banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 01:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 23 Sep 2011, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A da se kazni doktor koji je potpisao dokumentaciju o njenom lecenju i da mu se oduzme licenca za rad... Jebem te bosno

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Konačno!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Maloljetnik motociklom udario u kombi
PETAK, 30 SEPTEMBAR 2011 21:14

Maloljetni S. S. (17) povrijeđen je u petak prije podne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod banjalučke Gradske tržnice.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je učenik Mašinske škole, koja se nalazi u blizini mjesta nesreće, a u školu je dolazio motociklom, kao i nekoliko njegovih drugova.

Navodno je zajedno sa drugim učenikom izašao iz škole i obojica su sjela na svoje motocikle, piše "Glas Srpske".

S. S. je stavio kacigu preko ruke, a njegov kolega je ostao na parkingu da stavi kacigu na glavu. Kada je izašao sa parkinga, on je krenuo u pravcu tvrđave Kastel i na raskrsnici, pod još nerazjašnjenim okolnostima, izgubio je kontrolu nad motociklom i podletio pod kombi koji je izašao iz bočne ulice i skretao u lijevu stranu.

(BLLIVE)

Slika

Citiraj:
Muškarac, čiji identitet još nije poznat, izazvao je manji saobraćajni kolaps na Gradskom mostu kada je u petak oko 17 časova parkirao automobil na dijelu za pješake, nakon čega se popeo i hodao po mostu, a zatim bacio u Vrbas.

Očevici nesvakidašnjeg događaja ispričali su za BLLIVE da je čovjek spašen intervencijom dajakaša koji su povrijeđenog dovezli na obalu Vrbasa kod Sportske dvorane "Obilićevo", gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Istraga je u toku.

Slika
Slika

A zato ja čitav dan čujem hitnu kako trubi.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 02:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Devetnaestogodišnji Slavko Blagojević iz Donjih Podgradaca kod Gradiške poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 3.30 časova u mjestu Čatrnja, na magistralnom putu Gradiška - Kozarska Dubica.

Blagojević se u trenutku nesreće kretao prema Gradišci, te je, najvjerovatnije zbog prebrze vožnje, izgubio kontrolu nad vozilom "reno megan", udario u električni drveni stub i zaustavio se na stubu ulične rasvjete udaljenom dvadesetak metara.

Mladić je na licu mjesta izgubio život, a njegovo tijelo izvučeno je tek nakon intervencije vatrogasaca.

"Slavkovi roditelji su se uspaničili pošto ga ujutro nisu mogli čuti mobilnim telefonom. Dobili su informaciju da se njegov smrskani automobil nalazi pred zgradom policije. Otišao sam i uvjerio se da je auto samo gomila lima", rekao je Srni Slavkov tetak Mišo Raković, koji je bio na mjestu nesreće.

Olupina automobila u kome je nastradao mladić odvezena je u obližnju livnicu. Obdukcija tijela biće obavljena sutra u 9.00 časova u Banjaluci, a sahrana u ponedjeljak u Donjim Podgradcima.

Slavko Blagojević je upravo završio srednju školu, bio je nezaposlen, a živio je sa roditeljima Mihajlom i Borkom i starijim bratom Danijelom.

(Srna)

:(

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
U nesreći kojа se dogodilа u Bаbаjićimа kod Kаlesije poginulа je šestočlаnа porodicа Ćаtić iz Vlаsenice, nаstаnjenа u Simin Hаnu kod Tuzle.

Poginuli su Mersudin Ćаtić (29), njegov otаc, mаjkа, suprugа i dvoje djece, te još dvije osobe koje su sа njimа bile u аutomobilu mаrke "ford orion".

Tridesetogodišnjа F.M. i njen šestogodišnji sin V.M., koji su tаkođe bili u аutomobilu, zаdobili su teške tjelesne povrede i zbrinuti su u Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzlа. Šestogodišnji V.M. je, premа dostupnim informаcijаmа, u kritičnom stаnju.

Mersudin Ćаtić izgubio je kontrolu nаd аutomobilom i direktno se sudаrio sа аutobusom, koji je dolаzio iz prаvcа Tuzle, а kojim je uprаvljаo 40-godišnji D.P. iz Zvornikа.

"Vozаč аutomobilа koji se kretаo iz prаvcа Kаlesije kа Tuzli, prilikom izlаskа iz blаge krivine prešаo je u suprotnu sаobrаćаjnu trаku i sudаrio se sа аutobusom", rekаo je portpаrol kаntonаlnog tužilаštvа Admir Arnаutović.

Vozаč аutobusа podvrgnut je аlkotestirаnju, kojim je potvrđeno dа nije bio pod uticаjem аlkoholа. Inаče, аutobus je prevozio аtletičаre klubа "Srpski soko" iz Zvornikа, koji su bili nа tаkmičenju u Bаnjаluci.

Tokom dаnа biće izdаtа nаredbа zа obаvljаnje obdukcije tijelа nаstrаdаlih.

(Srna, foto: Dnevni avaz)

:(

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
pa koliko je na kraju bilo ljudi u tom autu? Ja sam prebrojao 8

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Je li iko išta čuo o tome da je nedavno Audi iz vlade Rs pregazio i usmrtio nekog dječaka/momka?
Navodno se to desilo na zadnjem semaforu prije kružnog toka kod Tropika (kretao se iz pravca Laktaša prema BL i prošao na crveno)
Stvar je zataškana, na uviđaj nije izlazila ni policija ni tužioc. Zato nije nigdje ni objavljeno u medijima.
Sve kontam valjda bi trebalo biti nekih svjedoka koji su mogli ispričati šta se desilo... pa zato ne mogu još da povjerujem da je to istina.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
не вјерујем да је то истина. прочуло би се за такво нешто. али ко зна... у овој нашој држави, све је могуће.

него, читам ове вијести изнад, Боже сачувај како лако људи гину...ово је страшно :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Ne vjerujem...cuj nije izlazila policija...a sta roditelji ne traze dijete ili su im platili da cute :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[Enterprise] je napisao:
pa koliko je na kraju bilo ljudi u tom autu? Ja sam prebrojao 8

ja 10 :oops:
poginuli: Mersudin, zena mu, roditelji, dvoje djece i jos 2 osobe..
povrijedjeni: F.M. i V.M.....
ukupno 10

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:32 
dtkbl je napisao:
Je li iko išta čuo o tome da je nedavno Audi iz vlade Rs pregazio i usmrtio nekog dječaka/momka?
Navodno se to desilo na zadnjem semaforu prije kružnog toka kod Tropika (kretao se iz pravca Laktaša prema BL i prošao na crveno)
Stvar je zataškana, na uviđaj nije izlazila ni policija ni tužioc. Zato nije nigdje ni objavljeno u medijima.
Sve kontam valjda bi trebalo biti nekih svjedoka koji su mogli ispričati šta se desilo... pa zato ne mogu još da povjerujem da je to istina.

Cuo, nista se nije saznalo, znam nerodjenog brata od lika koji je nastradao, u drugom autu je bio guzonja iz ministarstva...

Istina je da je zataskano...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma kako? Zar momak nema roditelje? Zasto cute?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Smesno, ako je to istina onda roditelje treba u ludnicu poslati, jer normalna osoba ne moze preci preko toga na taj nacin

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 14:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Okt 2011, 12:54
ko kaže da su prešli preko toga, problem je što se ljudi trude da dokažu jer je sve odrađeno profesionalno i u 10 minuta.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kako onda nigde nije receno o tome, zasto nisu izasli u medije i slicno... Koliko god da je istina ne mozes zataskati da narod ne sazna

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 14:34 
jbt pa nije zgazen zec da se to sakrije..
ja znam za onu nesrecu skoro, malo nize, na onoj raskrsnici od budzaka, isto je momak prosao na crveno, i udario decka na prelazu ali o tome se pisalo, i vozac je bio neki obican lik, vracao se od cure.. pisalo u novinama, i nije sluzbeni auto.. mislim da je to neko okacio i na forum, a za drugu nesrecu nisam cula.. cudno da niko o tome bas ni rijec ne kaze..

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim smiješno, a ova nagađanja nisu vrijedna komentara.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 14:36 
viewtopic.php?f=68&t=41670&start=840

ja konkretno mislim na ovo pitanje igniholia i chilsov post.. kontam da ste tu nesto pobrkali i uveli neke rekla kazala price

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nadam se da se loli neće uvrijediti, ali ja ipak mislim da naša vlada nije sposobna da napravi da ljudi nestanu bez traga i glasa.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 14:46 
nije tema za smijeh, nego mi nije normalno da sad bilo ko, ali bilo ko, a ne neki vozac, prodje na crveno, ubije covjeka, i to se kao zataska.. ajd molim te, kao sto rekoh nije zec u pitanju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]