banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 21:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Cosa Nostra je napisao:
Svaka cast momcima na borbi i dobroj igri !
Borik pun kao sibicaaa :D
Oni koji su veceras dosli samo da vide Balica su najveci papci :angry4:

Ne treba im zamjeriti, dosli su vidjeti najboljeg rukometasa u istoriji.
Veci su papci oni koji se pojave samo protiv Zagreba i Bosne, da mogu dokazati svoje srbstvo.

Balic je fenomenalno odigrao, sa pola snage. Najjaci utisak su na mene ostavili Kopljar u napadu i Gojun u odbrani. Igra Zagreb odbranu prespremno. Kad zapnu, ne mozes im gola dati. Zagreb je fizicki za klasu jaci od Borca.

Svaka cast Borcu! Borili su se i prikazali dobar rukomet. Na kraju je ponestalo snage, koncetracije, ideje... Sve u svemu, sjajna utakmica. :)
Kad bi dvorana bila upola ovako puna na svakoj utakmici, gdje bi nam bio kraj...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:41 
bila sam u zagrebovom busu.. ljudi moji space shuttle.. perverzija..
sjedala, velike kozne fotelje, kuhinja, svjetla.. ma ludilo.. znaci takvo sta jos nisam vidjela..
platili ga 380 hiljada eura.. ludilo od busa..

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sve ja razumijem al da pola tribine proziva Balica u pola utakmice dok traje jedan od nasih bitnijih napada i poslije njegove dignute ruke ustaje i aplaudira pa mislim stvarno :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa Zagreb je medju 10 najjacih ekipa u Evropi. I meni je glupo skandiranje Balicu u po tekme, ali sta bi sad. Ali tri puta mi je gluplje "Oooo jebem te Ivanoooo" i "Ubij ustase"...

Borac je pokazao da moze igrati odlican rukomet. Metalurg i mozda Nekse odavde odnesu bod(ove), ostali mogu samo sanjati. Jedva cekam Bosnu.

P.S. Naravno strucnjaci odlaze 10 minuta prije kraja ovakvog spektakla.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Tipična utakmica kad igraju slabiji i jači tim. Ovaj slabiji ima želju, bori se 40 minuta, onda ovi stisnu u odbrani i prelome. Nema šta, igrači su se borili, dali maksimu i svaka im čast. Bilo je par neshvatljivih grešaka, tipa tri puta da se daje lopta nešto iza ledja, i naravno onda uslijdi kontra. Ali fina utakmica i atmosfera koja se ne dešava često.
Ne pozdraviti Balića ti dodje kao ne pozdraviti Djokovića. To su ljudi koji su majstori svoga posla i uvijek ih treba pozdraviti, nebitno što je čovjek Hrvat.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
E i to isto prvo spektakl a drugo placa ulaz i ide 10-15 minuta prije kraja :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na kraju nam je Pana igrao na desnom krilu. Stanka su prebili. Djoka se poslije borio sa njima, ali je i on dobio batina. Jednostavno onaj Gojun je konjina. I Maric. Tipicna drobina, koja ide na snagu. Ali nam je uvaljao 6-7 komada. Horvat je bio karina obicna. Nista ne moze. Valcic izgleda mnogo krupnije uzivo. Nisam mogao vjerovati da je onoliki. Kopljaru skidam kapu. Momak ima previse snage i zelje za igrom.
Kod nas je Panic bio najbolji. Svi su bili tu u pet deka. Borili su se odlicno. U odbrani smo igrali dobro, ali u napadu je bio belaj.
Vranjes je istrcao dve kontre i dao dva gola. Svaka cast!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Panić i Karačić najefikasniji kod nas, čini mi se. Hans je branio vrlodobro. Djukića su zaustavili, tu je falilo golova, i uopšte sa krila.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Дворана пуна а атмосфера никаква. Кад се сјетим само Босне и како је тад било, па сви су из дворане изашли мокри до коже а данас позориште. Иде наш напад дворана ћути али буквално. Али ок видио сам да је данас дворана била пуна оних који су дошли да гледају Загреб а не Борац па онда 10 минута прије краја лагано кући. Дочекати Босну ко и прошле године а ко тад не буде урлао нека напусти дворану сам да не смета :D Има још до тад ал ето мала најава. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
http://www.index.hr/sport/clanak/borac- ... 75446.aspx

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:12 
jbt koji vam je, pa sta mislite koliko ljudi je kupilo karte zbog iztoka..

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
pendula je napisao:
Citiraj:
Ovdje ću da napišem jedan post u vezi sa dešavanjem večeras iz Borika... Onaj naš gradonačelnik, seljačina je zaista prevršio svaku moguću mjeru, došao je večeras da se slika tamo, a treba da se sakrije u mišiju rupu majmunčina obična, u kakvoj dvorani mu igra bivši Evropski prvak i jedan od najpoznatijih Evropskih rukometnih klubova, slaba rasvjeta, nema klime, semafor iz 48, igra se na parketu, što je u ovoj 2011 godini nezamislivo, moljakamo neke ljude da nam poklone podlogu koja košta 200 000 km, zaista tragično, a da ne pričam koliko košta ona ekipa Zagreba, naspram ove naše bijede i sirotinje, ali ne, majmunčina se u prve redove nagurala da se slika, pu jebem ti pravdu, ako je igdje ima...

I jos kad direktor Zagreba "nas Banjalucanin" kaze da podloga ceka u Zagrebu al da ljudi iz Borca ne mogu organizovati prevoz odnosno, kako on kaze ne mogu platiti, onda ti dodje da se ubijes......

@lolipop,

Jedna od upucenijih si ovde, pa me interesuje je l' ovo istina? Ako jeste, onaj zvizduk veceras za gradonacelnika je malo, premalo.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

Na tvoju i moju zalost,nikoliko!

Eto,nek u Premijer Ligi BiH,recimo na utakmici Borac-Konjuh bude najava da sav prihod ide za nasu legendu Iztoka Puca,vidjeces koliko ce ljudi (vise od onih koji stalno dolaze) platiti 5 maraka i doci....

Veceras je Zagreb sa Ivanom Balicem bio mamac...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
lollipop je napisao:

разумијем то и свака част онима што су карту купили само због Изтока али једноставно, бар мени, је некако одбојна та позоришна атмосфера, без навијања неког, скандирања и осталога...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:25 
apsolutno da, direktor zagreba bozidar jovic, bivsi pivot borca, stoji iza price o toj podlozi i inicijator je i glavni covjek u tom.
problem je na zalost sa prevozom i carinom za koju borac nema novca. podloga ce uskoro biti spremna za transport, samo je na borcu da pokusa organizovati dopremanje i platiti troskove. carina predstavlja veliki problem, a borac nema novca za to.
zalosno ali je tako. pokusace se iznaci rjesenje, jer mozda, ako se podloga dobije na zajam ne veci od dvije godine sa obavezom vracanja, postoji mogucnost da se ne plati carina.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ne znam zakonsku osnovu za privremeni uvoz u slucaju sportskih drustava, mozda postoji opcija ali sumnjam

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:29 
Schlager je napisao:
Citiraj:

Na tvoju i moju zalost,nikoliko!

...

ja sam je licno i moj brat kupili samo zbog toga, a imala sam ulaz i bez karte.. zalosno je sve to..

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nisam bio na utakmici, htio sam pitati sta je sa onom podlogom sto je obecana? Dosla, ili ne?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:31 
MuskoBre je napisao:
Nisam bio na utakmici, htio sam pitati sta je sa onom podlogom sto je obecana? Dosla, ili ne?

nije jos, procitaj par postova iznad.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Veceras je bilo fenomenalno.Jako lijep gest je to da se dio prihoda donira za Puca,čovjeka koji je bio dio onog fantasticnog tima iz 90-91.Primjetio sam da je dosta manje raje(manje u odnosu na onu tekmu s Bosnom kad smo se borili za naslov prvaka) drečalo i prozivalo zagrebčane na nacionalnoj osnovi,sto je opet korak naprijed.Ipak je dole,na parketu bila i naša nekadasnja rukometna legenda Božo Jović,(inače moj idol iz dječačkih dana :) ),te malo pored mene i Senjanin Maglajlija,te se iskreno nadam da je i njima bilo lijepo u rukometnom hramu iz kojeg su nekad ispraćali sadasnje velikane rukometa s dvocifrenom gol razlikom :D

Poslednji put menjao blus dana 04 Okt 2011, 23:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]