banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 19:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1461, 1462, 1463, 1464, 1465, 1466, 1467 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Okt 2011, 09:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Schlager je napisao:
skypostman je napisao:
А Стојнић јуниор? 8)

Rano je za njega,možda ponekad dobije priliku kod ubjedljivog vođstva. Mali će vjerovatno svoju priliku tražiti u Kupu Grada i Kupu Rs,kao i onim prijateljskim utakmicama koje je baja uvijek organizovao svake srijede,i gdje igraju igrači sa manjom minutažom....vjerovatno će opet insistirati na tim utakmicama....

Рекао ја на представљању да хоће.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj jesam mamuran,majko sveta... :(

A nije ni Stojnic mladji,bas toliki klinjo,ima on 20 godina,nema se tu sta cekati.Jos kada znamo da je u sampionskoj ekipi Kozare bio jedan od boljih igraca,mora se na njega racunati.

Inace,ja bi sada protiv Celika sljedecu ekipu:

...........................Avdukic...........................

...Stupar......Stakic......Markovic........Benovic...

.................Boka.......Grahovac.......................

....Bucan......................................Mikic.........

.................................Vidakovic....................

.................Kajkut.........................................

Nesto tako...Kasnije ubaciti Maksimovica,Stajica.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
tatamata je napisao:
Joj jesam mamuran,majko sveta... :(

A nije ni Stojnic mladji,bas toliki klinjo,ima on 20 godina,nema se tu sta cekati.Jos kada znamo da je u sampionskoj ekipi Kozare bio jedan od boljih igraca,mora se na njega racunati.

Inace,ja bi sada protiv Celika sljedecu ekipu:

...........................Avdukic...........................

...Stupar......Stakic......Markovic........Benovic...

.................Boka.......Grahovac.......................

....Bucan......................................Mikic.........

.................................Vidakovic....................

.................Kajkut.........................................

Nesto tako...Kasnije ubaciti Maksimovica,Stajica.

Ja bi samo Stajica umjesto Bucana, i njega kao Dzokera sa klupe.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 14:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Очекивања домаћина

Citiraj:
Održana press konferencija pred utakmicu sa Borcem

Danas je u prostorijama nogometnog kluba Čelik održana press konferencija pred narednu premijerligašku utakmicu u kojoj se zenički tim sastaje sa banjalučkim Borcem.

Prisutnim medijima obratili su se Šef stručnog štaba Elvedin Beganović, potpredsjednik kluba Nihad Perčo, te nogometaši Avdija Vršajević, Dejan Martinović i Dario Damjanović.

"Borac je aktuelni prvak Bosne i Hercegovine i sigurno da nam neće biti lako igrati protiv njih. Uz to i težak teren je ono što nam ne ide u prilog, ali se iskreno nadam da ćemo nastaviti pobjednički niz. Problema sa kartonima i povredama nemamo, tako da su svi nogometaši u opticaju za ovu utakmicu", rekao je Beganović.

"Borac jeste kvalitetna ekipa, ali mi sebi ne smijemo dozvoliti da gubimo bodove na svom terenu, te vjerujem da ćemo uspjeti upisati sva tri boda", rekao je Vršajević.

Na pitanje novinara da li možemo očekivati neki dobro izvedeni slobodan udarat, Martinović je odgovorio:

"Vjerujem da će biti prilike za takvo nešto, ako ne u ovoj, onda sam siguran u narednim utakmicama. Nadam se našoj pobjedi, bez obzira što se radi o kvalitetnoj ekipi Borca."

"Svi potrebni papiri su stigli iz Njemačke, i u subotu ću imati pravo nastupa. Na treneru Beganoviću je da odluči da li ću dobiti neku minutažu, obzirom da je posljednja utakmica koju sam odigrao bila u aprilu. Nije mala stvar šest utakmica bez poraza, i nadam se da ćemo nastaviti taj niz", rekao je Damjanović.

Potpredsjednik Perčo se dotakao organizacije utakmice sa Borcem, te kazao da svako ima svoja zaduženja za organizaciju utakmice, te vjeruje da će sve proteći bez nekih većih problema.

Utakmica sa Borcem je na programu u subotu, 15. oktobra sa početkom od 18:00 sati.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 15:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Терен на Билином пољу је катастрофа, могло се видјети у оној утакмици младе репрезентације БиХ.

Пролазио сам данас поред стадиона, видим ради се одлично, онај багер је у функцији чини ми се да руши зидић на сјеверу.

Citiraj:
I grad pomaže radove

Da Borac cilja na najviše domete potvrđuje i činjenica da se u projekat uključila i gradska uprava. Naime, grad Banjaluka investiraće u gradnju severne tribine, a radove će izvoditi Građevinsko preduzeće „Vranica". Za uređenje pomoćnih terena zadužena je „Niskogradnja", čiji je vlasnik Borčev predsednik Ljubo Ćubić.
Direktor Borca Radmilo Šipovac kaže da je prezadovoljan što su dugoočekivani radovi najzad počeli i što će Borac uskoro dobiti uslove dostojne svog renomea i slavne istorije, koju su ispisivale generacije odličnih fudbalera, među kojima su i prošlogodišnji osvajači prve titule šampiona BiH.
- Prema projektu grade se dva pomoćna terena. Jedan je normalnih dimenzija, a drugi će biti nešto manji. Radovi napreduju brzo i nadamo se da će na vreme biti privedeni kraju. Uostalom, Borac ima evropske ambicije, a sada polako dobija i evropske uslove - ističe Šipovac.

On ne krije oduševljenje ni činjenicom da će „Gradski stadion" konačno biti zaokružen u celinu izgradnjom severne tribine.
- Ta tribina trebalo bi da ima kapacitet od 2.784 mesta. Ona se ne bi naslanjala na istočnu i zapadnu, ali bi bila deo celine zvane „Gradski stadion" - kaže Šipovac.
Stoja Savić, tehnički rukovodilac GP „Vranica", koje je zaduženo za gradnju severne tribine, kaže da bi raj posao trebalo da bude završen za 180 dana. Ona, međutim, ističe da će na dinamiku radova uticati i vremenski uslovi, zbog čega treba biti oprezan kada se govori o rokovima.
- Tribina će biti moderna i imaće sve prateće sadržaje - svlačionice, ambulantu za prvu pomoć i toalete - objašnjava Savićeva.
Ambiciozna uprava Borca ne namerava da se zadovolji gradnjom severne tribine i uređenjem pomoćnih terena jer dobro zna da su crveno-plavi trenutno među vodećim klubovima u BiH i po rezultatatima, ali i po podršci svojih najvernijih navijača. Zbog toga su planirani i radovi na južnoj tribini. Završetkom tih radova Borac bi imao stadion sa 13.000 sedećih mesta.

Kapacitet 13.000 mesta

Investitor tih radova je grad Banjaluka, koji je nedavno za upravnika stadiona imenovao nekadašnjeg fudbalskog sudiju Slobodana Miceva.
- Sredstva potrebna za ovaj deo radova su obezbeđena i nadamo se da će stadion biti i komforniji i bezbedniji kada taj projekat privedemo kraju. Najvažnije je da se svi radovi izvode u saradnji sa čelnicima kluba i prema strogim kriterijumima UEFA i FIFA. Stadion će uskoro moći da odgovori najrigoroznijim uslovima svetske i evropske kuće fudbala, pa će Borac i u budućnosti nesmetano nastupati u međunarodnim takmičenjima - tvrdi Micev.
Radovi na „Gradskom stadionu" najviše su obradovali stručni štab Borca i prvog trenera Velimira Stojnića, koji je prezadovoljan činjenicom da će omladinci najzad imati mnogo bolje uslove za napredak.
Oko 300 članova omladinske škole do sada su se za trening presvlačili ispod istočne tribine, što je odavalo žalosnu sliku stanja u kategorijama od osam do 19 godina.
- Upravo je infrastruktura koju trenutno imamo bila jedan od najvećih problema u organizaciji rada ne samo omladinske škole, već i prvog tima koji je, razumljivo, imao prioritet. Naravno, početak radova sve nas je obradovao jer smo ovaj trenutak čekali godinama. Ali, siguran sam da se neće stati ni na ovome i da će Borac nastaviti u tom pravcu, pa će i naši najmlađi članovi jednog dana imati i svoj balon za treninge. To su prvi koraci prema onome što svi želimo, a to je da Borac postane svojevrsna fabrika fudbalskih asova - poručuje direktor omladinske škole, koji trenutno obavlja i dužnost šefa stručnog štaba prvog tima Borca.
Prema njegovim rečima, završetkom radova dobit za klub će se višestruko povećati jer ova investicija mora da se isplati.
- Stvoriće se neuporedivo bolji uslovi za veću posetu, a samim tim dobija se i mnogo veći prostor za marketing i sportski menadžment - zaključuje Stojnić.

Šipovac: Ćubić ispunio obećanje

Direktor Borca Radmilo Šipovac ističe da duguje veliku zahvalnost predsedniku kluba Ljubi Ćubiću jer je ispunio obećanje dato po dolasku na mesto prvog čoveka aktuelnog šampiona BiH.
- Predsednik kluba Ljubomir Ćubić prilikom preuzimanja te dužnosti naglasio je da je jedan od njegovih prioriteta da obezbedi maksimalne uslove za rad omladinske škole. Ćubić je tada obećao da će njegova firma urediti pomoćne terene. Evo, predsednik je na pragu da ispuni to obećanje. Malo je takvih ljudi u našem sportu. Zato nema sumnje da će Borac na čelu sa Ćubićem biti još uspešniji - poručio je Šipovac.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ne mogu opisati koliko sam srecan poslije ovog teksta :hello1:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Cosa Nostra je napisao:
Ne mogu opisati koliko sam srecan poslije ovog teksta :hello1:

Ниси једини 8)
Ово су јако, јако добре вијести, коначно све напредује по плану, само још да нас вријеме послужи!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Imali neko kakvi slika da postavi mozda?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Srce mi je veliko kao planina kad ovo čitam

Oko 13 000 sjedećih mjesta i dva pomoćna terena u ovom teškom vremenu, stvarno veličanstveno.

Čudi me da nema Kup Banjaluke dok je ove velike pauze, a u proljeće ga forsiraju kad je raspored prenatrpan

P.S. Boss ja nisam skora prolazio ali vjerujem da se još nema šta za vidjeti to su sve i dalje pripremni radovi, tabanje zemlje, tek na proljeće će se pravo zahuktati

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Отићу ја тамо сриједу, четвртак да видим како напредују радови и одрадити пар слика, јер овако нема користи ако одемо, кад се ионако врше само претприпремни радови.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 17:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BOSS66 je napisao:

Ево успио сам једну усликати, али нећеш пуно видјети. Тамо у даљини се види багер... 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
skypostman je napisao:
BOSS66 je napisao:

Ево успио сам једну усликати, али нећеш пуно видјети. Тамо у даљини се види багер... 8)

Slika

Svaka cast,ma sadcu i ja dole pa cu vidjeti uzivo :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Jesu srusili danas ogradu iza sjevera ?

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 13 Okt 2011, 17:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ако не дође Драгољуб Давидовић да се услика после завршетка радова,као да ништа није рађено :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 18:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma nek se slika,goni ga u pitchku materinu,samo nek daje pare...

i jedno glupo pitanje(jer se tad moglo stajati),ali zanima me koliko je ranije moglo stati na sjever i jug,zna li neko?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 18:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ja mislim po 2.500 jug i sjever ,istok 15.000 zapad 5.000 nekad bilo

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
zelim zelim je napisao:
ja mislim po 2.500 jug i sjever ,istok 15.000 zapad 5.000 nekad bilo

Koliko se sjećam kapacitet s sjeverom i jugom je bio 18000,a toliko koliko ti pises se naguravalo,mislim čak i više, protiv Proletera,Rudara u ratu...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 20:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Direktor Borca Radmilo Šipovac ističe da duguje veliku zahvalnost predsedniku kluba Ljubi Ćubiću jer je ispunio obećanje dato po dolasku na mesto prvog čoveka aktuelnog šampiona BiH.
Evo, predsednik je na pragu da ispuni to obećanje. Malo je takvih ljudi u našem sportu. Zato nema sumnje da će Borac na čelu sa Ćubićem biti još uspešniji - poručio je Šipovac.

Moj istancani senzor za sliht se ponovo alarmirao,ovdje je u pitanju kapitalac 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
Evo, predsednik je na pragu da ispuni to obećanje. Malo je takvih ljudi u našem sportu. Zato nema sumnje da će Borac na čelu sa Ćubićem biti još uspešniji - poručio je Šipovac.

Moj istancani senzor za sliht se ponovo alarmirao,ovdje je u pitanju kapitalac 8) 8)

I ovo meni zapade za oko. Samo vidjecemo na sto ce to izaci.

Samo mi nije jasno, prije 10ak godina, dok sam ja svoju ranu mladost provodio u Borcu :lol: , imali smo svlacionice za presvlaciti se, a sad ovi klinci se presvlace ispod istoka? Pa zar je dotle doslo?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I jos jedna stvar. U svoj ovoj rekonstrukciji, jednu stvar koju zaboravismo. Shop. Obavezno! Na stadionu, ako cemo imati par lokala, morao bi biti i shop.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1461, 1462, 1463, 1464, 1465, 1466, 1467 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]