banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2011, 07:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
uostalom procitaj ostale komentare[/quote]
Ne nego sam malo mnogo ljuttt !!!! Ako si procitao moje prijasnje postove ,prvi sam odavno i vise puta naglasavao sta ne valja i zasto ne valja u repki Srbije ( dok su neki cak i danas prije ovog meca najavljivali kao rasturamo Sloveniju!?), ali nikad nisam padao u stupidne matematicke konstrukcije da je neko 'tri puta bolji ' ili opservacije tipa ' ja pratim fudbal trideset godina ,nikad nismo nista napravili !? A navijati za BiH uprkos svemu ,to je dijagnoza ,a ne spontanost, tu kolicinu identifikacije nemam.[/quote]

ja sam ti samo odgovorio kako zasluzujes. dakle, stupidan ti je otac i stupidna ti je mama koja te je rodila. ako ne mozes bez licnog vrijedanja to je tvoj problem, to sto si ti nervozan ne daje ti za pravo da vrijedas druge clanove foruma. ne slazes se-ok. kazes ja mislim drugacije i to je to.[/quote]

Hvala na lijepim rijecima , odnosno komplimentima od nekog ko prati fudbal tj. nogomet trideset godina.A komentar ti je i dalje stupidan ,dalje od toga ne mozes,toliko o tzv. isfrustriranosti.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 07:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sreća pa ima ko da zamjeni Stankovića na sredini terena kada se penzioniše, sve sami vrhunski asovi za koje se otima pola Evrope, ... Raca Petrovic, Fejsa, Ninković, Milijaš, ... :lol:
Nije Vidić kriv za neodlazak na EURO ili u baraž. Mnogo prije Maribora smo mi prosuli hrpu bodova. Od mogućih 6 protiv Estonije osvojili smo tek 1, onaj prekid u Đenovi, sa Slovencima kod kuće igrali nerješeno, ...
Što prije shvatimo da smo jedna sasvim prosječna ekipa, koje se niko ne plaši i koju svako može da pobjedi, to bolje za nas. Omladinska škola nam je tanka, klubovima caruju kriminalci sa svojim trećerazrednim Brazilcima, naš državni šampion iz Evrope ispada od jednog poluamaterskog udrženja građana, već decenijama nismo napravili ništa ozbiljno u ovom sportu. Većina naših reprezentativaca više sjedi na klupi u svojim klubovima, nego što igra. To je naša tužna realnost. I sa tim se treba pomiriti.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
manitu uci da svira je napisao:
Barsa je napisao:
AJMOOOOOOOOO SRBIJAAAA, SRCE na teren

kakvo srce, usli s ko picke a izace ko pizde

I izašli su kao pizde sa terena, najveće do sada
Sve nekako, ali kaže Pižon nismo imali sreće sinoć. A ne kaže ništa za prethodnih 9 utakmica

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Hvala na lijepim rijecima , odnosno komplimentima od nekog ko prati fudbal tj. nogomet trideset godina.A komentar ti je i dalje stupidan ,dalje od toga ne mozes,toliko o tzv. isfrustriranosti.

isfrustrirani balavac

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Acrobatico je napisao:
Sreća pa ima ko da zamjeni Stankovića na sredini terena kada se penzioniše, sve sami vrhunski asovi za koje se otima pola Evrope, ... Raca Petrovic, Fejsa, Ninković, Milijaš, ... :lol:
Nije Vidić kriv za neodlazak na EURO ili u baraž. Mnogo prije Maribora smo mi prosuli hrpu bodova. Od mogućih 6 protiv Estonije osvojili smo tek 1, onaj prekid u Đenovi, sa Slovencima kod kuće igrali nerješeno, ...
Što prije shvatimo da smo jedna sasvim prosječna ekipa, koje se niko ne plaši i koju svako može da pobjedi, to bolje za nas. Omladinska škola nam je tanka, klubovima caruju kriminalci sa svojim trećerazrednim Brazilcima, naš državni šampion iz Evrope ispada od jednog poluamaterskog udrženja građana, već decenijama nismo napravili ništa ozbiljno u ovom sportu. Većina naših reprezentativaca više sjedi na klupi u svojim klubovima, nego što igra. To je naša tužna realnost. I sa tim se treba pomiriti.

tako je

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mi kad na SP nismo nista napravili, necemo onda jos dugo imati veceg uspjeha.
Tad su nam igraci svi bili u ekstra formi, Jovanovica i Krasica trazilo pola Evrope, Zigic je zabijao golove u Spaniji, trazila ga 3 tima iz Engleske, odbrana standardno dobra, Stojkovic nije bio los, Milijas igrao u Vulvsima jako dobro... I ku'ac.

Sad pola njih sjedi na klupi, selektor budala...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:

isfrustrirani balavac

stupidno.....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Manitu ajd nemoj ti više, pusti ga neka piše šta hoće.

Šlageru reaguj poslije na ovo

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam sta vise da ocekujemo.Ovdje postoje ljudi koji smatraju ( ne znam na osnovu cega) da trebamo igrati na svakom svjetskom odnosno evropskom prvenstvu , i da se trebamo u najmanju ruku bar svaki drugi put boriti za finale. Ovo vise nije velika Juga , niti je to taj potencijal, ali da moze biti bolje moze i mora. Savez je leglo kriminala i kurvarluka i dok se tu ne pocisti mozemo samo svirati k..cu.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Sad kad nam Tole stavi Tumbakovica na klupu, eventualno Lotar.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mogli bi uvaljati onog sminkera sa roleksom Milana Zivadinovica , pa da se ukopamo do kraja.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jedino da stavi Robija na klupu, vratio bi mi interes za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Antic je Bog !

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da je "Bog" pobjedio Sloveniju u Beogradu,mi bi sad bili u baražu.Nadam se da se sjećaš naše raspale igre u toj utakmici i slučajnog boda,nakon što je prvo izgubio prijateljsku od Grčke,takođe u Beogradu. Svi su oni patriote i vojnici Srbije do zadnjeg evra. A imao je mjesečnu platu od 100 000 evra u sirotinjskoj državi gdje predsjednik ima 3000 evra!!?
Zašto? Da bi u Beogradu igrao neriješeno sa Slovenijom,a na SP gubio od Gane i Australije! Vrijedi li to 100 000 evra mjesečno?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:
Da je "Bog" pobjedio Sloveniju u Beogradu,mi bi sad bili u baražu.Nadam se da se sjećaš naše raspale igre u toj utakmici i slučajnog boda,nakon što je prvo izgubio prijateljsku od Grčke,takođe u Beogradu. Svi su oni patriote i vojnici Srbije do zadnjeg evra. A imao je mjesečnu platu od 100 000 evra u sirotinjskoj državi gdje predsjednik ima 3000 evra!!?
Zašto? Da bi u Beogradu igrao neriješeno sa Slovenijom,a na SP gubio od Gane i Australije! Vrijedi li to 100 000 evra mjesečno?

Али је побједио Њемце,надирог Асутралију,боме и фРанцузе у паризу,али смо несретно изгубили и од њих и од кенгура,играли смо нешто што се зове фудбал,тукли 2 пут Румуне,дали им 5 комада,а Пижон ни Фаране не може антоварати,Естонци нас пресукали оба пута.
Вриједи Антић злата за ову будалу !

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nijemci su nas demolirali sa 10 igrača,promašili penal,protiv Francuske smo se u Beogradu branili iako smo imali igrača više od 5.minuta,protiv Austrije u Beogradu izviždani jer smo odigrali totalni antifudbal a jedino vrijedno pomena su utakmice protiv Rumuna i utakmica u Beču,uz odličnu igru na prijateljskim utakmicama,koje ja inače ne jebem ni za šta.

To ne vrijedi ni blizu 100 000 evra mjesečno,i jedino u čemu se slažem s tobom je da je Antić za Pižona doktor.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Antic je bar odveo tim na Svjetsko bar malo razveselio ovaj narod i sta vise sjajno su odigrali na prvenstvu..
A sta je ovaj trutan uradio ?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sjajno? Jesmo mi gledali isto prvenstvo?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Cosa Nostra je napisao:
Antic je bar odveo tim na Svjetsko bar malo razveselio ovaj narod i sta vise sjajno su odigrali na prvenstvu..A sta je ovaj trutan uradio ?

Neznam na koje svjetsko mislis?Na zadnja 2 na kojem su ucestvovali su se isprovaljivali ko niko do sad.A o Antiću ne treba trositi riječi.Jedan ispodprosječan trener...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja ne znam sta si ti ocekivao mozda zlato ?
Pobjeda protiv Svaba,odlicna igra protiv Gane koja je kasnije dogurala dosta cak smo imali bar dobri sansi,i na kraju nesretan poraz protiv Australije od koje smo bili bolji u toku utakmice i imali bar dva nezasluzena ofsajda.
Sta reci,koju poruku porati ? :D
Sve cestike za Bosnu i izboren baraz !

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]