banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 11:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Репрезетнација одлина,голман одличан,Видић пеналџија,напад убитачан,,прошетаћемо се првенством 2012,не дај Боже да шпанци налете на нас :angry3:

Poslednji put menjao Нова Варош dana 11 Okt 2011, 21:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Jos jedno razocarenje u jako dugom nizu su nam priredili. Bas super, a sada sredstva namijenjena fudbalerima preusmjeriti na adrese odbojkaskog saveza, vaterpolo saveza, veslackog saveza, ulagati u tenis, plivanje, rvanje, streljastvo...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Neko je pratio fudbal ,a neko je skupljao lopte iza gola. Vidim da si jedva docekao svojih 5 min. da afirmises raspalu BIH sa svojim besmislenim postovima,Manjituu...buhahahhaaaa

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
drug je napisao:
Jos jedno razocarenje u jako dugom nizu su nam priredili. Bas super, a sada sredstva namijenjena fudbalerima preusmjeriti na adrese odbojkaskog saveza, vaterpolo saveza, veslackog saveza, ulagati u tenis, plivanje, rvanje, streljastvo...

u sve, samo ne u mafiju koja zaradjuje od sverca igraca i novca poreznih obveznika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Neko je pratio fudbal ,a neko je skupljao lopte iza gola. Vidim da si jedva docekao svojih 5 min. da afirmises raspalu BIH sa svojim besmislenim postovima,Manjituu...buhahahhaaaa

vidim da ti je konkulzija jaca strana, isfrustrirani decace :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Naravno ,ajde jos malo hvali raspalu Bih na ustrub slekcije Srbije , pa da se smijemo zajedno,jer bice jos kvalifikacija, samo ne znam ko ce ih docekati ?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Jel mogu zamoliti moderatora da obrise ovu temu?
Cuj Vidic suta penal!? Kakav je to raspad od reprezentacije ja ne mogu da vjerujem, sve protjerati i zahvaliti se svima ni na cemu (osim par pojedinaca)...Bem te fudbale... ](*,) ](*,) ](*,)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Шта је момци, што сте се исфурали :lol:?

Да вам одмах кажем, ово је све било намјештено да би се отјерао Жонпи из репрезентације, са Караџићем ће то већ ићи доста теже. Већ видим сутрашњи наслов, Карачић - Што мене питате, не састављам ја екипу!

Посљедња вијест из Словеније, играчи подерали пасоше и траже азил. Борис Тадић запрепаштен!

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja i dalje ne vjerujem da je Nemanja_Najbolji_stoper_klupskog_fudbala_a_kurcina_u_svojoj_reprezentaciji_Vidic sutao penal.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno ,ajde jos malo hvali raspalu Bih na ustrub slekcije Srbije , pa da se smijemo zajedno,jer bice jos kvalifikacija, samo ne znam ko ce ih docekati ?

pa ti si malo nacionalno isfrustriran, to nema veze sa fudbalom. gledaj ovo kao sport, kao timove. pravi srbin ce definitivno jasno iznijeti stav o igri svojih igraca i drugih rerezentacija. zatucani sabani ce i dalje mahati sa tri prsta i pasti travu. onog momenta kada ne bude bilo bih ja cu navijati za reprezentaciju rs. do tada za srbiju pa za bih, nisam opterecen sa tim

uostalom procitaj ostale komentare

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Pizon izjavi da nismo imali srece ](*,) .

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
отјерати селектора што прије и неке играче јер оваква утакмица а залагање никакво...разумијем да неаш појма играти ал да се не бориш за свој грб,дрес,своју земљу то ми не иде у главу...па они да се боре свих 90 минута и на крају изгубе ја им ништа не бих замјерио али овако не могу једноставно чистка од врха фсс па надаље...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:
отјерати селектора што прије и неке играче јер оваква утакмица а залагање никакво...разумијем да неаш појма играти ал да се не бориш за свој грб,дрес,своју земљу то ми не иде у главу...па они да се боре свих 90 минута и на крају изгубе ја им ништа не бих замјерио али овако не могу једноставно чистка од врха фсс па надаље...

e to je poenta kod ovih "bogatasa", rastjerati stoku i iz vrha i igrace i dovesti neke normalne. njemu kompleks neda da zovne klea a eduardo odvede hrvate u baraz

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14

Zasto je ne bi hvalio,JA sam iskreno navijao da Bosanci Francuzima uvale gol ...pa zalazu se vise od sve i jednog igraca iz Srbije a vjerujem da mnogo manje zaradjuju (sem Dzeke).....a to ko je propao vidi se po rezultatima(nije mi bas drago ali jbg...) tako da Jovo de ne mlati praznu slamu,kad pocnu zasluzivati moje povjerenje i navijanje tada cu i da navijam a sve dok zgrcu milione po svojim klubovima a igraju za drzavnu selekciju kao najobicnije pi***ce ja se ladno po***em na njih!!!!i da.....pratim vudbal i ja vec 30 i kusur godina,nekad mi je srce bilo puno od srece zbog njih ali od kad se svi osamostalise Srbija u fudbalu lagano tone i ne vidim kako da izroni,jer jednostavno NECE,zabole ih patka ,zaradjuju dobro i vaze za neke zvjezdice...e pa oni bi svi meni u konc. logor pa na radnu obavezu :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jest Cleo bi nas bas izvukao, mogao je onda i Jevtica probati koji ima bolji ucinak u Kini od Clea.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
manitu uci da svira je napisao:

pa ti si malo nacionalno isfrustriran, to nema veze sa fudbalom. gledaj ovo kao sport, kao timove. pravi srbin ce definitivno jasno iznijeti stav o igri svojih igraca i drugih rerezentacija. zatucani sabani ce i dalje mahati sa tri prsta i pasti travu. onog momenta kada ne bude bilo bih ja cu navijati za reprezentaciju rs. do tada za srbiju pa za bih, nisam opterecen sa tim

uostalom procitaj ostale komentare

e svaka ti dala.....potpisujem!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Jest Cleo bi nas bas izvukao, mogao je onda i Jevtica probati koji ima bolji ucinak u Kini od Clea.

pa bilo koga ko ce trcati i izgoriti na terenu. bilo je sramota gledati zadnjih deset minuta, jedva su cekali da sudija odsvira kraj

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma ok to, Sulejmani, Tadic, Ljajic, ja bi i ovog malog Markovica iz Partizana zvao odmah, samo mi Cleo ne lezi nesto..........uglavnom ove invalide sve rastjerati pa nek igra Vidak Bratic, al nek pogine na terenu.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Један осврт на реалност, послали смо Естонију у бараж. И сад нек кажу да Србија није испунила све услове да добије статус кандидата и датум почетка преговора за улазак у ЕУ. Како не сагледате ширу слику :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Пижону истиче уговор у Јануару, под хитно продужавати. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]