kod kuće i na strani je napisao:
Međutim, jedan čovjek me je posebno razočarao. Naš bivši igrač i trener, čovjek od kojeg smo hiljadu puta čuli kako je on vojnik Borca i kako će uvijek raditi u interesu kluba, Vlado Jagodić. Vlado Jagodić u gostovanju na BHT-u, dobio je zadatak da prokomentariše incident u Banjaluci. Vojnik (rekao bih dezerter) Jagodić je, iz ugla građanina Banjaluke, rekako kako je taj incident bacio ljagu na čitav grad i kako se on slaže sa članom SDP BiH i članom predsjedništva Željezničara Gradimirom Gojerom da se Borac drakonski kazni. Evo šta je rekao Gojer, a šta je mislio, vjerovatno i sami znate.
Citiraj:
Savez mora odlučno reagovati i drakonski kazniti Borac jer se samo tako može spasiti bh. fudbal. Naglasio bih i to da su se sa tribina stadiona u Banja Luci sve vrijeme čuli nacionalistički povici i pjesme i tome se mora stati u kraj. Treba razmisliti o prekidanju utakmica ukoliko se to nastavi'', rekao je Gojer.
Možda je Jagodić ljut zbog načina na koji je otišao iz kluba, ali na ovaj način pljunuti na klub u kojem se hranio zadnjih 20-ak godina je, najblaže rečeno, tragično.
Mislim da je Vlado ipak samo 'vojnik' one vojske koja više plati.
Нисам гледао читаву емисију Прегледа кола, али сам се укључио непосредно прије него што је Владо дао коментар у вези инцидента, чуо сам кад је рекао да је вријеме за драконске казне, али нисам чуо да је и једном ријечју споменуо Гојера. Тек касније на сарајевским порталима сам видио да су написали да је то рекао и мислим да је то њихова конструкција извучена из контекста. Зато бих волио да неко ко је гледао читаву емисују потврди да ли је стварно спомињао Гојера. Искрено и мене је изненадила и оваква изјава какву сам чуо. Ни ја немам оправдање за ове који су то направили и Борац је због тога требао бити кажњен, овако како је сад, али утакмица није била за прекид, судија је требао испразнити трибину и наставити сусрет, или евентуално прекинути меч тек ако би навијачи одбили да напусте трибину.