banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 01 Okt 2011, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Racija u "Del Kapu", privedene tri osobe
ČETVRTAK, 29 SEPTEMBAR 2011 16:24
Share

inShare
Download SocButtons

Policija je noćas izvela raciju u klubu "Del Kapo", u Jevrejskoj ulici u Banjaluci.

Izvori bliski istrazi potvrdili su da su pronađeni i oduzeti pištolj, bokser, 3,2 grama zelene biljne materije koja asocira na marihuanu i 0,9 grama bijelog praha koji podsjeća na heroin, prenose "Nezavisne novine".

"U 'raciji' su privedena tri lica, koja su kriminalistički obrađena i puštena na slobodu. Među njima je M.L, protiv kojeg će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog nedozvoljene proizvodnje i promet oružja i eksplozivnih materija. Protiv D.I. i A.B. nadležnom Sudu biće proslijeđen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru RS", kazao je "Nezavisnim" izvor blizak istrazi.

Lokal "Del Kapo" je u prethodnom periodu bio poprište više obračuna i tuča između "žestokih" banjalučkih momaka.

Policija je, podsjetimo, 17. septembra iza ponoći privela Banjalučane Mladena Pajića (23) i Dženneta Hajdarpašića (18), nakon tuče s inspektorom za narkotike CJB Banjaluka i njegovim prijateljima, a čije imena nisu otkrivena.

(BLLIVE)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 00:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 07 Avg 2006, 11:22
A ja ne mogu više ja ako vidim jos jedan clanak da su lica uhapsena i poslije kriminalisticke obrade pustena na slobodu sam cu sebe izbosti. Daboga se sve zapalilo i ja i drzava, a meni krv piju da idem na pjesacki. Hebem ti i zebru i pjesacki i sve semafore na svijetu!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 00:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Druže, razumijem te potpuno i podržavam te.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 01:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
BANJALUKA - Policija još uvijek ispituje četvoricu napadača, koji su rano jutros izboli i pretukli šest osoba u banjalučkom naselju Zalužani.

Potvrdili su to "Nezavisnim" iz CJB Banjaluka, odakle su precizirali da je krvavi pohod pomahnitalih mladića počeo oko šest sati, i trajao je oko sat vremena.

Zbog incidenta kakav odavno nije zabilježen, privedeni su Š.M., K.M., T.T. i N.H, od kojih su dvojica maloljetnici, starosti 15 odnosno 17 godina.

Nezvanično se spominje da su žrtve i dvije žene, a ima i starijih osoba. Spekuliše se, takođe, da su napadači koristili čakiju, te da su lupali prozore kuća i pokušali uništiti opremu u dva ugostiteljska objekta.

Navodno su prvo izboli dvoje ljudi, a nakon toga su otišli u kafiće, gdje je nastao novi fizički obračun.

Nasilnici su, spekuliše se, pretukli i radnika "Željeznica RS", ali to iz ovog preduzeća nisu potvrdili, niti demantovali.

Maja Đaković - Vidović, portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka, kazala je "Nezavisnim" da je dežurni tužilac upoznat sa ovim incidentom.

"Policijska obrada lica koja su privedena još je u toku, tako da za sada ne možemo govoriti o detaljima. Osim toga, nije poznato ni da li će te osobe biti predate Tužilaštvu", kazala je Đaković-Vidovićeva.

Motiv zbog kojih su Banjalučani napadali sve koji su im se našli na putu za sada je nepoznat, ali prema onome što se može čuti, razlog nisu neraščišćeni računi iz prošlosti. Naime, žrtve nisu "birali", već su tukli ili napadali čakijom sve koje su sreli.

Gospa Arsenović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je da su žrtve, na sreću, zadobile lakše povrede.

Na pitanje da li su privedeni mladići bili pod dejstom alkohola ili nekog drugog opijata, iz policije još uvijek ne mogu dati odgovor.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 02:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
filozof sa vrbasa je napisao:
Druže, razumijem te potpuno i podržavam te.

Ne podržavaj fix, majstoroviću, ne bodi se! :lol: Luda kuća! Čekam kad će pred Boskom neko puškaranje da se zabilježi. Ne, ustvari čekam kad će mene tako, slučajno i iznenada. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 02:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pu, pu, pu, daleko bilo, ne treba biti toliki pesimista.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 02:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Kako je krenulo...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Srna - 02.10.2011 12:26

Srbobran - Na pravoslavnom groblju u mjestu Jarišće, opština Donji Vakuf u Federaciji BiH, oskrnavljeno je osam nadgrobnih spomenika, saopšteno je iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Policija traga za počiniocima ovog vandalizma, koje je juče oko 15.00 časova prijavila policijska patrola.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 08570.html

Citiraj:
Dalibor Furtula i Vladislav Pašalić ubijeni su u selu Miošići u opštini Pale najvjerovatnije iz podrezane puške kalibra 7,9 milimetra, saznaje Srna u policiji RS.

Isti izvor navodi da je ubistvo najvjerovatnije izvršeno u četvrtak, 29. septembra u kući koju je privremeno koristio jedan od ubijenih.

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tašić rekla je Srni da postoje određene indicije i saznanja o mogućem izvršiocu, ali da do sada niko nije lišen slobode.

"U ovom trenutku možemo samo da kažemo da postoje određene indicije i saznanja o mogućem izvršiocu. Do sada zvanično nije niko lišen slobode, a policija vrši pretrese na više lokacija u opštini Pale i obavlja razgovore sa mještanima", dodala je Tešićeva.

Ona je navela da policija od ranih jutarnjih časova obavlja uviđaj, koji je još u toku, te potvrdila da je jedan od ubijenih lice koje je od ranije poznato policiji po izvršenju teških krivičnih djela.

Furtula je bio optužen za ubistvo radnika Saveznog ministarstva inostranih poslova Miroslava Arsenovića 2005. godine u Beogradu, ali ga je Okružni sud u Beogradu oslobodio zbog nedostatka dokaza.

Mještani sela Miošići jutros su prijavili policiji da su pronašli beživotna tijela dva muškarca.

(Srna)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
filozof sa vrbasa je napisao:
Dalibor Furtula i Vladislav Pašalić ubijeni su u selu Miošići u opštini Pale najvjerovatnije iz podrezane puške kalibra 7,9 milimetra, saznaje Srna u policiji RS.

Citiraj:
Furtula se povezivao s ubistvom partnera u Beogradu. Radi se o Miroslavu Arsenoviću (40) s kojim je Furtula bio u homoseksualnoj vezi. Policija u Beogradu je tada objavila da je Furtula ubio Arsenovića predmetom od debelog stakla udarcima u glavu, a potom je uzeo njegova tri mobitela i pobjegao iz stana u ulici Jurija Gagarina.

Ovako se to radi Na Palama, a zanimljiv je i kalibar. 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ja taman htjedoh napisati kad on se sam pohvalio

Хомосексуалац убио геј пар због љубоморе
Datum: 02.10.2011 21:00
Autor: Горан Обрадовић

БAЊAЛУКA - Далибора Фуртулу (33) и Владислава Пашалића (36) из Пала, чија су тијела пронађена у суботу у паљанском селу Миошићи, највјероватније је убио хомосексуалац који је био љубоморан због њихове везе.

Полиција је јуче привела неколико особа осумњичених за убиство геј пара које је шокирало мјештане Пала, а до затварања овог броја "Гласа Српске" њихово саслушање није било завршено.

Истражиоци вјерују да су Фуртула и Пашалић убијени у четвртак, а њихова тијела два дана касније откривена су у кући коју је привремено користио Фуртула. Тијела је открио Фуртулин ујак који је одмах алармирао полицију.

Извор близак истрази казао је за "Глас Српске" да су Фуртула и Пашалић познати као хомосексуални пар и да се сумња на љубомору као највјероватнији мотив злочина.

- Полиција је привела већи број људи на крим-обраду и постоје велике шансе да је управо један од њих убица, али још немамо главног осумњиченог. Међу приведеним је још неколико хомосексуалаца - рекао је наш извор.

Он је додао да је убиство почињено скраћеном пушком калибра 7,9 милиметара која није пронађена, а на тијелима убијених пронађене су по двије ране.

Портпарол Центра јавне безбједности Источно Сарајево Данка Тешић рекла је да је полицији у суботу око 16 часова пријављено да су у селу Миошићи пронађена тијела двојице мушкараца.

- Полиција је одмах изашла на мјесто гдје су пронађена тијела и увиђај је започет у недјељу у јутарњим часовима - рекла је Тешићева одбивши да износи више детаља.

Фуртула и Пашалић нису познати полицији РС као починиоци кривичних дјела. Фуртули је, међутим, у Србији суђено за убиство. Он је био оптужен да је у августу 2005. године послије интимног односа убио радника Министарства иностраних послова Србије Мирослава Aрсеновића, али је ослобођен.

Тијело Aрсеновића пронађено је умотано у крвав чаршав и положено на лежај у спаваћој соби. Неколико дана по откривању злочина, полиција је ухапсила Фуртулу, који је признао да је са Aрсеновићем био у љубавној вези.

- Упознао сам га путем огласа објављеног на телевизији "Кошава" у којем је било наведено "мушкарац орално задовољава мушкарца, уз новчану надокнаду". Био ми је потребан новац, јер сам девојци, са којом сам био у сталној вези, обећао да ћу је водити на море. Окренуо сам број телефона из огласа. Јавио се Мирослав и одмах ме питао колико сам тежак, висок и колике ми је дужине полни орган. Први пут сам пристао на орални секс за 100 евра. Долазио сам код њега у стан још два пута, али ми за те услуге никада није дао новац. Те ноћи сам дошао по новац, али ми је он иронично рекао да сам глупи Босанац и да ми неће платити - испричао је Фуртула у полицији.

Он је тврдио да је Aрсеновић доживио инфаркт када га је за вријеме оралног секса угризао, те да је потом инстинктивно дохватио пикслу и ударио га у главу.

Фуртула је током процеса провео двије и по године у затвору, а послије ослобађајуће пресуде најавио је тужбу против Србије.
Тужилац

Наш извор близак истрази казао је да је полиција о убиству код Пала обавијестила дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Источно Сарајево.

Тужилац је, међутим, одбио да изађе на терен, а разлози његове одлуке остали су тајна.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Bas slusam danas juce lik na mejdanu pretucen u 2 popodne...tri lika mu trazili cenera on nije imao i ... :/

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Sve bizarnije vijesti iz RS u crnoj hronici, mislim na ovo sa pala (a i iznuđivanja i premlaćivanja nije bilo duže vrijeme), šta je sledeće, rasni nemiri? :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 07 Avg 2006, 11:22
Pa sto ce lik u 2 popodne napolju i sto nije imao cenera ? Na kraju ce i protiv tih koji su ga napali i njega koji je napadnut bit podignuta optuznica za remecenje javnog reda i mira pa ce i on morati da plati sudske troskove, ne daj boze jos da se branio onda ce on vise da plati. Ja se nesrecan branio kad su me napali, da se nisam branio mozda ne bi platio sudske troskove. Od tad odlucih da se ni u kojem slucaju vise ne branim kad me neko napadne jer pred ovim nasim sudom i onaj ko se brani i onaj ko je napadnut remete javni red i mir i na kraju svima globa. Ma ovo je gola voda, hebo divlji zapad sta je ovde.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Citiraj:
Пронађени записи на арапском и униформа
Datum: 03.10.2011 22:00
Autor: Горан Маунага

БAЊAЛУКA - Радници ангажовани на изградњи аутопута Бањалука - Градишка пронашли су у жбуњу поред пута неколико торби у којима су била лична документа и материјали на арапском језику, два Курана и маскирна униформа, беретка, те мушка и женска гардероба.

Торбе су у петак случајно открила двојица грађевинаца у Романовцима код Лакташа, а полиција РС је одмах започела истрагу. Истражиоци су, причају радници, и јуче претраживали терен у потрази за новим доказима.

Радник који је са колегом пронашао торбе испричао је "Гласу Српске" да му је било чудно чим је видио шта се у њима налази.

- У торбама је било неколико сложених нових бијелих зарова са златним везом, женска муслиманска ношња, димије и новчаник. Чим сам отворио новчаник и видио исказнице, књижице и лична документа на арапском, затворио сам га. Касније је дошла полиција и све то преузела - каже радник који је инсистирао на анонимности.

Додаје да је у торбама било много одјеће и поприличан број фотографија на којима се виде људи одјевени типично за исламски свијет.

- Колико сам на брзину могао да видим, лична документа била су слична нашим новим личним картама, само мало ужа. Све је било на арапском језику па нисам могао да растумачим о чему се ради. Полиција је поново дошла и цијели дан су претраживали терен и фотографисали - казао је радник.

Шеф градилишта Данко Васић казао је да су торбе са сумњивим садржајем пронађене на дијелу пута изнад Романоваца и да је мјештанин који станује у близини одмах позвао полицију када му је радник испричао шта је пронашао.

- Рекао сам им да то не дирају, и да сачекају полицију која је узела изјаву од радника. Колико знам у торбама су били записи на арапском језику, мобилни телефон са домаћим картицама и необичне сјеменке - каже Васић.

У Центру јавне безбједности Бањалука потврдили су јуче "Гласу Српске" да је приликом радова на аутопуту Бањалука - Градишка пронађена одређена документација на арапском језику. У полицији нису могли рећи о каквој је документацији ријеч, наводећи да ће то бити познато послије вјештачења.

Према незваничним информацијама, у неким од откривених материјала су и упутства за терористе, али у полицији то нису могли да потврде.
Мјештани

Мјештани Романоваца кажу да су у страху, јер не знају ко је пролазио њиховим насељем.

- Сваки дан се негдје дешавају терористички напади и сама помисао да су овдје били такви људи леди крв у венама. Надам се да ће полиција брзо открити о чему се ради - казао је један од мјештана.

:confused3:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka

hhahahahahahahahahaha
kako je krenulo zamajavnje paznje iduci veliki naslov je pronadjen snimak radmanovica kako se tusira sa sekretaricom koja je nacionalna manjina

pa onda pismo sa antraksom na adresi radojicica sprijeceno pravovremenim dejstvovanjem srBskih odbrambenih jedinca i time sprijeceno trovanje najmanje 62000 srpskih zrtava

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka

ps
sad ce obustaviti radove na autoputu dok ne "istraze"

:( evo opet sam se upisao
jebem ti i novosti i ves masinu

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 07:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Pa i islamisti se moraju poseksati negdje... Sto ne u zbunju?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 07:21 
Stara kuka
Stara kuka

a mozda su neki likovi koji su nelegalno gulili preko grane pa se tu presvukli

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
kuvaju oni nesto,,, 8) eno ovaj moj komsija svecki emigrant opet doso! a nije ferije,,, :fadein: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

vidim pise policija uhapsila 11 dilera zna li se koja je ekipa pala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]