banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 05:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Са Спортала:

Citiraj:
Selektor Srbije Vladimir Petrović smatra da je glavni uzrok poraza od Slovenije i propuštanje još jednog Evropskog prvenstva, trećeg uzastopnog, loš dan!?

- Mislim da nismo imali sreće, nije nam bio dan. Pre toga imali smo i tešku utakmicu sa Italijom, pa se sve to odrazilo, jer nam je nedostajalo snage i svežine. Mnogo je lakše igrati bez opterećenja. Slovenci to nisu imali i ovo je najbolja njihova igra. Oni su igrali bez straha od greške i namučili nas. Primili smo gol iz kiksa i promašili penal što ide nama na dušu - rekao je Pižon za RTS i odgovorio na pitanje zašto su nam uvek drugi krivi.

- Jesmo, mi smo krivi, ne kažem da nismo. Zato što smo igrali tešku utakmicu sa Italijom i tad izgubili snagu. Danas je presudila sreća. Igračima sam u svlačionici rekao da su hteli, da su pokušali... Videli ste kako je završilo.

Sedenje Petrovića na klupi "orlova" bliži se kraju. Rastanak je neminovan.

- Ne razmišljam o tome, meni ugovor ističe u januaru, to je na FSS.

Типично српски, читај говнарски.

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Najžalosnije je što će i nakon ovih katastrofalnih rezultata isti ljudi i dalje biti na čelu saveza jer nema ko da lupi šakom i kaže dosta!
Jedino ako nekome pukne film pa im baci ručnu granatu za vrijeme redovne sjednice u savezu i onda dođe do pizdarija.
Javlja mi se da će isti ljudi biti u savezu i za vrijeme kvalifikacija za SP.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 11 Okt 2011, 22:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A stadion ima kapacitet 13 000 ...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Tole lopove

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Срамота! Већ је речено, није срамота што су изгубили (па и од једне Словеније), али да се не боре на терену је недопустиво!

За убудуће, убијеђен сам да се треба захвалити најмање половини играча: Деки ионако иде у пензију; Красић и Лане играју на рачун старе славе. Е па успомене могу да бистре и у старачком дому! Милијаш, ај' здрао. Мрђа се сваки пут изненади када лопта крене према њему. Нападач, сиц! Жигић у београду добија жути због приговора, као да не зна да смо и овако кратки и танки са нападачима. Ко ме сада може убиједити да намјерно није добио други жути?

Одбрана је још и добро одиграла, јер нисмо примили гол из игре. Коларова и Банета, чак и Видића (ко му даде да шута пенал??!) и Суботића не треба критиковати сувише, можда чак нимало. Јоргачевић? Је?ига, онаква лопта се не брани ако ниси на њој у тренутку кад је кренула са траве. Нека стручнији суде о њему.

Шта даље? Увести младе, па и по цијену да не видимо Бразил. Сулејмани, Љајић, Лазовић, нека играју момци. С њима можда и одемо у Бразил, јер са овим садашњим коњинама сигурно нећемо.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
"Reko sam im da su teli" :lol :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Једино Коларов ваља, остали везе. Придодати Аци ове из домаће лиге и нек играју, чим неко пређе вани и узме лову одстранити га из репрезентације.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka

Propuštamo treće EP za redom! Dokle!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nista se nece promjeniti... ni posle ove sramote... u najboljem slucaju otice samo marioneta pizon.... nemomo mi muda podici se protiv govana, a prica je samo prica, i dalje cemo baljezgati po forumima i pisati transparente po stadionima, nista novo.... Ne zna se ovdje ni ko pije ni ko placa, a nece se znati ni za godinu a ni za dvije.... Uglavom, spustimo se na zemlju i gledajmo bolje repreyentacije poput BIH, Hrvatske ili Estonije u barazu....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
manitu uci da svira je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Naravno ,ajde jos malo hvali raspalu Bih na ustrub slekcije Srbije , pa da se smijemo zajedno,jer bice jos kvalifikacija, samo ne znam ko ce ih docekati ?

pa ti si malo nacionalno isfrustriran, to nema veze sa fudbalom. gledaj ovo kao sport, kao timove. pravi srbin ce definitivno jasno iznijeti stav o igri svojih igraca i drugih rerezentacija. zatucani sabani ce i dalje mahati sa tri prsta i pasti travu. onog momenta kada ne bude bilo bih ja cu navijati za reprezentaciju rs. do tada za srbiju pa za bih, nisam opterecen sa tim

uostalom procitaj ostale komentare

Ne nego sam malo mnogo ljuttt !!!! Ako si procitao moje prijasnje postove ,prvi sam odavno i vise puta naglasavao sta ne valja i zasto ne valja u repki Srbije ( dok su neki cak i danas prije ovog meca najavljivali kao rasturamo Sloveniju!?), ali nikad nisam padao u stupidne matematicke konstrukcije da je neko 'tri puta bolji ' ili opservacije tipa ' ja pratim fudbal trideset godina ,nikad nismo nista napravili !? A navijati za BiH uprkos svemu ,to je dijagnoza ,a ne spontanost, tu kolicinu identifikacije nemam.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Пратимо и даље дневну штаму, блиц.рс:

Slika

Uploaded with ImageShack.us

EDIT: Ко је бацио ону бакљу, оца му хооолиганског ;)

Poslednji put menjao Gocias dana 11 Okt 2011, 22:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Stanković i VIdić se povukli iz reprezentacije!

Sportal.rs

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
sutra naslov u novinama 'Hazbi razbio izlog Borova'

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
jel to misevi bjeze ?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Reprezentativni fudbal ne gledam sa strašću još od 1998, tako da se na sve ove naše neuspjehe po bijelom svijetu samo slatko nasmijem, plaćenici su to, morate da ih razumijete, davno sam pisao, jedan post o pravljenju penala po svjetskim prvenstvima od strane Vidića, naravno da se može povući sada, jer je otplatio sve svoje dugove prema fudbalskoj mafiji koja ga je lansirala u orbitu svjetskog fudbala...

Vrh

Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sad barem nema reprezentativnog fudbala neko vrijeme. Dobro je bar to.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
manitu uci da svira je napisao:
e to je poenta kod ovih "bogatasa", rastjerati stoku i iz vrha i igrace i dovesti neke normalne. njemu kompleks neda da zovne klea a eduardo odvede hrvate u baraz

Pod jedan, Kleo ne moze igrati za Srbiju.
Pod dva, dabogda nikad nigdje ne otisli ako nam stranac bude igrao.
Ta kupovina igraca je za klupskog fudbala, ne za reprezentativnog.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka

Kada se sve raspadne možda onda dođe do proganjanja i prozivanja i to najprije u medijima.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Џаба, колико год да одиграмо добро, ко год да је селектор, остаје чињеница да ми немамо шпица, а без тога се не може...Ево вечерас је испуњена жеља многих "стручњака", у врху напада нису играли Пантелић и Жигић, а почео је ултра-страшни Мрђа! Мучно је гледати нашег четвртог у низу шпицева, Јовановића, који креће сам на голмана и на крају добија жути картон!? И то је то, остао је још убитачни нападач, Сулејмани, за којим се слини у јавности, као да је Мијатовић у најбољим данима, па ето, не зове се...А најгоре у свему је што нас је на СП у Њемачку одвео Матеја Кежман, човјек који још увијек игра, и то игра у Лиги шампиона, значи у овако тупом шпицу националног тима итекако има мјеста, али господин Немања Видић није дао да Матеја игра за Србију...Мислим да је последњи трзај српског напада био тандем Жигић-Кежман...А нама звијезда тима штопер...Штопер који нас зави у црно вечерас...Који направи пенал у Јужној Африци ничим изазван...А због којег не смије играти нападач, који нама тако недостаје...Размишљам о наредном циклусу, о наредним годинама, видим да на голу, у одбрани, у везном реду имамо солидних рјешења и респектабилних играча, али у рубрици НАПАД наш селектор једноставно неће имати кога позвати...Али, Србијо моја, и у срећи и у туги, заувијек ћу бити уз тебе.

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Poslednji put menjao БањалукаСРБ dana 11 Okt 2011, 22:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
sto bi se Vidic povukao iz reprezentacije?
Koliko se sjecam on je 81-o godiste.
A Stankovic ce imati 34 godine kad krenu kvalifikacije za SP, za njega je to i ocekivano... Ali odbrambeni igrac koji sljedece godine napuni 31 godinu moze igrati bar jos 2-3 dobre sezone.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]