali to je kao kad nas tjeraju da navijamo za BIH...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
SVAKA CAST MOMCIMA, konacno pobjeda protiv Izvidjaca u gostima, izgleda da ove godine rukometasi pomjeraju granice.

Inace ljudi nemojte se varati, do sada je Bosna bila jaca, a mi smo sa srcem parirali njima. Ove godine je po meni pri put egal, znaci jednake sanse 50:50, sa time sto mislim da cemo ih u Boriku oduvati, jer ove godine imamo SEHA ligu i to je ono sto nam je falilo, jake utakmice sa jakim protivnicima.

p.s. i da kazem PRAVDA ZA JAN_DE-A!!!! 8)
Jan-de kako ne razumijes, to je ta ljubav od malena usadjena (lollipop da nisi iz Knina :D ), to je nesto drugo, shvatas ti mene, sto bi rekli sunardnjaci, nemos bez te vode i tog zraka :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 11:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Brigate BL je napisao:

Jan_de neces vise morati trpiti cigane posto odlazimo na svoje teme :D ali morate utuviti sebi u glavu SVAKO MOZE NAVIJATI ZA KOGA HOCE ...
nije adekvatno poredjenje ali to je kao kad nas tjeraju da navijamo za BIH...

Није адекватно поређења. репрезентација је репрезентација свих Срба на овом свијету, а клубови су нешто друго...
И знам да свако може навијати за кога хоће, нађи пост у коме сам ја неком рекао да не може или не смије. Чак ме и не заанима, само ми је засметаало оно што је написано...Тако да завршимо с тим, искрено баш ме брига хоћете ли писати или не, то није до мене, него до вас.

@Волим борац, хвала на подршци....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Bosnu su svi prerano otpisali.Ova pobjeda nad Nexe-om me baš iznenadila čitajući vaše postove kako su loši. Strah me da nas opet ne sjebu za Ligu Šampiona,ali valjda neće,jer ono je stvarno grehota da oni igraju Ligu Šampiona pred 50 gledalaca :( :( .

Samo neko ko ne prati rukomet moze Bosnu otpisati,ali misljenje svakog normalnog covjeka je da nikad nismo bili blizi,zato ova pobjeda protiv Izvidjaca treba da raduje,jer upravo ti bodovi(kad krene Bih liga) mogu odluciti, ali tada ce suditi i "domace" sudije, i da Nexe se ne moze stavljati u rang sa Zagrebom i Metalurgom, oni su ekipa koja ce se boriti sa Vardarom,Bosnom i Borcem a moje je misljenje da su sve tri ove ekipe kvalitetnije od njih.
Pogotovo su mi smijesni ovi sto porede utakmicu Zagreb-Bosna i Zagreb-Borac, :D :D liga sampiona-regionalna liga :roll: :roll: , plus Zagreb bio domacin , i najvazniji podatak za Bosnu nije igrao Karadzic koji je njihov ubjedljivo najbolji igrac,prosle godine nas je sam pobjedio,zato polako sa prognozama da se ne bi razocarali, za sad je dobro, al sa jos jednim lijevim bekom i pivotom mislim da bi se sledece godine gledala liga sampiona....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 13:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
pendula je napisao:
Citiraj:
Bosnu su svi prerano otpisali.Ova pobjeda nad Nexe-om me baš iznenadila čitajući vaše postove kako su loši. Strah me da nas opet ne sjebu za Ligu Šampiona,ali valjda neće,jer ono je stvarno grehota da oni igraju Ligu Šampiona pred 50 gledalaca :( :( .

Samo neko ko ne prati rukomet moze Bosnu otpisati,ali misljenje svakog normalnog covjeka je da nikad nismo bili blizi,zato ova pobjeda protiv Izvidjaca treba da raduje,jer upravo ti bodovi(kad krene Bih liga) mogu odluciti, ali tada ce suditi i "domace" sudije, i da Nexe se ne moze stavljati u rang sa Zagrebom i Metalurgom, oni su ekipa koja ce se boriti sa Vardarom,Bosnom i Borcem a moje je misljenje da su sve tri ove ekipe kvalitetnije od njih.
Pogotovo su mi smijesni ovi sto porede utakmicu Zagreb-Bosna i Zagreb-Borac, :D :D liga sampiona-regionalna liga :roll: :roll: , plus Zagreb bio domacin , i najvazniji podatak za Bosnu nije igrao Karadzic koji je njihov ubjedljivo najbolji igrac,prosle godine nas je sam pobjedio,zato polako sa prognozama da se ne bi razocarali, za sad je dobro, al sa jos jednim lijevim bekom i pivotom mislim da bi se sledece godine gledala liga sampiona....

Pendula, prvo nije Karadzic nego Karacic brat od naseg Ivana, drugo nije nas on pobijedio nego Primorac-Susic, trece Zagreb-Bosna-Borac-Zagreb se ne mogu porediti zato sto je u ZG pola utakmice igrala treca postava Zagreba a u Boriku citavu prva.
Ove godine moramo uzeti titulu ako nas ne povale sudije, bolji smo ne toliko ali bolji i jos imamo motiva na pretek...momci u Borcu uglavnom domaci igraci igraju srcem, u Bosni 3 domaca igraca ostalo polovni Hrvati i Srbijanci..

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 17:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Realno Bosna pada svake godine.
Prosle godine Borac je bio blizu a ove je stvarno lijepa prilika da se uzme titula. O tome je rano govoriti jer ima jos pola godine do tih meceva. Naravno da niko ne podjenjuje Bosnu ali odlaskom Salmana oni su previse pali organizaciono, previse je improvizacija u radu i to za sad cupa Pipe sa svojim radom. Kod njega su igraci teski robovi ali boze moj to je dosad dalo rezultat. On mi je dok je bio igrac bio jedan od omiljenih uz Acu i Puca, ali sam poslije turnira u Doboju poprilicno se razocarao u njega..

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 21:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
tatamata je napisao:
Ma ljudi fino je bilo sinoc,okej atmosfera.Jedna utakmica koja je opustena,ljudi su bolji,i to je to.Jebem te Ivano,i ubij ustase,stvarno nije bilo potrebno,pa je l moramo uvijek biti seljoberi.Aplauz nasim momcima jer su dali sve od sebe,aplauz protivniku jer je bio bolji,aplauz i za Balica jer je rukometni madjionicar,kraj price,zadovoljan kuci otisao.

Ja sam 100000% siguran da to jos pjevaju ovi s brda sto su dosli,grmec,grahovo i ostale vukoje**ine....

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 21:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Pendula, prvo nije Karadzic nego Karacic brat od naseg Ivana, drugo nije nas on pobijedio nego Primorac-Susic, trece Zagreb-Bosna-Borac-Zagreb se ne mogu porediti zato sto je u ZG pola utakmice igrala treca postava Zagreba a u Boriku citavu prva.
Ove godine moramo uzeti titulu ako nas ne povale sudije, bolji smo ne toliko ali bolji i jos imamo motiva na pretek...momci u Borcu uglavnom domaci igraci igraju srcem, u Bosni 3 domaca igraca ostalo polovni Hrvati i Srbijanci..

Hehe lapsus,nekad i Ivu zovnem Karadzic, ovo za sudije necu komentarisati ali cu ti reci da je Igor tada dao 10 golova,jel ti stvarno mislis da je Zagreb odigrao punom snagom u Boriku???
A sto se tice igrackog kadra i mi imamo 4 "stranca " od 7 al mislim da to nije od nikakvog znacaja,ako platis igrace ako ne nece, i zato mislim da mi imamo vise sanse od Bosne ove godine a to je spomenuo i Brigate,trenutno smo jaci u organizacionom dijelu oni imaju boljeg trenera a igracki smo tu negdje.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2011, 11:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Jel se zna termin utakmice sa Metalurgom.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2011, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Fighter je napisao:
Jel se zna termin utakmice sa Metalurgom.

На фејсбук страници РК Борац, пише да ће се та утакмица највјероватније играти 26.10.
мислио сам да ће то бити ове седмице, али ваљда Металург има обавеза у лиги шампиона

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2011, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Izgleda da ce biti organizovanog navijanja protiv Metalurga.Bas se radujem. 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2011, 15:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Odlična vijest,ako je sigurno da se vraća navijanje u dvoranu.
Sjetimo se samo Izviđača prošle godine u finalu kupa,ludnica prava.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2011, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Hvala Bogu !!! Odlicna vijest,tatamata :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Potvrdjeno je i zvanicno,navijanja na rukometu ce biti,i ne mogu vam opisati koliko mi je drago,da ce i nasi rukometasi imati podrsku kakvu zasluzuju,i simpatizera i navijaca.Mislim da ce se gostima zalediti gov*o kada izadju na teren. 8) Jedva cekam. :)

Svi na rukomet u srijedu!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 15:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Jesi li siguran da se igra 26.10? Bosna-Borac najavljuju 25. :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Siguran sam 100%... :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 15:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Meni su Lešinari na rukometu zakon!

Čak bolji nego i na fudbalu,jer navijanjem prate dešavanja na terenu!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
26.10 u 19:00

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]