banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2011, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
bosna bi u barazu pobijedila i hrvatsku i srbiju

pantelic je najretrdiraniji napdac srbije ikada, mozda cak i po uefa i fifa listi

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Meni sad nije najjasnije na osnovu čega će se određivati nosioci u baražu. Negdje piše na osnovu nekog UEFA koeficijenta, sa druge strane, pročitao sam i da je FIFA jasno naložila UEFA da koristi njenu listu i da ne ima drugih lista osim njene. Po FIFA listi, Srbija i BiH su tu negdje, pozicija ili dvije razlike, i obje bi bile nosioci. Još kad se uzme da će napredovati zbog, Srbija zbog remija sa top 10 reprezentacijom, BiH zbog pobjede. Naravno, sve to pod uslovom da Srbija obezbijedi baraž, što je na klimavim nogama.

Kako se čini, bez obzira ko bude nosilac, u baražu će bukvalno svako moći da dobije svakoga. Bukvalno ni za jednu ekipu ne možemo reći da je favorit. Vjerovatno svi priželjkuju kiks Srbije, pa da Estonija uleti, jer bi oni bili jedini pravi autsajder.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Koliko sam skontao bice neka kombinacija izmedju te liste od FIFE i ucinka u ovim kvalifikacijama, i po tome ce biti odredjeni nosioci..

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nesto kao gledace se 40% ove kvalifikacije, 20% prosle, 20% rang lista...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa opet, i po tome, BiH bi mogla biti među nosiocima. Ali ovaj put nema Portugala i Francuske, pa će sve biti poštenije :D Kontam da će najbolja drugoplasirana skoro sigurno biti Danska, jer u zadnjem meču sa Portugalom, remijem i jedni i drugi idu dalje. To pod uslovom da Švedska ne pobijedi Holandiju, ali sumnjam u takav ishod. Tako da nam ostaju Švedska, Hrvatska, Estonija/Srbija, BiH, Irska (Jermenija ih mora dobiti u gostima da bi bila druga), Crna Gora, Češka/Škotska, Turska/Belgija (vjerovatno Turska). Ovo je društvo u kojem bukvalno svako može svakog izbaciti u dvije utakmice, tako da nije toliko ni važno ko će biti nosilac.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ma ne možemo mi ni mrtve slovence dobit.Možda je i bolje,ispasti pa onda na tenane ovu bagru iz saveza rastjerati a i da nas neko ne nagrdi u baražu :(

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Hertzog je napisao:
... Juce Grci napravili sranje na tribinama i mac bio prekinut, a onda nastavljen, a nama upisali poraz protiv Italije zbog istih stvari, s tim sto su Grci domacini, a mi u gostima bili... Znaci u svakom slucaju su trebali proci gore od nas...

Ovo je istina, ne znam zbog čega bi se Grcima tolerisalo ponašanje koje se sankcioniše kod drugih. Istin, imaju svojih problema kao društvo u cjelini, narod je kivan i na vladu i na EU i na strance, ali isto ovako su se ponašali od kad ja pratim fudbal i znam da su sa njima uvijek bila sranja, i na klupskim i na reprezentativnom nivou.
Ne znam šta mi je kod Grka bilo mrže, način na koji "igraju", ili na koji "navijaju".

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne vjerujem da su pored opšteg sranja u Grčkoj, smjeli još da im uzmu bodove za stolom.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 12:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma zna se kojim reprezentacijama se mogu uzeti bodovi, a kojim ne mogu. Ovi iz uefe jedva čekaju naš meč sa Hrvatima da napravimo sranje, pa da i nas i njih pokažnjavaju i poizbacuju.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 12:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ma zna se kojim reprezentacijama se mogu uzeti bodovi, a kojim ne mogu. Ovi iz uefe jedva čekaju naš meč sa Hrvatima da napravimo sranje, pa da i nas i njih pokažnjavaju i poizbacuju.

Hrvatska je dosad napravila ubjedljivo najvise sranja od svih svjetskih reprezentacija,a nesto se ne sjecam da su im ikad uzeli bod ili bar da su igrali pred praznim tribinama,zato je neukusno stavljati nas i njih u isti kos....
Sjeti se Livorna i kukastog krsta,pa Stade de France i slova U,kao i iste stvari u Splitu protiv Gruzije,sjeti se demoliranja Malte....o klubovima da i ne pisem,ali na svakoj njihovoj reprezentativnoj akciji je,ili fasizam,ili neredi,i nikako mi nije jasno ko njih toliko stiti u uefa i fifa...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 12:52 
Bič božji
Bič božji

Pa jesu oni pravili dosta problema do sad, a nisu ih nešto, sem čini mi se novčano, kažnjavali. Nisam stvaljao u isti koš, samo sam rekao da čekaju tu utakmicu pa nas se riješe, a i nji.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 12:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Zvezda pred praznim stadionom protiv Basela,Srbija protiv Azerbejdzana takodje,pa u ovim kvalifikacijama sa Sj Irskom isto tako,pa Partizan izbacen godinu dana iz Evrope...a oni nikad,iako su sigurno gori,sjeti se BBB i Milana,pa Paoka prosle godine,pa austrijskih i svajcarskih pizdarija,pa Torcide u Zilini lani......ma mali milion stvari,a nikad nista osim novcanih kazni....zato ti i kazem da ne vidim negdje namjeru uefa da ih se nesto rjesava....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 13:01 
Bič božji
Bič božji

Znam da smo i najviše najebali od strane uefe. Meč u Djenovi je čist dokaz da nas hoće sjebati, gdje ima to da se kazni samo gostujući tim, a ništa oraganizatori meča?
Možda sam se ja gore pogrešno izrazio. Uglavnom ovi znaju koga smiju, a koga ne smiju kažnjavati.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Од овго горе друштванцета најамње би волио Турску да добијемо ако прођемо уопште у бараж.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja kontam da cemo proci. Ako ne mozemo uzeti Sloveniju, ne trebamo ni ici na EP.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Ташко je napisao:
Ja kontam da cemo proci. Ako ne mozemo uzeti Sloveniju, ne trebamo ni ici na EP.

Све човјек рекао. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 14:55 
Bič božji
Bič božji

Uzećmo je valjda. Samo bila bi tregedija za fudbal da Estonija ode u baraž. Nismo ni mi neka velesila sad, ali stvarno zaslužujemo da prodjemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nismo ni mi neka velesila sad,

Еразмо тачно је да нисмо велесила,ал смо у оквирима Европе сила. Нажалост сав квалитет и потенцијал којим располажемо годинама нема ко да усклади и да од квалитетних појединаца направи тим. Најлакше је сада рећи не зна Пижон,руку на срце није знао Вујадин,Илија,Мирослав, није знао ни Антара. Проблем су дакле стручњаци,а имајући у виду постојећи млади кадар тешко је рећи да имамо уопште човјека који би могао са добрим играчима направити добар резултат,а кад кажем добар мислим на полуфинале ЕП или четвртфинале СП.

А што кажем да смо сила?
Имамо вјероватно по именима,па и учинку најјачу одбрану на планети (Коларов,Ивановић,Видић,Суботић). Имам фантастичног играча какав је Деки,иако у годинама,али он је људи икона у Италији. Имамо дакако квалитетног фудбалера какав је Красић (бар кад су нападачке ствари у питању). Имамо Тадића,кога нико из неких разлога не зове. Имамо Љајића који засигурно има квалитет потребан,имамо још пуно тога,без обзира да ли ће се неко сложит.

Шта нам фали? Нажалост и даље нам фали тај дух,заједништво, пјевање химне како ваља,дакле свију, те позитивна атмосфера у нашој Матици,која нажалост тешко да ће у скорије вријеме бити. О срећи не бих,јер да би је имао мораш је заслужити.

А поредити са екипом Србије екипе Јерменије,Турске,Естоније,Словеније,БиХ, Чешке, Шкотске у овом тренутку смо за сваку екипу сила,е прихватам да ми неко каже да сам субјективан,ал с добрим аргументима.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:08 
Bič božji
Bič božji

Zato i ja kažem da zaslužujemo da idemo na EP. Ako ništa, bar zbog pojedinih igrača, tipa Vidića, Stankovića, Ivanovića. Grehota da takvi igrači ne igraju EP.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Еразмо управо то мислим да Деки после ових квалификација неће играт за репрезентацију у идућем квалификационом циклусу,волио бих да гријешим. Било би идеално да човјек оде на ово ЕП и представља своју земљу. Ја молим Бога да се за бараж зовне Миралем и да се ако треба свим средствима врати Лазовић.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]