banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ZANIMLJIVO
PostPoslato: 03 Okt 2011, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
U Kabulu je u subotu i nedelju održan prvi rok koncet posle više od 30 godina, a kako javljaju lokalni mediji, prisustvovalo mu je oko 500 ljudi, jer mladi iz te države nikada nisu imali priliku da uživo slušaju tu vrstu muzike.

Slika

Slika

Slika

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dr2piObWxm0[/youtube]
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/168636/Prvi-rok-koncert-u-Avganistanu

Obavezno pokledajte klip, svaka im čast, najjači su!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
jebote ,bolje zvuce nego Bajaga.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Prva dva laureata za Nobelovu nagradu za doprinose u medicini su Jevreji. Nevjerovatno koliko Jevreji usmjeravaju sudbinu svijeta a tako malobrojan narod.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Hristov je napisao:
Prva dva laureata za Nobelovu nagradu za doprinose u medicini su Jevreji. Nevjerovatno koliko Jevreji usmjeravaju sudbinu svijeta a tako malobrojan narod.

Христов све је то до лобија,најбогатији људи на планети су ти јевреји,процентуално гледано ;)

Нема то везе са теоријама завјере или националним интересима,једноставно јевреји кроје судбину свијета. Знам да се многи неће сложит,ал иако су један од народа сличне судбине као и српски народ,то су заборавили,прије свега због духа тоталитета.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To sa lobijem mi je nezamislivo kad su u pitanju intelektualna postignuca. Ljudi su tokom istorije bili proganjani i zrtve pogroma, a na vodecim odlucujucim i savjetnickim pozicijama su bili Jevreji. Marx i Engels su bili Jevreji, Lenin ima jevrejske korijene, Lav Trocki je bio Jevrej, vodeci boljsevici su bili Jevreji u vrijeme kad su cak morali kriti svoj identite. Taj narod ima jednostavno najveci intelektualni kapacitet, osim toga je naucna cinjenica da Ashkenazi imaju natprosjecno visok IQ, za ciji uzrok postoje samo nagadjanja. Taj intelektualni kapacitet mogu da koriste ne samo u humane svrhe nego i u neke druge. Nedavno sam citao clanak o uzrocima zadnje ekonomske krize, i nabrajaju se imenom i prezimenom jedno desetak spekulanata koji su svijet gurnuli u krizu. Vise od pola njih su Jevreji, ljudi su bukvalno svijet vukli za nos i zbog svoje pohlepe odveli svijet u sunovrat. A to nista ne bi bili u stanju da nisu imali brilijantan um i nezasitnu zelju za novcem i moci.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Христов стоји већина тога што велиш,али онако реално погледај мало све те најбитније награде,разноразна признања на глобалном нивоу,па чак можда идем из крајности у крајност, спортка признања,нема то везе са самим личностима,жиријем,једноставно све је изрежирано,ми практично живимо живот који нам кроје многобројне глобализацијске пошасти,многе ствари нам се догађају намјерно,ми нисмо у могућности промјенит неке ситуације,без обзира колики нам је степен интелигенције. То је бар неко моје схватање,можда је патетично.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
koliko je meni poznato postoji conspiracy teorija o nobelovoj nagradi, a i o neke 2vrste jev,,, :fadein: 8) :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada bi jevrejski lobi vukao konce svijeta, onda se podrazumijeva po nekoj logici da oni nece biti zrtve svojih mahinacija. Medjutim najveci broj npr. tih spekulanata su zavrsili bankrotom ili u zatvoru. U redu, pretpostavka da najveca postignuca bivaju dodijeljena Jevrejima mozda pije vode,ali prije ili kasnije bi istina o tome nekako isplivala na vidjelo. Ovo sa recimo lauretima medicine, obojica Jevreja, zar nije to malo previse ocigledno. Zar nije logicno da se vode time da ne bude previse upadljivo. Osim toga, sjecam se jedne fotke na kojoj se nalaze najznacajniji teoreticari nuklerane fizike, koji su zasluzni za razvoj atomske bombe. Pola od njih su Jevreji. Ako ti ljudi toliko odskacu svojim intelektom od ostatke populacije, zar nije ocigledno da ce i njihov procenat medju laureatima biti veci? Meni ova logika djeluje uvjerljivije nego prica o zavjerama.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Afghanska muzika je nesto posebno kad neko kaze pjesma sa dusom ja pomislim na njih
ima vise muzicara koji su ostavili trag i oblikovali danasnje muzicare u Afghanistanu meni licno najdrazi je tata njihove muzike Sarbon on je nesto poput Tome Zdravkovica zivio je za muziku ne za slavu i umro je od ciroze nasli ga sa praznom flasom konjaka pored njega
drugi je Ahmad Zair on je nesto poput Miroslava Ilica
nakon njih dvojice ima ih hiljade nekih dobri neki losi (znam da sam jednom slusao Sarbonovu kasetu i naletim na muziku iz doma za vjesanje i pitam vozaca kad je ovo izaslo kaze kad sam ja bio mali a on bivsi major u ruskoj vojsci pa vele brega ne lapa jok samo preslusava nama nepoznate )

evo par pjesama Sarbon
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VnVMtVTio70[/youtube]
Ahmad Zair pjeva prepjev Those were the days
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CKxwD-plvGY[/youtube]
i na kraju jedna koja sem sto je jako dobra pjesma usput pokazuje kako izgleda centralni Afghanistan za one koje to mozda interesuje
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ye9R2Vj38Lk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
Hristov je napisao:
Kada bi jevrejski lobi vukao konce svijeta, onda se podrazumijeva po nekoj logici da oni nece biti zrtve svojih mahinacija. Medjutim najveci broj npr. tih spekulanata su zavrsili bankrotom ili u zatvoru. U redu, pretpostavka da najveca postignuca bivaju dodijeljena Jevrejima mozda pije vode,ali prije ili kasnije bi istina o tome nekako isplivala na vidjelo. Ovo sa recimo lauretima medicine, obojica Jevreja, zar nije to malo previse ocigledno. Zar nije logicno da se vode time da ne bude previse upadljivo. Osim toga, sjecam se jedne fotke na kojoj se nalaze najznacajniji teoreticari nuklerane fizike, koji su zasluzni za razvoj atomske bombe. Pola od njih su Jevreji. Ako ti ljudi toliko odskacu svojim intelektom od ostatke populacije, zar nije ocigledno da ce i njihov procenat medju laureatima biti veci? Meni ova logika djeluje uvjerljivije nego prica o zavjerama.

jeste al ima njih 2 vrste 1 su ovi obicni i ti cesto khm,,,,nastradaju, i ko i svugdje kad obave zadatak idu u skart,,,, :fadein: a ima i posebna loza,,, 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Hristov je napisao:
To sa lobijem mi je nezamislivo kad su u pitanju intelektualna postignuca. Ljudi su tokom istorije bili proganjani i zrtve pogroma, a na vodecim odlucujucim i savjetnickim pozicijama su bili Jevreji. Marx i Engels su bili Jevreji, Lenin ima jevrejske korijene, Lav Trocki je bio Jevrej, vodeci boljsevici su bili Jevreji u vrijeme kad su cak morali kriti svoj identite. Taj narod ima jednostavno najveci intelektualni kapacitet, osim toga je naucna cinjenica da Ashkenazi imaju natprosjecno visok IQ, za ciji uzrok postoje samo nagadjanja. Taj intelektualni kapacitet mogu da koriste ne samo u humane svrhe nego i u neke druge. Nedavno sam citao clanak o uzrocima zadnje ekonomske krize, i nabrajaju se imenom i prezimenom jedno desetak spekulanata koji su svijet gurnuli u krizu. Vise od pola njih su Jevreji, ljudi su bukvalno svijet vukli za nos i zbog svoje pohlepe odveli svijet u sunovrat. A to nista ne bi bili u stanju da nisu imali brilijantan um i nezasitnu zelju za novcem i moci.

moj hristove svakim danom sve vise gubim nadu dok si bio dak islo je
kad si se drzao samo D&R guralo se
kako se povrati na zemaljske teme klizis ko milenine gace polako ali neminovno
sapienti sat

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, ti znas bolje posto si kampovao u Izraelu medju Jevrejima ili si pio pivu sa bivsim oficirom Mosada pa ti je rekao koju. Dosadan si sa tim "vi nemate pojma, ja sam bio u Vegasu, Izraelu, Afganistanu itd.." Ako imas sta pametno napisati napisi a nemoj dijeliti bambije na postove.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 08:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ovo sa Dakom, pretpostavljam da si ponosan na sebe sto si uspio procitati ime mog YT naloga kad sam postavljao videe na forum. A vidim da se i ti bavis mnome, citas moje postove stare godinama iako si se registrovao par godina poslije :D Znas li i ti mozda koju pikanteriju iz mog privatnog zivota?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 22:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Kad smo vec kod tog username-a ....

MuskoBre je napisao:
Slusaj Dak, ima jedna druga opcija, ako si zainteresovan, da ti cijeli ovaj forum bude na ignore listi, da se srediti :lol:

Hristov je napisao:
Koji Dak te spopao, nemam pojma o cemu pricas, mislim ovo-ono, distanciram se... :confused2:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 07:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: ccc... Mislim, sta sve necu procitati, ovo-ono, distanciram se. :confused2:

Sad ja kontam, vi ste ovaj drugi citat gore shvatili kao moj pokusaj da osporim neku vezu sa Dakom, pa ste obojica uprli da me "raskrinkate" :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 07:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Ma to su sve veliki magovi kompjuterskih improvizacija. Ima da ti kazu slavodobitno koje ti je boje govno bilo jutros.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
You tube i još gomila nekih organizuju takmičenje.
Predložite neki eksperiment da se izvede u ISS-u...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T41vZCadbAk[/youtube]
Komentari videa su pre zakon

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://tv.jutarnji.hr/video/show/70a658 ... 2ea591755f :angel:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Odlicno!

Nije Slobo kriv, mi smo govna.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2011, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.blic.rs/m/Vesti/Svet/286306/ ... ene-avione

Citiraj:
Podignuta su dva Evrofajtera koja su krenula prema Sloveniji. Naime, Italija je u sklopu NATO-a zadužena za nadziranje slovenačkog vazdušnog prostora. Iako su avioni iznad pokrajine Romanje probili zvučni zid, nisu sustigli nemački aviončić. On je do njihova dolaska već ušao u Hrvatsku.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]