banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
Schlager je napisao:
Kako vi tumačite ovaj pokret glavom Handanovića na 1.37? Ima li nešto sumnjivo po vama ili je paranoja....?

http://www.youtube.com/watch?v=5K8NE8if ... _embedded#

Meni je ovo sumnjivo...Kada se doda uz to jos da Vidic,stoper,koji je zadnji put penal izveo u pjetlicima,sutira...Ne znam,stvarno.

Inače je meni Vidić poodavno sumnjiv, tj mislim da je upleten u nekakve kladioničarske veze ili vezice, pravljenje penala, namjernih, suviše je providno, jer pogoditi ime igrača koji će napraviti penal i to još na svjetskom prvenstvu, pa to je kvota "UPIŠI SAM"...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Zar stvarno mislite da bi Vidic sebi dopustio da tako blati svoje ime?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:52 
Bič božji
Bič božji

Erazmo Roterdamski je napisao:

Nadam se da ne, ali moraš da znaš da u kriminalnom miljeu u Srbiji, samo odabrani igraču uspjevaju, možda i neki bolji igrači nisu uspjeli, zato što nisu imali podršku... A dugovi se uvijek vraćaju, zar ne...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Joca amsterdam ga ugurao do Manchestera, pa sad dugovi dosli na naplatu :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:56 
Bič božji
Bič božji

papučar je napisao:
Joca amsterdam ga ugurao do Manchestera, pa sad dugovi dosli na naplatu :lol:

Nije se Nemanja rodio u Mančesteru, čudan je njegov put u karijeri... Njemu je reprezentacija donijela puno više dobrog, nego li će on to ikada moći da vrati, razumiješ me, evo najočitiji poslednji primjer ti je Rača Petrović, ej rača igra Premijer Ligu, alo ljudi, daj da se uozbiljimo...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
A gdje je nestao Tutoric ? Ili jos bolje onaj mali starac Vujadin Savic ( tatino dijete) ?

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I nije toliko cudan Zvezda-Spartak-Manchester, cinjenica je da u reprezentaciji kurton u odnosu na to kako igra u Man, al ne treba sad jos covjeka na robiju poslati :)

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Inače je meni Vidić poodavno sumnjiv, tj mislim da je upleten u nekakve kladioničarske veze ili vezice, pravljenje penala, namjernih, suviše je providno, jer pogoditi ime igrača koji će napraviti penal i to još na svjetskom prvenstvu, pa to je kvota "UPIŠI SAM"...

Slažem se.

I,ne bih da vrijeđam nikoga,ali ipak treba biti žešće glup,ili naivan,i vjerovati da se ta ista stvar dešava slučajno na tri naše uzastopne utakmice na SP (na dva SP)!!!

Prvo Dudić protiv Slonovače,pa Kuzmanović protiv Gane,pa Vidić protiv Njemačke.... :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisu oni losi vec prodaju utakmice, i to je nacin da ih opravdamo.
Doktore, Tutoric-Ferencvaros bar je bio tamo, tatin mali je u Bordou, kad je dosao nesto malo igrao, sad ga i ne vidjam na terenu.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma znam gdje ,su ,nego sam aludirao na to kako su igrali brzopotezno u repki na neciju intervenciju da bi se prodali.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zar je Tutoric copavi igrao za reprezentaciju? Normalno da ima menadzerskog guranja, al bas da Vidic namjerno pravi penal na svjetskom mi je malo smijesno. Bez namjere da ikog uvrijedim, naravno.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:07 
Bič božji
Bič božji

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:

Nadam se da ne, ali moraš da znaš da u kriminalnom miljeu u Srbiji, samo odabrani igraču uspjevaju, možda i neki bolji igrači nisu uspjeli, zato što nisu imali podršku... A dugovi se uvijek vraćaju, zar ne...

Znam da kriminalci imaju svoje prste svugdje, ali bih se stvarno razocarao ako je i Vidic upleten u to. Nikad se ne znam, ali nadam se da nije ukaljao sebi obraz. Ovo sto si rekao za Petrovica je 100 % tacno.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sto prije shvatimo da nakon ovoga nece biti nikakvih promjena bice nam lakse,dovoljno je vidjeti samo izjave ovog debila pizona,covjek sve utakmice ide da izvuce nerijeseno.nama treba protiv italije 3 boda ali ne debil kaze mi smo htjeli ici na x,gdje cemo mi pobijediti italiju,nemoj slucajno.ubjedljivo sam najgori po bezidejnosti,dosadno je gledati nasu igru,mi nikad nikog nismo nadigrali.

sad ce otjerati pizona pa dovesti kosanovica ili ce se bata djora aktivirati i tako u krug.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Okt 2011, 07:42
Bolje da je Srbija izgubila od Slovenije nego da je kasnije popušila od Bosne!
Ovako je manje bolno.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Becks je napisao:
Bolje da je Srbija izgubila od Slovenije nego da je kasnije popušila od Bosne!
Ovako je manje bolno.

jest,aj sad razligu

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Taj promašeni penal sinoć, bijedno je opravdanje za poraz. Sve i da je VIdić postigao gol, nema šanse da bi iz onakve igre, proizašao još jedan, što bi u suštini izašlo na isto. I da je u nekom fantastičnom scenariju, Srbija i prošla dalje, na to EP, odveo bi ih isti taj nesrećnik, koga mnogi zovu trenerom, a šta bi tamo napravio, mogu samo da zamišljam u nekom grotesknom scenariju...

Bijedna igra, od samog početka kvalifikacija, kulminirala je u još jednom epskom porazu. Ne toliko rezultatski porazan, koliko može da boli činjenica, da selekcija kojoj pobjeda nije značila apsolutno ništa, nasuprot imenima i reputacijom kvalitetnije selekcije, kojoj pobjeda znači sve, u utakmicu uđe motivisanije i borbenije.

Odavno je ta reprezentacija poligon za prodaju polovnjaka, kojima se diže cijena, time što u biografiju upišu nastup za reprezentaciju, a provizija kapne u džep zaslužnih "fudbalskih radnika". Tako da je iluzorno očekivati da neki rezultat ostvari reprezentacija zemlje, u kojoj je fudbal na mizernim granama, ogrezao u korupciju i menadžerske prste, dok je ta ista reprezentacija, sastavljena od igrača, koji glavom bez obzira iz te iste Srbije bježe.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:15 
Bič božji
Bič božji

Treba prvo ocistiti savez, pa onda se zahvaliti i jadnom Pizonu, koliko god je bio dobar igrac, toliko je lod trener. Ona zadrzati kostur ekipe, Kolarov, Bane, Subotic, Krasic, Kuzmanovic, dodati neke mlade igrace, dovesti dobrog selektora i poceti ispocetka. Malo sta od ovoga ce se desiti, tako da ne znam sta ce biti sa nama.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Okt 2011, 07:42
Nitro je napisao:
Taj promašeni penal sinoć, bijedno je opravdanje za poraz. Sve i da je VIdić postigao gol, nema šanse da bi iz onakve igre, proizašao još jedan, što bi u suštini izašlo na isto. I da je u nekom fantastičnom scenariju, Srbija i prošla dalje, na to EP, odveo bi ih isti taj nesrećnik, koga mnogi zovu trenerom, a šta bi tamo napravio, mogu samo da zamišljam u nekom grotesknom scenariju...

Bijedna igra, od samog početka kvalifikacija, kulminirala je u još jednom epskom porazu. Ne toliko rezultatski porazan, koliko može da boli činjenica, da selekcija kojoj pobjeda nije značila apsolutno ništa, nasuprot imenima i reputacijom kvalitetnije selekcije, kojoj pobjeda znači sve, u utakmicu uđe motivisanije i borbenije.

Odavno je ta reprezentacija poligon za prodaju polovnjaka, kojima se diže cijena, time što u biografiju upišu nastup za reprezentaciju, a provizija kapne u džep zaslužnih "fudbalskih radnika". Tako da je iluzorno očekivati da neki rezultat ostvari reprezentacija zemlje, u kojoj je fudbal na mizernim granama, ogrezao u korupciju i menadžerske prste, dok je ta ista reprezentacija, sastavljena od igrača, koji glavom bez obzira iz te iste Srbije bježe.

Tačno tako, potpišujem.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Zar je Tutoric copavi igrao za reprezentaciju? Normalno da ima menadzerskog guranja, al bas da Vidic namjerno pravi penal na svjetskom mi je malo smijesno. Bez namjere da ikog uvrijedim, naravno.

Jeste. Igrao je jednom ili dvaput,cini mi se neke prijateljske,doslo mi je da razbucam televizor kad sam ga vidio u igri.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sada godinu dana odmora... mozda neka prijateljska da se neko proda i sl., al uglavnom zatisje....
Sta ocekivati sledeci ciklus, ima li nade za nas? Pozitivna stvar je sto Pantelic vjerovatno vise nece igrati za reprezentaciju, sto ce sulejmani dobiti priliku kao i mozda tadic, pozitivna stvar je i sto imamo mladih stopera koji ce moci zamijeniti vidica, ali problem ce i dalje biti napad... Ako se i desi da mali Markovic eksplodira i bude pravo dobar opet nemamo spica! Stvarno ne znam ko bi to mogao biti u skorije vrijeme?
Izbor je uzak, Scepovic, Filip Djordjevic, Kaludjerovic, Aleksic... niko od njih na zalost nece postati igrac raprezentativnog kalibra... samo nas dragi Bog moze spasiti ako eksplodira neki nepoznati centarfor iz neke bezvezne lige jer u JSL ne postoji igrac koji bi u skorije vrijeme mogao postati neki vrsni centarfor....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]